|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sreda uvece, Januar, hladno... Dusan je sedeo kod druga u restoranu u drustvu Jasne, devojke koja mu se nije dopadala. Prepustio je svom drugu. Pio je ballantine i cekao da ga oslobodi napetosti. Medjutim umesto toga budili su se demoni. "Jasna pozovi neku drugaricu za mene" rekao je. Ona je pozvala neki broj i rekla Dusanu da ide po drugaricu na Banjicu i dala mu je adresu. Dusan je otisao i ispred zgrade video devojku koja ceka. auu izustio je... Izasao je i rekao joj "drago mi je ja sam Dusan" nasmejao se pruzio joj ruku i poljubio tri puta u obraz kao kada se nekome cestita nesto. otvorio joj je vrata i krenuli su nazad u restoran. Skenirao je, bio je iznenadjen koliko dobro izgleda. Lezerno je prekrstila noge, imala je negovanu kosu, nokte, kozu, sminka je bila kvalitetna, diskretna, bila je prezgodna... Zvala se Nina. Stigli su nazad u restoran koji je bio prazan samo su u separeu sedeli Jasna i njegov drug. Priguseno svetlo, lagana muzika... Razgovor je bio opusten, Dusan je gledao Ninu i pitao se odakle ona uopste ovde, nije to njen nivo, poziv drugarice i nepoznato drustvo. bila je prefinjena. sedela je uspravno, ispravljenih ledja, ruka na kolenima jedna preko druge. Nije mogo da nadje prolaz iako je bio zadovoljan cinjenicom da je ostvario onaj prvi najvazniji kontakt kada je poljubio. saznao je iz razgovora da Nina radi kao asistent na jednom beogradskom fakultetu. To ga je jos vise zbunilo ali i jacalo njegovu zelju. I onda je shvatio... I ona je ima svoje demone, potrebu da jaca libido, jak ego, i njoj je bila potrebna ovakva noc zbog koje ce se sutra kajati. I krenuo je... "Nina imas negovanu kozu, lepe nokte, daj mi ruku da vidis, osecas li energiju sad...". Kurtoazno je Nina drzala distancu ali je znala da ce popustiti samo je cekala da joj ballantine ucini isto sto i Dusanu, da je malo otupi i opusti... Posle nekog vremena Jasna i Dusanov drug su otisli, ostavili kljuceve da zakljucaju restoran kada krenu. uigrana sema, obicaj, rutina... Muzika je bila tiha, na stolu ballantine sa ledom, Dusan je ugasio svetlo. Gledao je Ninu u oci i polako se nagnuo i poljubio je u usta. O kako je lepa usta imala. Nije je dodrivao rukama, samo usnama, ljubili su se dugo. Nina je napravila trzaj, onaj neprimetan pokret koji samo onaj ko zeli taj pokret mogze da primeti. Ljubili su se nezno i onda je Nina pocela da prica. Imala je dugogodisnju vezu sa poznatim beogradskim fudbalerom, posao joj je zahtevan i opterecuje je ali se u njemu ostvarila... Dusan je slusao, naucio je odavno da treba da slusa, to je vazan deo osvajanja. Nini se Dusan dopao, bio je zgodan, dopadljiv, lepo je umeo da se smeje, nenapadan, umeo je lepo da slusa i lepo se ljubi. Dusan joj skinuo bluzu i poceo da je ljubi po vratu, u jedno pa u drugo oko, u usta... ustala je i skinula farmerke i stala ispred njega u brusu i gacicama sa cipkom bas onakvim kako je Dusan voleo u cipelama sa visokim stiklama. klekla je ispred njega, raskopcala mu farmerke, smakla boxerica malo nize i uzela ga u usta. u ta njena prelepa usta. Dusan je pitao "jel lep"? podigla je glavu poluotvorenih ociju je rekla "o da lep je, kada ga ja uzmem u usta, znaj da je lep". Dusan se zavlio u separe i blago joj je rukom pritiskao potiljak. Zujalo mu je u glavi, demoni su plesali... onda je podigao Ninu, legla je u separe na hladnu kozu ali nisu to ni osetili. ljubio je po vratu, po stomaku, spustao se nize, ljubio je po preponama... Nina je prefinjeno, tiho uzdisala... Dusan je okrenuo na stomak i ljubio je po ledjima, guzi po ribici...skinuo se sasvim, okrenuo je na ledja i lagano, samo malo usao u nju. povukao se i cekao da vidi koliko i sta Nina zeli. Nina je uzdahnula i navukla se na njega ali se Dusan opet malo povukao nazad. Hteo je da je opusti sasvim, da mu se preda, da mu veruje. I Nina se predala, o kako se predala... Tada je vreme stalo. Nije postojalo ni vreme, ni mesec ni dan ni godina, ni predrasude ni kajanje sutra, samo dva tela, muzjaka i zenke koji su delovali kao savrsen skladan par. Dusan je ritmicno, ujednaceno ulazio u Ninu koja se uvijala