Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 17 Dec 2018, 13:48


Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: Nedeljni horoskop  |  Poslato: 12 Nov 2017, 14:11
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 42264

OffLine
Nedeljni horoskop za period od 13. do 19. novembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Slika

Ovan

Posao: Pozicija Marsa u sedmom polju u pitanjima posla ukazuje na razmimoilaženja sa kolegama ili klijentima, što samo po sebi nije nerešiv problem. Ali, u osmom polju, škorpiji je Marsov dispozitor, te zbog loših dogovora može nastati konkretna šteta, materijalna.

Ljubav: Venera, vladar znaka koji predstavlja Vaše partnere, od momenta ulaska u znak škorpije, oslabljena je te ni konjunkcija sa Jupiterom koji se ove nedelje oslobađa dominacije Sunca neće predstaviti događanja onako kako bi Vii želeli. Budite realni i ne zalećite se, barem do srede.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem mogu biti naglašeniji. Problem sa stomakom je na nervnoj bazi.Bik

Posao: Venerin ulazak u škorpiju i njen prolazak Vašim sedmim poljem slika je izazova koje trpite na poslu i oko pozicije na kojoj se trenutno nalazite. Sama pozicija Venere nije povoljna jer je u znaku nasuprot svom što ukazuje da drugi imaju prednost nad Vama. Smiren i račionalan pristup problemima je ključ za uspešan prolazak kroz ovaj aspekt.

Ljubav: Jednako kao u pitanjima posla, slaba Venera u sedmom polju je još jači signifikator problema. Ne nalazte u postojećoj situaciji zadovoljstvo i sigurnost, a ni neka koju priželjkujete suštinski ne bi bila drugačija. Od druge polovine nedelje slobodni imaju novo poznanstvo.

Zdravlje: Jaka nervoza će bitno uticati na vaš organizam.Povedite računa o prehladama, izloženi ste upalama disajnih puteva, naročito ako ste već bili bolesni.


Blizanči

Posao: Merkur, vladar znaka prelaskom iz škorpije u Strelca, našao se u znaku svog izgona, što znači da se do svih rešenja teže dolazi ali zato u problemima ne oskudevate. No, dobro aspektovan od Marsa a još daleko od Saturna, ukazuje da problemi nisu nervi, već naprotiv da svakim rešenjem napredujete ka cilju.

Ljubav: Jupiter, vladar Vašeg sedmog polja, u konjunkciji sa Venerom, lišen za koji dan dominačije Sunca, znak je da se neke stvari u lošim uslovima ipak odvijaju solidno, te da ako nema napretka nema ni velikih problema.

Zdravlje: Možda malo više nervoze prisutno zbog poslovnih pritisaka,te vas i umor može stići. Čuvajte se prehlada.Rak

Posao: Mars, vladar desetog polja nalazi se u Vašem četvrtom, što je njegova slaba pozičija i ukazuje da ste duboko nezadovoljni statusom te da smatrate da je vreme za promene. Za sada izgeda dobro te zahvaljujući sekstilu Marsa i Merkura moguće je da dođete do nekih dobrih ideja i mogućnosti. No, za ozbiljnu promenu posla potrebni su kapaciteti natalnog horoskopa te će lični faktori biti kao i uvek presudni nad opštim.

Ljubav: Mesec, Vaš vladar u poslednjoj četvrti daje malo snage za bavljenje pitanjima partnerstva. Uz to je i Venera, opšti signifikator emocija i veza debilitirana po izgonu, te je najbolje ne eksperimentisati sa stabilnošću odnosa.

Zdravlje: Pojačana nervoza, iscrpljenost i manji probemi sa nesanicom.


Lav

Posao: Venera, vladar Vašeg desetog polja, zaduženog za karijeru, ukazuje da je vreme za manje promene došlo, te u konjunkciji sa Jupiterom označava veću ili stranu firmu ili instituciju. U svakom slučaju bitno je da napravite prvi korak u željenom pravcu pa će se vremenom stvari dovesti do cilja.

Ljubav: Vaša napetost je uzrok svih sukoba u vezi i svih nerazumevanja u odnosima. Sklonite ego i pokušajte kompromisom da rešite stvari inače mora doći do ozbiljnih poremećaja, što je prekid u nekoj slabijoj vezi ili bračna kriza za one sa dužim stažom.

