| Autoru | Poruka | 

| casual |  | 

| 

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

| 

| hahahaha  

|  | 

|  |  | 

|  | 

| casual |  | 

| 

*

| 

| ima jos jedan klip, sad cu ga naci... 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| casual |  | 

| 

*

| 

| Evo ga   Poslusajte sta sve prica ova kulturna gospodja a onda na kraju fiju fiju plakanje od smeha  

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

|  | 

|  |  | 

|  | 

| casual |  | 

| 

*

| 

| ona se isprosipala sa vibratorima, gutanjem, svasta jos a na kraju kaze jel mozete da budete malo kulturniji   

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

| 

| šta ćeš kad žeMska vole akademike   ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| neno |  | 

| 

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00

| 

| Haaah.. mislio sam da ovdje budu samo poruke, kao sa mobitela a ne klipovi.. ali hajde.. šta je tu je.  Bitno da vam se svidja.. vi po svome aja ću po svome.. pa kud puklo da puklo.   ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)  Sanjaj moje oci da te gledaju u tami,sanjaj da smo negde zagrljeni sami, sanjaj moje usne da te bude iz sna, sanjaj jer kraj tebe nocas nisam JA!!!   ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Molena |  | 

| 

*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

| 

| neno je napisao: Sanjaj moje oci da te gledaju u tami,sanjaj da smo negde zagrljeni sami, sanjaj moje usne da te bude iz sna, sanjaj jer kraj tebe nocas nisam JA!!!   ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)sexy!???...nema šta,bas je sexy   ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)  sanjala sam da me noćas tvoje usne bude iz sna san se obistinio....usne su me probudile iz sna sanjaj cije su jer nocas kraj mene nisi bio TI!!!   ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)_________________
 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'

|  | 

|  |  | 

|  | 

| neno |  | 

| 

rang

| 

| Jel vjeruješ u ljubav na prvi pogled ili trebam opet proć pored tebe?   ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| neno |  | 

| 

rang

| 

| Mozda nisam najzgodniji tip ovdje, ali sam jedini koji razgovara s tobom!!    ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

|  |