i navlacila. Gledao je u njene poluotvorene oci i stavio joj je prst na usne, prelazio njim po usnama i povremeno joj ga gurnuo usta, ona ga je sisala, lizala... Zatim je Nina je klekla, okrenula Dusanu guzu i rekla "daj mi ga u guzu hocu da mi curi belo, svuda, hocu sve, hocu ga celog, hocu da mi belo curi niz butine". Dusan je usao u njenu guzu lagano medjutim Nina se jako nabila na njega i zastenjala. Trazilla je jos, ponavljala je da hoce sve i odmah. molila je... Dusan je uhvatio za kukove i navlacio je i gledao u njene jamice na donjem delu ledja. Bila je zaista zgodna. onda je Nina ustala, zajahala Dusana, sela na njega, rukama ga uhvatila za potiljak i navukla mu se na q..c i primila ga celog. glavu je zabacila unazad i zajecala... Dusan je jednom rukom uhvatio za dojku, malo stegao, desnom rukom je uhvatio za donji deo ledja i jako je stegnuo. Nije mogla da se pomeri, samo je ponavljala "daj mi, daj mi sve..." Dusan je je jako navlacio Ninu na sebe, ulazio u nju jako, ritmicno, ujednaceno, sve dublje i sve jace. Nina je vrisnula, zaista jako vrisnula, glava joj je bila zabacena unazad, Dusan je je jako drzao. Doziveli su orgazam istovremeno... Par minuta su se gledali u oci, ljubili i cutali. Dusan je posle toga ustao i otisao u wc i umio se, za to vreme se Nina obukla. popili su jos po jedno pice i odvezli se na Banjicu ispred Ninine zgrade. Dusan je izasao otvorio joj je vrata. Izasla je, poljubili se rekli jedno drugom cao... Dusan se vozio ka svom stanu, zora je pocela da svice, muzika sa radia je cinila to snezno januarsko jutro idilicnim. Nisu se posle toga nikada vise videli ni culi, nije bilo emocija, samo susret i sex na jednu noc. Dobar sex. Danas je Nina profesor na falkutetu na kome je bila asistent, javna je licnost i clan je glavnog odbora najjace politicke stranke u Srbiji. Dusan je ostao Dusan i povremeno smiruje demone.
prica je potpuno izmišljena i nema nikakve veze sa stvarnim ličnostima i događajima.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46056
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Meni jedna prica dosta na dan Dve bi mi vec bile previse,procitacu sutra
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46056
|
Anđelka...nemo me zekiš... Žestoka priča... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: Sreda uvece, Januar, hladno... Dusan je sedeo kod druga u restoranu u drustvu Jasne, devojke koja mu se nije dopadala. Prepustio je svom drugu. Pio je ballantine i cekao da ga oslobodi napetosti. Medjutim umesto toga budili su se demoni. "Jasna pozovi neku drugaricu za mene" rekao je. Ona je pozvala neki broj i rekla Dusanu da ide po drugaricu na Banjicu i dala mu je adresu. Dusan je otisao i ispred zgrade video devojku koja ceka. auu izustio je... Izasao je i rekao joj "drago mi je ja sam Dusan" nasmejao se pruzio joj ruku i poljubio tri puta u obraz kao kada se nekome cestita nesto. otvorio joj je vrata i krenuli su nazad u restoran. Skenirao je, bio je iznenadjen koliko dobro izgleda. Lezerno je prekrstila noge, imala je negovanu kosu, nokte, kozu, sminka je bila kvalitetna, diskretna, bila je prezgodna... Zvala se Nina. Stigli su nazad u restoran koji je bio prazan samo su u separeu sedeli Jasna i njegov drug. Priguseno svetlo, lagana muzika... Razgovor je bio opusten, Dusan je gledao Ninu i pitao se odakle ona uopste ovde, nije to njen nivo, poziv drugarice i nepoznato drustvo. bila je prefinjena. sedela je uspravno, ispravljenih ledja, ruka na kolenima jedna preko druge. Nije mogo da nadje prolaz iako je bio zadovoljan cinjenicom da je ostvario onaj prvi najvazniji kontakt kada je poljubio. saznao je iz razgovora da Nina radi kao asistent na jednom beogradskom fakultetu. To ga je jos vise zbunilo ali i jacalo njegovu zelju. I onda je shvatio... I ona je ima svoje demone, potrebu da jaca libido, jak ego, i njoj je bila potrebna ovakva noc zbog koje ce se sutra kajati. I krenuo je... "Nina imas negovanu kozu, lepe nokte, daj mi ruku da vidis, osecas li energiju sad...". Kurtoazno je Nina drzala distancu ali je znala da ce popustiti samo je cekala da joj ballantine ucini isto sto i Dusanu, da