Zdravlje: Napetost i nervoza su i dalje pristuni,više zbog situacija i ograničenja koje trpite.

Devica

Posao: Sve je u Merkuru kao vladaru Vašeg prvog i Vašeg desetog polja, a Merkur je debilitiran po izgonu, što znači da je situacija takva da nad njom nemate potpunu kontrolu. Ne ističite se niti preuzimajte odgovornost jer nije vreme za tako nešto.

Ljubav: Jupiter vladar polja partnerstva sa Venerom u škorpiji znak je da ste na korak od onoga što želite ali da niste dobro sagledali sve faktore i na kraju lako može da sledi razočarenje. Jupiter nije jak u znaku škorrpije, a Venera je tu debilitirana po izgonu, što je opšti pokazatelj slabe ili nedovoljno dobre situačije. Pazite da ne zamenite gotovinu za veresiju.

Zdravlje: Pproblmi sa disajnim putevima, te možete imati temperaturu i virusne infekcije prolaznog tipa.Vaga

Posao: Slabašni Mars u vašem prvom polju tera vas na impulsivne reakcije, što neće biti preterano loše jer je u sekstilnom odnosu sa Merkurom, ali ni preterano učinkovito jer je Venera, vladar znaka i Marsov dispozitor lišena snage. Jedina dobra stvar je postava Venere u polje novca te će barem biti nekog finasijskog dobitka.

Ljubav: Mars, vladar Vašeg polja partnerstva u Vašem prvom polju označava da ste u konfuziji oko izbora i oko odluka. Prvi izbor je uvek pogrešan pa vodite računa da ostavite mogućnost otkazivanja tog izbora ili barem da ostavite mogućnost povratka na staro što bi većini bilo bolje.

Zdravlje: Nervoza u kući dosta loše utiče na vas i vaše zdravstvene probleme. Problemi sa hormonima usled stresa.


Škorpija

Posao: Skup planeta koji je u Vašem znaku, odnosno prvom polju jeste znak da je veći teret nego rešenje postojećih dešavanja. Venera u izgonu spojena sa slabim Jupiterom može Vas navesti da se precenite te da povučete loše poteze. Merkur u Strelcu u izgonu, a pritom u polju finansija takođe je slika događanja u kojima se precenite i samim tim smanjite prihod.

Ljubav: Vladar sedmog polja, Venera u prvom i Vaš vladar u Vagi u dvanestom znak su da ne vidite šta se stvarno dešava u vašem emotivnom i partnerskom životu te da na neki način lutate od odluke do odluke koje suštinski mogu biti kontradiktorne. Prosto nije vreme za neka veća dešavanja i najbolje je da za sada pustite da stvari teku same od sebe.

Zdravlje: Moguće su povrede eksremiteta, istezanje tetiva ili uganuća.


Strelac

Posao: Period počinje prolaskom Meseca u poslednjoj četvrti kroz Vaše polje karijere. Vreme je da neke stare projekte privodite kraju. No, to neće ići lako jer su Vam prvom polju Merkur, koji Vas konfuzno zatrpava događanjima i Saturn koji pred sam kraj znaka oteže sva rešavanja. Koncentrišite se na prioritete i uvedite sebi disciplinu.

Ljubav: Jupiter Vaš vladar u dvanestom polju sa izgnanom Venerom, znak je da ste spremni na ozbiljno vezivanje koje je nerealno i koje svi vide da Vam je nepotrebno, osim Vas samih. Poslušajte savete okoline i bliskih prijatelja. Ukliko ste zauzeti situacija je tim komplikovanija, pa da se ne bi našli u neprilicnoj situaciji, odustanite na vreme.

Zdravlje: Ukoliko duže vreme imate problem sa kašljem,temperaturom, i sl. obratite se specijalisti jer vam možda terapija ne odgovara.Jarac

Posao: Ne reagujte impulsivno jer je bolje da prećutite neke stvari sada, posebno na bazi najnovijih informacija jer Merkur u dvanestom polju nije dovoljno kredibilan, odnosno nije sve onako kako ste razumeli. Takođe Mars u desetom polju je znak da prenagljujete u brzini ali kako mu je pozicija slaba, neće Vas brzina odvesti nigde već možete biti žrtva svoje greške u proceni.

Ljubav: Budite obazrivi sa novim osobama u okruženju, jer podležete subjektivnosti i želji da sve bude idealno, na šta ukazuje venera u jedanestom polju u konjunkciji sa Jupiterom, te se možda nećete dobro razumeti, jer su obe planete u znaku koji im ne obezbeđuje snagu.

Zdravlje: Proverite stanje bubrega, jer je moguće da imate malo pojačan problem sa peskom u mokraćnim kanalima.


Vodolija

Posao: Deseto i jedanesto polje markirano planetama, s tim da je deseto ipak slabo po dva osnova. Sa jedne strane je slaba Venera, debilitirana po izgonu i Jupiter koji tek stiče snagu, dok je njihov dispozitor, Mars kao vladar Vašeg polja karijere postavljen u znak svog izgona. To znači da svaki potez koji povučete mora imati neku štetu. Ako ste šahista, potreban je gambit, ako niste, potrebna je puka sreća.

Ljubav: Venera zauzela poziciju u Vašem polju karijere, te meša partneske i emotivne odnose sa poslom. Izbegnite ulazak u vezu na poslu, sa zauzetom osobom, koliko god izgledao privlačno. Sa druge strane ukoliko ste slobodni, povedite računa može li vam emotivna kombinatorika na poslu nauditi ili ne.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku zbog lošeg varenja, i psihičke napetosti.Ribe

Posao: Merkur koji je u vašem polju karijere uz Saturna u Strelcu, odnosno istom polju, znak je kontradikcija, odnosno da poslovi mogu biti prekinuti i ponovo pokrenuti ai na neki nov način li sa nekim drugim subjektima. Povedite računa o dokumentačiji i kompletirajte sve što nedostaje.

Ljubav: Merkur opet, kao vladar sedmog polja u desetom koje osim karijere ukazuje i na statuse, pa i eventualni bračni kod jednog dela će postaviti pitanje daljeg oblika odnosa. Kod drugih će doneti nova ali konfuzna dešavanja koja s’vremena na vreme moraju svakome da se dese, stoga prosto sačekajte da prođu.

Zdravlje: Prilično ste osetljivi i prehlade nisu isključene. Pojačajte malo imunitet i šetajte.


vecernjenovosti

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Nedeljni horoskop  |  Poslato: 21 Nov 2017, 14:07
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 42264

OffLine
NEDELJNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2017. - 27. NOVEMBAR 2017.

Slika

Ovan
Moguće je da novi događaji na poslovnoj sceni dodatno komplikuju važne dogovore koje imate sa saradnicima. Važno je da pravilno procenite situacije kada treba da regujete uzdržano ili da delujete energično i da se nametnete sa svojim zatevima. U ljubavnom odnosu, partner uporno pokušava da vam nametne svoje ideje ili neka pravila ponašanja koja nisu u potpunosti po vašem ukusu. Lako možete da prevaziđete sve ljubavne nesporazume.

Bik
Potrebne su vam dodatne ili precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Osnovni interesi vas obavezuju da prihvatite kompomisnu varijantu, kao najbolje rešenje. Jasno vam je da dobra volja i topla emotivna nota u odnosu sa partnerom vode ka zbližavanju.

Blizanci
Ostvarili ste vrlo zapažene rezultate na različitim poljima i to vas ispunjava velikim ponosom pred okolinom. Svoj prestiž objašnjavate pravilnom procenom interesa i smislom za dobru organizaciju. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac.

Rak
Nalazite se u kreativnoj fazi i nudi vam se dobra prilika da ostvarite novi poslovno-finansijski uspeh ili napredovanje. Sada imate mogućnost da rešite i niz finansijskih pitanja, nema razloga da odlažete sprovođenje nekih dogovora. Saradnici će u potpunosti opravdati vaše poverenje. Ne krijete svoja emotivna očekivanja pred partnerom. Raspoloženi ste za nova ljubavna dešavanja ili za uzbudljive događaje, koji treba da ulepšaju vaš odnos sa voljenom osobom.