je malo otupi i opusti... Posle nekog vremena Jasna i Dusanov drug su otisli, ostavili kljuceve da zakljucaju restoran kada krenu. uigrana sema, obicaj, rutina... Muzika je bila tiha, na stolu ballantine sa ledom, Dusan je ugasio svetlo. Gledao je Ninu u oci i polako se nagnuo i poljubio je u usta. O kako je lepa usta imala. Nije je dodrivao rukama, samo usnama, ljubili su se dugo. Nina je napravila trzaj, onaj neprimetan pokret koji samo onaj ko zeli taj pokret mogze da primeti. Ljubili su se nezno i onda je Nina pocela da prica. Imala je dugogodisnju vezu sa poznatim beogradskim fudbalerom, posao joj je zahtevan i opterecuje je ali se u njemu ostvarila... Dusan je slusao, naucio je odavno da treba da slusa, to je vazan deo osvajanja. Nini se Dusan dopao, bio je zgodan, dopadljiv, lepo je umeo da se smeje, nenapadan, umeo je lepo da slusa i lepo se ljubi. Dusan joj skinuo bluzu i poceo da je ljubi po vratu, u jedno pa u drugo oko, u usta... ustala je i skinula farmerke i stala ispred njega u brusu i gacicama sa cipkom bas onakvim kako je Dusan voleo u cipelama sa visokim stiklama. klekla je ispred njega, raskopcala mu farmerke, smakla boxerica malo nize i uzela ga u usta. u ta njena prelepa usta. Dusan je pitao "jel lep"? podigla je glavu poluotvorenih ociju je rekla "o da lep je, kada ga ja uzmem u usta, znaj da je lep". Dusan se zavlio u separe i blago joj je rukom pritiskao potiljak. Zujalo mu je u glavi, demoni su plesali... onda je podigao Ninu, legla je u separe na hladnu kozu ali nisu to ni osetili. ljubio je po vratu, po stomaku, spustao se nize, ljubio je po preponama... Nina je prefinjeno, tiho uzdisala... Dusan je okrenuo na stomak i ljubio je po ledjima, guzi po ribici...skinuo se sasvim, okrenuo je na ledja i lagano, samo malo usao u nju. povukao se i cekao da vidi koliko i sta Nina zeli. Nina je uzdahnula i navukla se na njega ali se Dusan opet malo povukao nazad. Hteo je da je opusti sasvim, da mu se preda, da mu veruje. I Nina se predala, o kako se predala... Tada je vreme stalo. Nije postojalo ni vreme, ni mesec ni dan ni godina, ni predrasude ni kajanje sutra, samo dva tela, muzjaka i zenke koji su delovali kao savrsen skladan par. Dusan je ritmicno, ujednaceno ulazio u Ninu koja se uvijala i navlacila. Gledao je u njene poluotvorene oci i stavio joj je prst na usne, prelazio njim po usnama i povremeno joj ga gurnuo usta, ona ga je sisala, lizala... Zatim je Nina je klekla, okrenula Dusanu guzu i rekla "daj mi ga u guzu hocu da mi curi belo, svuda, hocu sve, hocu ga celog, hocu da mi belo curi niz butine". Dusan je usao u njenu guzu lagano medjutim Nina se jako nabila na njega i zastenjala. Trazilla je jos, ponavljala je da hoce sve i odmah. molila je... Dusan je uhvatio za kukove i navlacio je i gledao u njene jamice na donjem delu ledja. Bila je zaista zgodna. onda je Nina ustala, zajahala Dusana, sela na njega, rukama ga uhvatila za potiljak i navukla mu se na q..c i primila ga celog. glavu je zabacila unazad i zajecala... Dusan je jednom rukom uhvatio za dojku, malo stegao, desnom rukom je uhvatio za donji deo ledja i jako je stegnuo. Nije mogla da se pomeri, samo je ponavljala "daj mi, daj mi sve..." Dusan je je jako navlacio Ninu na sebe, ulazio u nju jako, ritmicno, ujednaceno, sve dublje i sve jace. Nina je vrisnula, zaista jako vrisnula, glava joj je bila zabacena unazad, Dusan je je jako drzao. Doziveli su orgazam istovremeno... Par minuta su se gledali u oci, ljubili i cutali. Dusan je posle toga ustao i otisao u wc i umio se, za to vreme se Nina obukla. popili su jos po jedno pice i odvezli se na Banjicu ispred Ninine zgrade. Dusan je izasao otvorio joj je vrata. Izasla je, poljubili se rekli jedno drugom cao... Dusan se vozio ka svom stanu, zora je pocela da svice, muzika sa radia je cinila to snezno januarsko jutro idilicnim. Nisu se posle toga nikada vise videli ni culi, nije bilo emocija, samo susret i sex na jednu noc. Dobar sex. Danas je Nina profesor na falkutetu na kome je bila asistent, javna je licnost i clan je glavnog odbora najjace politicke stranke u Srbiji. Dusan je ostao Dusan i povremeno smiruje demone.
prica je potpuno izmišljena i nema nikakve veze sa stvarnim ličnostima i događajima. Casual..odlicna prica...dopada mi se..svaka cast.. a dodatno mi se svidja..jer,obzirom da je muskarac pisao.. lepo opisano.detaljno...iako naglaseno da je samo sex..ali ima nesto..onako..dopadljivo.ne samo fizikaslija..  Nego...hmm ovaj boldovani deo...da ovo nije Jorgovanka Tabakovic ebote... a ne nije..ona nije profesorka.. al zato Slavica Djukic Dejanovic jeste..znaci ona je.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
casual je napisao: Sreda uvece, Januar, hladno... Dusan je sedeo kod druga u restoranu u drustvu Jasne, devojke koja mu se nije dopadala. Prepustio je svom drugu. Pio je ballantine i cekao da ga oslobodi napetosti. Medjutim umesto toga budili su se demoni. "Jasna pozovi neku drugaricu za mene" rekao je. Ona je pozvala neki broj i rekla Dusanu da ide po drugaricu na Banjicu i dala mu je adresu. Dusan je otisao i ispred zgrade video devojku koja ceka. auu izustio je... Izasao je i rekao joj "drago mi je ja sam Dusan" nasmejao se pruzio joj ruku i poljubio tri puta u obraz kao kada se nekome cestita nesto. otvorio joj je vrata i krenuli su nazad u restoran. Skenirao je, bio je iznenadjen koliko dobro izgleda. Lezerno je prekrstila noge, imala je negovanu kosu, nokte, kozu, sminka je bila kvalitetna, diskretna, bila je prezgodna... Zvala se Nina. Stigli su nazad u restoran koji je bio prazan samo su u separeu sedeli Jasna i njegov drug. Priguseno svetlo, lagana muzika... Razgovor je bio opusten, Dusan je gledao Ninu i pitao se odakle ona uopste ovde, nije to njen nivo, poziv drugarice i nepoznato drustvo. bila je prefinjena. sedela je uspravno, ispravljenih ledja, ruka na kolenima jedna preko druge. Nije mogo da nadje prolaz iako je bio zadovoljan cinjenicom da je ostvario onaj prvi najvazniji kontakt kada je poljubio. saznao je iz razgovora da Nina radi kao asistent na jednom beogradskom fakultetu. To ga je jos vise zbunilo ali i jacalo njegovu zelju. I onda je shvatio... I ona je ima svoje demone, potrebu da jaca libido, jak ego, i njoj je bila potrebna ovakva noc zbog koje ce se sutra kajati. I krenuo je... "Nina imas negovanu kozu, lepe nokte, daj mi ruku da vidis, osecas li energiju sad...". Kurtoazno je Nina drzala distancu ali je znala da ce popustiti samo je cekala da joj ballantine ucini isto sto i Dusanu, da je malo otupi i opusti... Posle nekog vremena Jasna i Dusanov drug su otisli, ostavili kljuceve da zakljucaju restoran kada krenu. uigrana sema, obicaj, rutina... Muzika je bila tiha, na stolu ballantine sa ledom, Dusan je ugasio svetlo. Gledao je Ninu u oci i polako se nagnuo i poljubio je u usta. O kako je lepa usta imala. Nije je dodrivao rukama, samo usnama, ljubili su se dugo. Nina je napravila trzaj, onaj neprimetan pokret koji samo onaj ko zeli taj pokret mogze da primeti. Ljubili su se nezno i onda je Nina pocela da prica. Imala je dugogodisnju vezu sa poznatim beogradskim fudbalerom, posao joj je zahtevan i opterecuje je ali se u njemu ostvarila... Dusan je slusao, naucio je odavno da treba da slusa, to je vazan deo osvajanja. Nini se Dusan dopao, bio je zgodan, dopadljiv, lepo je umeo da se smeje, nenapadan, umeo je lepo da slusa i lepo se ljubi. Dusan joj skinuo bluzu i poceo da je ljubi po vratu, u jedno pa u drugo oko, u usta... ustala je i skinula farmerke i stala ispred njega u brusu i gacicama sa cipkom bas onakvim kako je Dusan voleo u cipelama sa visokim stiklama. klekla je ispred njega, raskopcala mu farmerke, smakla boxerica malo nize i uzela ga u usta. u ta njena prelepa usta. Dusan je pitao "jel lep"? podigla je glavu poluotvorenih ociju je rekla "o da lep je, kada ga ja uzmem u usta, znaj da je lep". Dusan se zavlio u separe i blago joj je rukom pritiskao potiljak. Zujalo mu je u glavi, demoni su plesali... onda je podigao Ninu, legla je u separe na hladnu kozu ali nisu to ni osetili. ljubio je po vratu, po stomaku, spustao se nize, ljubio je po preponama... Nina je prefinjeno, tiho uzdisala... Dusan je okrenuo na stomak i ljubio je po ledjima, guzi po ribici...skinuo se sasvim, okrenuo je na ledja i lagano, samo malo usao u nju. povukao se i cekao da vidi koliko i sta Nina zeli. Nina je uzdahnula i navukla se na njega ali se Dusan opet malo povukao nazad. Hteo je da je opusti sasvim, da mu se preda, da mu veruje. I Nina se predala, o kako se predala... Tada je vreme stalo. Nije postojalo ni vreme, ni mesec ni dan ni godina, ni predrasude ni kajanje sutra, samo dva tela, muzjaka i zenke koji su delovali kao savrsen skladan par. Dusan je ritmicno, ujednaceno ulazio u Ninu koja se uvijala i navlacila. Gledao je u njene poluotvorene oci i stavio joj je prst na usne, prelazio njim po usnama i povremeno joj ga gurnuo usta, ona ga je sisala, lizala... Zatim je Nina je klekla, okrenula Dusanu guzu i rekla "daj mi ga u guzu hocu da mi curi belo, svuda, hocu sve, hocu ga celog, hocu da mi belo curi niz butine". Dusan je usao u njenu guzu lagano medjutim Nina se jako nabila na njega i zastenjala. Trazilla je jos, ponavljala je da hoce sve i odmah. molila je... Dusan je uhvatio za kukove i navlacio je i gledao u njene jamice na donjem delu ledja. Bila je zaista zgodna. onda je Nina ustala, zajahala Dusana, sela na njega, rukama ga uhvatila za potiljak i navukla mu se na q..c i primila ga celog. glavu je zabacila unazad i zajecala... Dusan je jednom rukom uhvatio za dojku, malo stegao, desnom rukom je uhvatio za donji deo ledja i jako je stegnuo. Nije mogla da se pomeri, samo je ponavljala "daj mi, daj mi sve..." Dusan je je jako navlacio Ninu na sebe, ulazio u nju jako, ritmicno, ujednaceno, sve dublje i sve jace. Nina je vrisnula, zaista jako vrisnula, glava joj je bila zabacena unazad, Dusan je je jako drzao. Doziveli su orgazam istovremeno... Par minuta su se gledali u oci, ljubili i cutali. Dusan je posle toga ustao i otisao u wc i umio se, za to vreme se Nina obukla. popili su jos po jedno pice i odvezli se na Banjicu ispred Ninine zgrade. Dusan je izasao otvorio joj je vrata. Izasla je, poljubili se rekli jedno drugom cao... Dusan se vozio ka svom stanu, zora je pocela da svice, muzika sa radia je cinila to snezno januarsko jutro idilicnim. Nisu se posle toga nikada vise videli ni culi, nije bilo emocija, samo susret i sex na jednu noc. Dobar sex. Danas je Nina profesor na falkutetu na kome je bila asistent, javna je licnost i clan je glavnog odbora najjace politicke stranke u Srbiji. Dusan je ostao Dusan i povremeno smiruje demone.
prica je potpuno izmišljena i nema nikakve veze sa stvarnim ličnostima i događajima. kao da sam vec negde slicno nesto citala ali ovo tvoje je 'super' napisano ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hvala na komplimentima  Julia nije ni Djukic-Dejanovic ni Jorgovanka, pa vidis da sam napisao da je devojka bila zgodna Tw jel me to za plagijat optuzujes  prica je zaista autenticna mislim iz moje je glave.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
xmm a baš morala da je sa Banjice jel dobar si Srndaćko u deskripciji ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
jako ste vulgarni..osim laza..ona nije mnogo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 26 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|