Lav
U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije koju imate, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročnije rezultate. U ljubavnom životu uživate u raznovrsnim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Devica
Jasno vam je da se neka poslovna pravila ili razne okolnosti brzo menjaju, tako da vrlo promišljeno očekujete bolju priliku i svoju šansu koju ne želite da propustute. Imate niz prednosti u odnosu na saradnike i samo je pitanje pravog trenutka kada ćete realizovati neke važne ciljeve. Priželjkujete veću emotivnu slobodu da ostvarite svoje namere, ali kao da vas neko sputava ili trenutni događaji ne idu uvek u pravcu koji vama odgovara.

Vaga
Okolina na vas deluje vrlo stimulativno, a svaki vid ličnog usavršavanja predstavlja bitan napredak u različitim oblastima. Dobro je da se opredelite za proširenu saradnju i da kombinujete poslovne sa privatnim interesima kad god vam se za to ukaže odgovarajuća prilika. Partner se iskreno trudi da vam ugodi, tako da svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i u vedrim tonovima. Posvetite više vremena svojoj porodici i voljenoj osobi.

Škorpion
Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje ili planove u delo. Važno je da pored sebe imate tim proverenih saradnika, za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Osmislite dobar redosled poteza kako biste na najbolji način uskladili svoje poslovne i privatne obaveze. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja ili ljubavne želje u odnosu sa bliskom osobom. Nalazite se na korak do nekih važnih porodičnih ostvarenja.

Strelac
Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti i delujete vrlo energično u susretu sa saradnicima. Sve što činite najavljuje novi uspeh i u tome imate veliku podršku svoje bliže okoline. Uz svog partnera osećate dobro raspoloženje, emotivni zanos i priliv pozitivne energije. Oslonite se na svoje skrivene adute i na zavodnički šarm.

Jarac
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da unapredite svoj poslovni položaj. Važno je da se opredelite za savremenije ideje u načinu izražavanja ili delovanja. Neo vam daje dobar primer na koji način treba da postupate. U ljubavnom odnosu uživate u različitim situacijama. Partner osvaja svu vašu pažnju i naklonost.

Vodolija
Spremni ste da napravite niz ustupaka kako biste prevazišli neke poslovne nesuglasice koje imate sa saradnicima. Pokazaće se da imate dobar osećaj za meru i da okolina poštuje sve vaše zasluge. Sada je pravi momenat da prihvatite i neki novi poslovni angažman. U odnosu sa voljenom osobom sve teče na poznati način i uz obilje emocija. Važno je da se pravilno razumete i emotivno dopunjavate u najrazličitijim situacijama. Neko će vas obradovati na izuzetan način.

Ribe
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na određene uslove ili na novi tok poslovih događaja. Najbolje je da se oslonite na lično iskustvo i znanje, ali nemojte zanemariti ni korisne sugestije. Postoje saradnici koji se trude da vas navedu na dobra rešenja. Još uvek niste spremni na neki vid ljubavnog kompromisa, ali vaš partner ima pravo da opominje na data obećanja ili obaveze. Učinite nešto što će ostaviti poseban utisak i čime ćete obradovati voljenu osobu.


astrolook

_________________
Slika Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Nedeljni horoskop  |  Poslato: 27 Nov 2017, 14:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10691

OffLine
NEDELJNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2017. - 04. DECEMBER 2017.

Ovan
Okolina podržava vaše ideje i uglavnom nailazite na vrlo pozitivne komentare od strane onih koji su dovoljno kompetentni da daju svoju ocenu. Od vas se očekuje da učinite više ili bolje od drugih u raznim oblastima, tako da vam slede bojne aktivnosti. Ljubavni događaji koje naslućujete za vas imaju neku neobičnu draž i unose slatki nemir u odnos sa partnerom. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i nestrpljivo iščekujete promene.

Bik
Zainteresovani ste za nove ideje i očekujete da vas neko od saradnika podrži prilikom poslovnog ugovaranja. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. U odnosu sa partnerom osećate talase pozitivnih emocija i spremni ste na niz kompromisa zarad zajedničke sreće. Dobro je što ste povezani sličnim željama i što imate uzajamno poverenje.

Blizanci
Spremno odgovarate na razna pitanja i ispunjavate sve što se od vas očekuje u poslovnoj saradnji. Zauzvrat očekuje vas niz pohvala koje će na vas delovati vrlo stimulativno prilikom sklapanja novih dogovora. Nema razloga da se dvoumite u vezi nečije ponuda koja obećava dodatni prihod. Partner uglavnom prepušta vama da kreirate razne sadržaje iz zajedničkog života. Važno je da to posmatate sa pozitivne strane i da unosite više romantičnih bolja u vaš život.

Rak
Nalazite se pred dilemama i potrebno je donesete ozbiljnu odluku. Obratite pažnju na informacije koje mogu da vam olakšaju realizaciju planova koje ste postavili, uloga i angažovanje jedne mlađe osobe za vas će se pokazati kao dragocena. Kada god se nalazite u prilici možete da kombinujete praktične interese i lično zadovoljstvo. U ljubavnom odnosu sve izgleda prividno dobro, ali nemojte potcenjivati partnerovu ćutljivost. Važno je da se pravilno razumete.

Lav
Potrebno je da ponovo definišete listu prioriteta kako biste u određenom momentu bili spremni da odgovorite na nečiju iznenadnu ponudu. Najbolje je da udružite svoje interese sa osobama za koje vas vezuju pozitivna iskustva. Partner od vas očekuje da ispunite obećanja, stoga nemojte smišljati nove izgovore ili opravdanja.

Devica
Delujete odlučno u svojim namerama i sa velikim uspehom sprovodite sve svoje poslovne planove. Nova saznanje pozitivno uticu na vašu orijentaciju. Obratite pažnju na nečiju ponudu i mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Umete da očarate svog partnera i da stvorite prijatnu atmosferu u kojoj se svi oko vas osećaju lepo.

Vaga
Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli. U dogovoru sa saradnicima za relativno kratko vreme možete vrlo efikasno da rešite niz pitanja iz različitih domena. Važno je da na kraju svi oko vas budu dovoljno srećni i zadovoljni. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom.

Škorpion
Nalazite se u kreativnoj fazi, ali moraćete da pokažete više sluha i za ideje koje imaju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Nemojte zaboraviti da veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentisete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni sva vaša očekivanja,

Strelac
U skladu sa postavljenim prioritetima pravite planove i insistirate da vas neko podrži. Imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu na koju vas ubeđuju bliski saradnici. Vreme će pokazati da ste postupili ispravno i da vas očekuju dobri rezultati. Ljubavni partner ume da vas zbuni sa nekim svojim postupcima, tako da sada imate nove dileme ili sumnje. Slobodno se oslonite na svoju intuiciju, jer dobar osećaj vas neće izneveriti.

Jarac
Potrudite se da ispunite osnovne kriterijume koje postavljaju vaši saradnici, umesto da provocirate novu raspravu ili da se sukobljavate zbog različitih poslovnih interesa. Dobro je da potisnite svoju profesionalnu sujetu. Osećate inspiraciju ili veliki emotivni zanos, ali često imate utisak kako vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Čini vam se da partner povremeno iskušava vaše strpljenje ili granicu tolerancije.

Vodolija
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da proširite saradničke kontakte i da unapredite svoj poslovni položaj. Zbog promenljivih okolnosti koje vas prate deluje da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja. Ipak, neko će vas podržati u odlučujućem momentu. Osmislite niz novih situacija u kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost. Prijaće vam zanimljiva dešavanja u društvenom životu.

Ribe
Raduju vas nove informacije koje najavljuju bolje uslove. Sada možete da započnete i jednu akciju koju ste više puta odlagali. Od velike koristi će vam biti nečija asistencija i nabolje razultate možete da ostvarite kroz razne oblike udruživanja. Priželjkujete zanimljivija dešavanja u ljubavnom životu, ali suviše prepuštate svom partneru da inicira nove događaje. Osmelite se da učinite nešto posebno čime ćete ostaviti utisak i fascinirati svoju okolinu.


astrolook

_________________
Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   
cron

Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker