Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 08 Dec 2023, 21:46


Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 02:38
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za 2021.

Slika

OVAN
(mart 21 - april 19)
Ljubav

Slobodni Ovnovi – već prvi kvartal 2021-e donosi vam lepe šanse i za zabavu, ali i za simpatična nova poznanstva – neka od njih će verovatno ostati samo na nivou avanture i pričica kojih se sa osmejkom u uglu usana sećate, ali ima šanse da se pojedina pretvore i u dosta ozbiljne ljubavne veze, naročito tokom marta i aprila. Maj i jun su više za neku neobaveznu komunikaciju i flertovanje, dok bi vas jul i avgust itekako mogli prijatno iznenaditi. Baš drugi deo avgusta i septembar jedan su od najboljih perioda za emotivno ostvarenje u ovoj godini. Ni u poslednjem tromesečju godine niste bez ljubavnih šansi, pogotovo u decembru koji takođe nudi šansu za prave stvari. Generalno gledano – ova godina slobodnima ide jako na ruku, jer će imati puno šansi za zabavu i flert, a izgleda – i za prave i trajne ljubavi. Zauzeti Ovnovi – sve do proleća emotivne veze i brakovi mogu obilovati neskladom i tenzijom. Centralni deo godine je čas u plus, čas u minus fazi, dok vam rasterećenje, stabilnost i mnogo bolja atmosfera u odnosu sa partnerom kreće od avgusta i septembra i traje do kraja godine.

Posao

Januar i februar mogu doneti teskobu, zahtevne I komplikovane poslovne situacije kao I finansijske brige. Na pravi način se pokrećete od marta I u aprilu, bolje ste energije I organizovaniji a ovo je I period u kojem vam se mogu otvoriti neočekivano dosta povoljne poslovne šanse. Do početka jula stoji vam promenljiv period u kojem ne smete žuriti, pogotovo kada su finansije u pitanju a neka slična situacija se može ponoviti I tokom novembra. Jul, avgust, septembar, oktobar I decembar su poslovno dosta povoljni po vas. Generalno gledano – Ovnovi će tokom 2021-e imati podršku kroz uticajne osobe, timski rad I udruženja. Sve ono novo u šta zakoračite obećava vam ispunjenje I poslovnu stabilnost.

Zdravlje

Uglavnom će vas pratiti solidna zdravstvena situacija osim na samom kraju zime, početkom proleća i početkom jeseni. Preporučuje vam se redovna rekreacija i pravilna ishrana.

horoscope
BIK
(april 20 - maj 20)
Ljubav

Prvih par meseci 2021-e neće biti jednostavni zauzetim Bikovima. Do tenzija i sukoba mišljenja će dosta često dolaziti i neki parovi u ovom periodu mogu se odlučiti i na prekid odnosa, i to na dosta buran način. Avgust i novembar takođe donose negativnosti i mogu biti okidači za nesigurnost, svađe, razmirice. Generalno gledano – I pored dobrih perioda koje ćete evidentno imati, ova godina vam donosi iskušenja u emotivnoj sferi I traži od vas da pronađete način da se partner I vi prilagodite jedno drugom. Moguća su mešanja drugih osoba u vaš odnos, bilo prijatelja I članova porodice, bilo nekih “sa strane”. Što se tiče slobodnih – ovo je godina koja će vam često davati prilike za flert I prolazne,kratkotrajne emotivne priče ali ćete zato morati da lepo sačekate na nešto pravo I trajno. Avanture su rezervisane za drugi deo marta I prvi deo aprila dok bi se nešto ozbiljnije moglo aktivirati u periodu – drugi deo aprila, prvi deo maja meseca. Drugi deo jula I avgust su takođe povoljni za ljubav, kao I drugi deo novembra I decembar. Bivše ljubavi I mogućnost obnove veza su aktuelne najviše početkom I krajem godine.

Posao

Za vas je 2021-a značajna najpre zbog prisustva Saturna (koji će ovde ostati nešto više od dve godine) i Jupitera (do kraja 2021-e) u polju karijere, pozicije, statusa, nadređenih. Generalno gledano – ovo jeste period da učvrstite svoje pozicije, ali i da napredujete i pokrenete neke velike I trajne poslovne projekte. Tokom januara I februara I boravka Marsa u vašem znaku bićete prodorniji I odlučniji, ali ćete u tom periodu imati I više sukoba I problema sa šefovima. Letnji meseci su vam poslovno vrlo aktivni, ali vam donose nesklad između radnih I privatnih obaveza. Jesenji period donosi promene u partnerstvima I dosta nervoze, dok će vam ulazak u zimski period doneti proširenje poslova I nove saradnje.

Zdravlje

Poslovni, emotivni i porodični segment će dosta crpiti vašu energiju pa su mogući periodi slabijeg imuniteta, naročito do kraja aprila meseca i na jesen.

horoscope
BLIZANCI
(maj 21 - jun 20)
Ljubav

Zauzetim Blizancima početak godine, sve do marta meseca – ne ide na ruku. Bilo da partner krije nešto od vas ili vi od njega, bilo da presirate ili neprijatno iznenađujete jedno drugo, suština je ista – odnosi su nestabilni i neki od njih mogu se u ovom periodu i prekinuti. Avgust, novembar i decembar takođe su meseci u kojima tenzije mogu biti pojačane a vi kao par na svojevrsnoj raskrsnici. U suštini, ova godina traži od vas da preispitate stavove i uverenja koja imate kada je vaše partnerstvo u pitanju. Najslabija stavka u 2021-oj vam je komunikacija i iskrenost sa osobom sa kojom ste i ovo je nešto na čemu treba ozbiljno raditi. Vaš izlaz (ili bolje rečeno – vaša « bekstva ») biće kroz provod, zabavu i češća putovanja sa partnerom. Što se slobodnih tiče – vama ova godina zaista daje nebrojeno mogućnosti za dešavanja na polju ljubavi. Što bi se reklo – svaki mesec, po jedna nova šansa za vas. Problem je samo u tome što će ova godina davati zaista puno mogućnosti, ali malo pravih prilika, malo onih trajnih ljubavnih ispunjenja koja su vam potrebna. Za tako nešto – najbolji su maj mesec , avgust i oktobar 2021-e.

Posao

Nove ideje, nove poslovne mogućnosti, novi planovi – sve će to obeležiti godinu koja je pred vama. No, ne znači da će sve što je novo automatski biti i otvoreno za pokretanje i da će odmah doneti realizaciju kojoj se nadate. Prve zaista dobre rezultate videćete tokom prolećnih meseci i ovo vam jeste jedan od najboljih perioda za akciju svake vrste. Rad u inostranstvu ili saradnja sa stranim firmama su neke od opcija koje vam daju veliku šansu za uspeh. Generalno gledano, ovo je godina velikih aktivnosti i promena za vas. Potencijalni problemi mogu nastati zbog nelojalne konkurencije ili osoba koje podrivaju vaš rad I zasluge. Dosta veći prilivi nego u 2020-oj, ali ćete na žalost imati I prilično troškova.

Zdravlje

Kompletnu prvu polovinu godine bićete « šareni » po pitanjima zdravlja. Oscilacije imuniteta, osetljivost, naglašena stresna stanja, premalo vremena za kvalitetan odmor i makar blagu fizičku aktivnost.

horoscope
RAK
(jun 21 - jul 22)
Ljubav

Iako je Saturn izašao iz vašeg polja partnerstava, emotivne Rakovske muke još uvek nisu završene. Ceo januar a I jedan lep deo februara meseca donosi pritiske I lomove – u suštini, kao što sam rekla u uvodu – ova godina će doneti nastavak prethodnih dešavanja – ovo pričam za one odnose koji se igrom slučaja nisu prekinuli (a trebali su) u 2020-oj. Smena starog I novog je evidentna a pošto su Rakovi skloni da se drže starog, čak I kada shvataju da od toga više nema ništa – vaši “lomovi” umesto da budu brzi, razvuku se u nedogled…..Veze koje su u suštini stabilne imaće napetu atmosferu početkom godine, tokom avgusta I novembra, ali ovo će samo doprineti da bolje razumete I prilagodite se jedno drugom. Slobodni će kroz prvi deo godine proći uglavnom kroz isto tako prolazne priče – neke će izgledati kao da mogu da potraju (najpre oni odnosi koje započnete tokom proleća), ali će okolnosti od samog početka testirati ove odnose I pitanje je da li će opstati. U suštini, tek od jeseni pa ka kraju godine vi ulazite u period koji zaista može doneti ozbiljne I trajne emotivne priče. Neki put zaista treba čekati na ono pravo….

Posao

Tokom januara I većeg dela februara meseca Rakovi će imati zastoje I tenziju na polju posla. Promene koje će u ovom periodu nastupiti neće biti po vašoj volji, a verovatno ćete biti I razočarani ljudima na čiju ste pomoć I podršku računali. Od marta kreću povoljnosti, nove ideje I poslovne ponude koje će vam dati vetar u leđa I sve do leta biste trebali da budete stabilni. E, letnji period donosi nove izazove I otežanja koji se mogu protegnuti sve do polovine jeseni. Od tog perioda pa na dalje imate čist I neometan put sve do kraja godine, koja je samo uvod u 2022-u koja je poslovno odlična po vas. U ovoj 2021-oj godini Rakovi po pitanju posla moraju da nauče da prihvataju promene I da im se prilagođavaju.

Zdravlje

Do sredine proleća ste po pitanjima zdravlja promenljivi I nestabilni. Osetljivost I ne baš naročito jak imunitet. Ostatak godine je povoljan I stabilan.

horoscope
LAV
(jul 23 - avgust 22)
Ljubav

Zajednički tranzit Jupitera I Saturna kroz vaše polje partnerstava može se pokazati kao izuzetno povoljan….ili kao izuzetno otežavajuć, sve zavisi od toga kako prihvatite da ga koristite I kako se postavite. Da se ne lažemo, jedan broj brakova I veza će prestati da postoji u ovoj godini jer će svo nezadovoljstvo koje ste do sada gurali pod tepih izaći. Izazovni periodi za vaše odnose su sam početak godine, jun, jul I novembar. Ako želite da opstanete kao par, moraćete da prihvatite veći teret odgovornosti I da shvatite da morate da se prilagodite. S druge strane gledano – jedan veliki broj veza u ovoj će godini “porasti” I pretvoriti se u zajednički život ili brak. To je isto ta odgovornost o kojoj pričamo jer brak I zajednički život nisu bajka, već stvarnost koja ponekad ume biti prilično suvoparna. Što se slobodnih tiče, za vas je ovo godina u kojoj odrastate po pitanjima ljubavi. A uvek rastemo na iskustvima, najpre onim lošim, zar ne? Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko se par puta “spotaknete” pre nego što pronađete ono pravo. Dobri periodi za prave ljubavi su april I maj, jul I septembar ove godine.

Posao

Godina velikih poslovnih napora ali I velikih promena je pred vama. Lavovi će napraviti jedan ogroman zaokret, ali to neće biti baš uvek put posut ružama (trnjem možda). Već prva dva meseca donose velike teškoće, pritisak od strane nadređenih I tenziju pa neki Lavovi u ovom periodu mogu odlučiti da “podvuku crtu” I prebace se na novi posao. Od marta za vas duvaju već mnogo povoljniji vetrovi I tokom celog proleća ste poslovno podržani. Letnji period uglavnom donosi oscilacije, da biste od polovine jeseni opet krenuli uzlaznom linijom. 2021-a vas uči da prihvatite promene I idete u korak sa njima, ne da sebi otežavate pokušajima da ostanete u nečemu što nije dobro po vas.

Zdravlje

Do proleća ste osetljivi, moguće su teškoće sa respiratornim sistemom, kičmom, zglobovima. Pokušajte da izbegavate stres ili da višak energije izbacujete kroz fizičku aktivnost.

horoscope
DEVICA
(avgust 23 - septembar 22)
Ljubav

Ova godina će veći fokus baciti na poslovne nego na emotivne teme. Ipak, to ne znači da ćete ostati bez dešavanja u ovoj sferi, ma nikako. Januar I deo februara mogu doneti nastavak tema koje ste partner I vi pokrenuli u decembru 2020-e, a te teme se svakako tiču opstanka ili promena u vašem odnosu. Neke priče u ovom periodu mogu prestati da postoje, ili ćete uspeti da postignete konsenzus koji će ponovo doći na dnevni red tokom maja I decembra 2021-e. U suštini, ovi periodi su vaše “slabe tačke” – ostatak godine je prilično miran a prolećni meseci čak mogu onima koji su u dužim vezama doneti potrebu za dubljim vezivanjem, brakom ili stvaranjem porodice. Slobodne Device neće ostati bez zanimljivih dešavanja. Već tokom februara I marta postoji potencijal za interesantnu pričicu, mada je pitanje da li će ona uspeti da preraste okvire simpatične I burne, ali kratkotrajne avanture. I maj I avgust su interesantni za ljubav, mada su novembar I decembar baš u vašem “fazonu” I mogu vas zbližiti sa osobom koju već neko vreme poznajete ali sa kojom niste uspevali da ostvarite dublju konekciju.

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice I obaveza biće aktivirano tranzitima Saturna I Jupitera I u suštini – ovo je mesto kojem biste trebali da posvetite svoju punu pažnju. Naime, ovo je period kada se vi razvijate, kada shvatate svoje potencijale, kada se probijate u poslovnoj sferi I kada ćete imati velike mogućnosti napredovanja, najpre tokom prolećnog perioda, a onda I od zime 2021-e. Ova godina vam neće dozvoljavati da se opustite I ušuškate u ležerno poslovno okruženje, ne. Zahtevaće od vas totalnu angažovanost, veliku odgovornost I spremnost da se u hodu prilagođavate promenama I saradnicima.

Zdravlje

Polje zdravlja I navika je isto jedno od bitnih stavki za Device tokom 2021-e. Potrebno je da mnogo toga promenite kod sebe, da se odgovornije ponašate prema svom organizmu.

horoscope
VAGA
(septembar 23 - oktobar 22)
Ljubav

Mmmm…..Vagama Saturn I Jupiter ulaze u polje ljubavi, zabave I dece, pa verujem da će biti interesantnih situacija koje će vam ispuniti 2021-u godinu. Ukoliko ste par koji želi prinove, to je super – samo navalite na posao! Ukoliko želite da se zaljubite, ako ste slobodni naravno – to je odlično takođe! No, imamo mali, malecki problemčić ukoliko ste u braku ili vezi jer I vas isto može snaći to zaljubljivanje….U prevodu – Vage će biti raspoložene da malo švrljaju, da malo flertuju…pa im se možda “omakne” I po koja interesantna avanturica. E da te avanturice ne bi pokvarile ono što imate, više povedite računa u periodu februar – jun. Bolje je da ovo vreme koristite da sređujete odnos sa voljenom osobom i više uživate u njemu. Što se slobodnih tiče – pred vama je jedna izuzetno aktivna ljubavna godina. Sigurno je da će biti mnogo prilika za avanturu, flert, za pričice koje će nekako brzo proći kroz vaš život, ali će vam doneti uzbuđenje i zanimljivost. Ukoliko želite nešto konkretnije, trajnije, što će na duži rok stabilno « koračati » kroz vaš život, e onda ćete ipak morati da sačekate jesenji period….

Posao

Početak 2021-e neće biti baš blistav, jer ćete mnogo raditi a finansijski nikako nećete uspevati da se stabilizujete I “sastavite”. No, to ne znači da za vas ova godina nije pripremila I dobre stvari. U suštini, Vage će se jako pokrenuti I napraviti niz poslovnih promena koje će vrlo brzo dati svoje rezultate. Najbolji I najuspešniji periodi su vam na proleće, od kasnog leta I kroz jesen. Jun I jul vam nisu sjajni (nešto slično kao januar I februar) a isto tako novembar vam može doneti nestabilne finansijske tokove. Vage se u 2021-oj uče odlučnosti, uče da sebe I svoje potrebe stave na prvo mesto. Takođe, učite se boljoj organizaciji I tome da stvari rešavate u hodu, da prepoznajete prave poslovne šanse.

Zdravlje

Sam početak I sam kraj 2021-e godine su zdravstveno nepovoljni za vas. Ostatak ovog perioda je jako dobar, s tim što ćete morati da naučite da se odmorite kada je to potrebno I da ne žurite nigde.

horoscope
ŠKORPIJA
(oktobar 23 - novembar 21)
Ljubav

Saturn I Jupiter su tokom narednih godinu dana zajednički aktivni u vašem polju doma I porodice, što je sa jedne strane super lepo, a sa druge super teško. Super je lepo zato što će se mnogi parovi odlučiti za početak zajedničkog života (odmah tu ide I ono teško, jer treba se uskladiti, naučiti suživotu I ostalo), zato što će ulagati u stambeni prostor, možda kupiti nekretninu….Super je teško zato što porodični odnosi neće biti baš uvek slatki, zato što neki brakovi mogu popucati očas posla I zato što će postojati osobe koje će pokušavati da “kroje” I uređuju život vama I partneru. Neudobni periodi su vam tokom januara I februara (za one nestabilne veze ovo je baš ispit) I tokom novembra I decembra. Odličan period vam je april – jun I tada pokušajte da ispravljate sve ono što ste pokvarili eventualno I da uživate sa dragim vam bićem. Slobodni – taj prolećni period je stvarno odličan da se ozbiljno zaljubite I vežete, a sledeći isto tako dobar vam ide pred kraj godine. U suštini, Škorpije u ovoj godini moraju da se nauče strpljenju. Njihov ego I ponos će puno puta biti testiran od strane onih koje vole najviše.

Posao

Ono što je dobro jeste da ćete u ovoj godini lepo proći po finansijskim pitanjima. No, veliki deo novca će otići na ulaganje u privatne poslove, na dom I na članove porodice. Ali, novčani tokovi će biti stabilni. Ono što nije baš slatko, ali tako je kako je – naradićete se od prvog do poslednjeg dana junački. Izuzetno naporan vam je ulazak u 2021-u godinu I sve do marta meseca imaćete mnogo kočnica, zahtevne saradnike I teškoće. Sve do početka leta ste u poslovnom usponu, a ovaj period vas hoće usporiti, razvući na sto strana I otežati vam. Od početka jeseni se ponovo razrađujete na pravi način I sve do kraja godine ne biste trebali da imate većih problema. U 2021-oj se učite odgovornosti. I prema drugima I prema sebi.

Zdravlje

Samo je početak godine obojen ne baš veselim bojama kada je vaše zdravlje u pitanju. Bićete dosta umorni I preosetljivi, pod stresom. U ostatku 2021-e ste uglavnom u svojoj, pravoj energiji.

horoscope
STRELAC
(novembar 22 - decembar 21)
Ljubav

Ovo jeste godina ljubavi za slobodne Strelčeve, ali to ne znači da će svaka strelica koju odapnete odmah pogoditi svoj cilj. Imaćete vi I svojih promašaja u 2021-oj, ali ćete na njih brzo zaboraviti onda kada se pojavi osoba koja je prava za vas. Moguće je da već u januar ulazite u nadi da ste takvu osobu pronašli, ali će vam događaji relativno brzo pokazati da ste se previše zaleteli. Vrlo sličan vam je I februar I u suštini, tek od aprila pojavljuju se prve, za pojedine Strelčeve – prave ljubavne šanse. Oni koji u ovom “krugu” ne pronađu ono što traže, imaju još jednu veliku šansu od polovine leta do početka jeseni I tokom oktobra meseca. U ovoj godini je potrebno da naučite da, kada je ljubav u pitanju – nije zlato sve što sija. Što se tiče zauzetih – komunikacija sa partnerom će povremeno predstavljati pravi izazov za vas I činiće da vam se svakodnevica malo, malo pa zatalasa. Početkom 2021-e, tokom juna I tokom novembra budite spremniji na kompromise I dogovor. Vi u ovoj godini morate da naučite da čujete šta vam osoba koju volite govori I takođe – da savladate veštinu da povremeno prećutite. I da ne krijete ništa.

Posao

Ako ste se poradovali ulasku Saturna I Jupitera u vaše polje pokreta, kraćih putovanja, dogovora, komunikacije – mali savet – ne krećite odmah sa slavljem….Jer, iako je ovo povoljan tranzit I svakako će vam doneti aktivnu 2021-u, budite sigurni da će vam te aktivnosti I promena povremeno biti baš preko glave. Prevedeno – povremeno nećete moći da “savatate” događaje, moraćete da rešavate situacije u trku I da se organizujete I snađete u deliću sekunde. Posebno naporni su prva dva meseca u godini, jun I jul mesec kao I sam kraj godine. Za vas 2021-a nosi pouku – ne računaj stopostotno ni na koga osim na sebe, budi budan, aktivan, spreman na promene I na brzinu – I nema šanse da ne uspeš!

Zdravlje

U ovoj ćete godini biti skloni povredama I padovima imuniteta (najpre zbog toga što ćete se previše trošiti a nedovoljno odmarati) a potrebno je da budete I oprezniji u saobraćaju.

horoscope
JARAC
(decembar 22 - januar 19)
Ljubav

U 2021-oj Jarčevi koji su u vezama moraće da se čuvaju svih tajni I tajnica, jer one mogu biti razlog za probleme, pa čak I prekide odnosa. Oni koji su u bračnim zajednicama – pomenute stvari ne bi trebale da vam prave problem, ali će zato on dolaziti sa druge strane – iz sektora finansija koje će s vremena na vreme biti pravi izvor rasprava između partnera I vas. Do nesklada će dolaziti zato što – kad vi budete u fazonu štednje, partner će želeti da troši…..i obrnuto. Periodi koji mogu donositi napetost su u prvim mesecima godine, tokom leta I tokom novembra I decembra. Što se tiče tajni I tajnica – tu već nemamo neke konkretnije vremenske okvire – bukvalno je cela 2021-a jedna velika mogućnost da nešto prikrijete…..i budete uhvaćeni. Što se tiče slobodnih Jarčeva – januar, a naročito februar zaista može doneti jednu interesantnu osobu u vaš život. Još jedna lepa šansa one koji su spremni da se zaljube jeste od aprila do juna I poslednja dva meseca u godini. Zauzeti u 2021-oj uče da se mudrošću I strpljenjem postiže više nego raspravama, a slobodni – da je ponekad potrebno svesno staviti roze naočare na nos.

Posao

Saturn vas je dve I po godine učio da budete strpljivi, mudri I uporni I sada je vreme da te lekcije I primenite. Tokom 2021-e će vam se više puta otvarati “šanse” za brzinske zarade – e tada je potrebno prvo sesti I razmisliti da li je to za vas ili ne, ne zaletati se. Iako je vaš poslovni segment stabilan, finansijski nije – a te finansije najpre možete pokvariti sopstvenom brzinom, impulsivnošću I željom da se oparite što pre. Otvaraće vam se vrata saradnji sa drugim gradovima I inostranstvom, a pružiće vam se mogućnost I da se oprobate u nečem potpuno novom. Obratite pažnju na prolećni period jer će vam on dati velike šanse da uspete. U ovoj godini se učite vrednosti novca. Zaradićete, ukoliko budete mudri.

Zdravlje

Ishrana je stavka na koju morate obratiti posebnu pažnju. Povremeni problemi sa glavoboljama, kostima i kičmom – vaše hronične boljke. Potrebno vam je više kretanja, fizičke aktivnosti.

horoscope
VODOLIJA
(januar 20 - februar 18)
Ljubav

Recite “dobro došli” Saturnu I Jupiteru u vašem znaku I spremite se na godinu u kojoj ćete rasti I odrastati. Bilo da ste u braku ili u vezi – sa svojim partnerima se nećete baš najbolje razumeti u 2021-oj. Smetaće vam njihova komplikovanost I promenljivost, a oni će vas smatrati suviše zahtevnima I teškima. U suštini, vi u ovoj godini morate da se naučite strpljenju I predanosti kada su partnerstva u pitanju, da shvatite da je ponekad potrebno da pustite drugu stranu da bude u pravu. Da, znamo da ste vi uvek u pravu, ali eto – neki put popustite….Imaćete odlične periode I isto tako – teške periode sa onima koje volite. Sam početak I sredina godine spadaju u ovu kategoriju “teški”, a sve ostalo – ide vam na ruku ukoliko se samo malo potrudite. Uživaćete ukoliko to budete umeli, a Jupiter vas u ovoj godini uči da prihvatite svaku životnu radost koja vam dolazi. Što se slobodnih tiče – ovo je godina za mnogobrojna nova poznanstva, I naravno – ljubavne šanse. Tih šansi će biti od samog početka godine, ali su najstabilnije one koje vam dolaze tokom avgusta I u poslednjem tromesečju godine.

Posao

Poslovno, ovo je vrlo značajna godina za vas. Godina koja treba da pokaže rezultate svega onoga u šta ste ulagali trud I vreme duži vremenski period unazad. Početak godine vam hoće biti naporan, ali već od februara vi se stabilizujete I žestoko krećete napred. Prolećni meseci I jedan deo leta doneće vam I znatno poboljšanje finansija što će biti dodatni podstrek za vas da nastavite istim tempom. Juli I avgust mogu biti kolebljivi I promenljivi I u tom periodu se morate čuvati pogrešnih poslovnih poteza. Ostatak godine je povoljan po vas. Vodolije u ovoj godini uče da promene ono što ne valja a istraju u onome što je vredno – vaše će biti da prepoznate šta je šta. Ukoliko budete odigrali kako treba – sledi vam uspeh.

Zdravlje

Onoliko koliko vi budete obraćali pažnju na potrebe svog organizma – isti će vam uzvraćati. Neophodan vam je odmor, dobar san, fizička aktivnost I pravilna ishrana. Samo ste sredinom proleća osetljivi.

horoscope
RIBE
(februar 19 - mart 20)
Ljubav

Saturn će biti u vašem polju podsvesti I tajni sve do 2023-e godine. Jupiter, vladar vašeg znaka tu će boraviti do pred kraj 2021-e, s tim što će ući u vaše polje ličnosti u periodu maj – jul. Ovo najpre znači da je za vas došlo vreme da se pozabavite svojim unutrašnjim svetom, da ćete imati osećaj da se stvari dešavaju mimo vaše volje I da nemate uticaj na okolnosti. Takođe, mnoge tajne – bilo partnerove ili vaše mogu izaći na svetlost dana, što ne znači automatski da će to doneti nešto loše, naprotiv. Možete osetiti olakšanje zato što su neke situacije konačno čiste I daju vam priliku da definišete svoj odnos. Napeti periodi za partnerske odnose su na početku godine I jednim slabijim delom tokom jula meseca. Vi u ovoj godini učite da je istina jedino važna, gradite svoj unutrašnji svet I jačate veru u sebe. Slobodne Ribe – imate velike mogućnosti da uđete u tajne priče, što u početku može izgledati kao zaista zanimljivo I inspirativno, ali vam može doneti I razočarenje kasnije. Ceo prvi deo 2021-e je “opasna zona” baš za ovakva dešavanja I tek drugi deo godine je povoljan za prave I trajne priče. Ne tajne.

Posao

U ovoj godini morate da naučite da prebrodite svoje strahove I usudite se na promenu. Da shvatite da ukoliko niste uspeli iz prvog pokušaja, to ne znači da treba odustati, naprotiv. Ova godina vam donosi napornu svakodnevicu, zahtevne obaveze I teškoće sa onima sa kojima sarađujete. Takođe, shvatićete da su neki od vaših najbližih saradnika istovremeno I vaša konkurencija, I to nelojalna, ona koja vam radi iza leđa. Na proleće ćete imati jednu odličnu poslovnu šansu I valjalo bi je iskoristiti, jer ćete ponovo takvu priliku imati tek od jeseni ove godine. Ovo su dobri periodi I za napredovanje I promenu posla.

Zdravlje

Početak godine vam donosi pojačan stres I nervozu – potrebno vam je više fizičkih aktivnosti I odmora. Ovo je period kada vam I imunitet može biti slabiji nego inače. Ostatak 2021-e je solidan.


zenskimagazin

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 02:52
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Ovnove
2021. Godina


Slika

UVOD

Vidljivo je da se neki od vaših dugogodišnjih ciljeva i ambicija mogu ostvariti. Osim toga, bićete blagosloveni pozitivnom kosmičkom energijom kada su u pitanju ljubavi i odnosi sa partnerom. Vaše misli i vibracije koje širite oko sebe će sigurno biti pozitivne. U celini, vaše mentalne, fizičke i emocionalne mogućnosti biće na visokom nivou u 2021. godinu.
Sredinom 2021. godine određene planetarne situacije mogu da vam donesu neke nove izazove u karijeri i vašem daljem napretku. Tokom ovog perioda posebno bi trebalo da kontrolišete svoje negativne misli, da ih izbegavate i da ih transformišete u pozitivne. U ovom periodu mogli bi vam se vratiti prijatelji koji su vam ranije zbog nečega okrenuli leđa. Zato nemojte uzimati razne kritike i osude previše ka srcu. Pronađite pravi balans između vašeg ličnog i profesionalnog života. Postavite sebi uzvišene ciljeve i približite im se, bez obzira koliko oni sada izgladaju udaljeno od vas.
Kada su finansije u pitanju, neke finansijske situacije će kontrolisati vaš život tokom 2021. godine i trebali biste biti spremni za nekoliko iznenađenja na ovom polju. Jako je neophodno da upravljate kako treba vašim troškovima i da živite u skladu sa vašim prihodima. Ako se ne budete pridržavali ovoga, možete napraviti nered u svom životu. Tokom godine, Ovnovi će se suočavati sa mnogim odlukama. Izbori i rešenja za koje se odlučite, iako će biti pod uticajem plaeta, na kraju će biti na vama i oni će definisati ovu godinu za vas.
Kada je u pitanju vaše društvo, ako želite da uvećate svoj krug socijalnih kontakata, ova 2021. godina će vam pružiti mnogo prilika za to. Ovnovi koji su slobodni moći će da stupe u vezu koja obećava dobar ishod. Mogu da ožive neka stara prijateljstva i veze, što može pomoći i vašim finansijama. Vaše zdravlje ćete najbolje održavati redovnim vežbanjem. Sve u svemu, ova 2021. godina dolazi sa mnogim promenama, od kojih će većina od njih sigurno biti na bolje. Pluton, Neptun i Jupiter imaju najveći planetarni uticaj u 2021. Zvezde kažu da ćete se tokom ove godine osećati kreativnije, brižnije i energičnije. Dakle, uz sve ove promene u vašem životu, ipak morate biti sigurni da uvek dobro razmislite pre nego što napravi1te neku promenu u svom životu. Planete su tu da vas vode, ali svi vaši izbori na kraju zavise od vas. Zato se od vas traži posebna pažnja i razmišljanje o svemu.
Jupiterov uticaj će takođe uticati na vaš porodični život ove godine. Ovo može učiniti da se osećate više razigranim, što može pozitivno uticati na odnose koje imate sa decom ili ostali mlađim članovima familije i rođacima. Međutim, to ne znači nužno da je 2021. pravo vreme za to da imate više dece. Ako već imate decu, jednostavno pokušajte da provodite više vremena sa njima.
Neptun će biti u Ribama a to ohrabruje ljude da budu nesebični i da više vremena provode sa članovima svoje porodice. Učinite sve šta možete za svoje članove porodice. Ove godine bolje je da za vašu porodicu učinite više manjih sitnica nego jednu veliku stvar. Sigurno će vam biti zahvalni za sve što možete da uradite da biste im pomogli.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Godina 2021. će za Ovnove biti godina dobrog zdravlja i veselog raspoloženja. Međutim, držite na oku manje tegobe koje se budu pojavljivale i budite umereni prema vašim prehrambenim navikama i vežbanju. Mars bi mogao dovesti do povremenih zdravstvenih problema kojima bi trebalo odmah da se posvetite. Nemojte biti nesmotreni i opušteni kada je u pitanju vaše zdravlje u ovom periodu.
Nemojte se naprezati ni psihički ni fizički. Držite se sporta i rekreacije, ali nemojte se previše naprezati i ići preko vaših mogućnosti. Periodično opuštanje i odmor su vam krajnje neophodni. Vi ste poznati po tome da volite preterano da radite, ali sad nije vreme za to. Treba da razvijete dobar imunitet. Obratite pažnju na prirodne biljne preparate a manje pribegavjte hemijskim lekovima. Trebalo bi da napravite ravnotežu između posla, odmora i zabave.
Neptun u Ribama podstiče ljude da sebe gledaju introspektivno, to jest da posmatrate i analizirate samog sebe. Ove 2021. godine je posebno važno voditi računa o svom mentalnom zdravlju. Razmislite o ulaganju u svoje mentalno zdravlje tako što ćete pokušati da praktikujete meditaciju ili jogu. Sve ovo može da pomogne da smanjite nivo stresa, što može uticati i na poboljšanje drugih aspekata vašeg zdravlja.

O VAMA OVE GODINE

Venera u Jarcu radiće na poboljšanju vašeg društvenog života na početku ove 2021. godine. Zbog ovoga postoji verovatnoća da ćete steći jednog ili dva nova prijatelja u prvih par meseci. Druga stvar koja može poboljšati vaš društveni život je kretanje Jupitera kroz znake. Od početka godine do sredine jula, Jupiter će biti u Raku. Zatim će se preselite u Lava, gde će ostati do kraja 2021. Ova promena će vas navoditi da putujete u neka nova mesta gde još niste bili. Možete to da uradite sa trenutnim prijateljima ili možete steći nove prijatelje na tim putovanjima.
Ovu 2021. godinu započinjete sa puno romantike i ljubavnih prilika koje vam se nude. Ali, ovo nije dobro vreme samo za romantiku, jer dolazak Merkura u znak Jarca 5. maja garantuje vam uspeh u svemu što radite. Uživaćete u samopouzdanju, entuzijazmu i harmoniji koji će ulaziti u sva područja vašeg života. Planiraćete razna putovanja, a možda se odlučite i u usavršavanje vašeg obrazovanja i dizanje na jedan viši nivo. U martu ćete uživati u povećanju prihoda zahvaljujući Veneri u Ribama i Merkuru u Vodoliji. Vaša želja za romantikom i prijateljima biće posebno pojačana tako da ćete možda postati i hiperaktivni u potrazi za raznim zadovoljstvima i radostima.
U ovom periodu ćete iskusiti i jačanje snage vaše volje i samopouzdanja. Ukazaće vam se dodatne mogućnosti zahvaljujući vašim liderskim kvalitetima. možda ćete osetiti želju da se okrenete prema iznutara, samom sebi, ne bi li ste na taj način ponovo opustili i napunili baterije. Razna istraživanja, avanture i putovanja dobijaju veliku ulogu 4. maja kada Venera ulazi u Biku želeći tako da vas izvuče napolje i uvede u svet. Vaš um će biti smiren, vaše zdravlje jako, a vi ćete juriti prema raznim uzbuđenjima. I finansijska situacija će vam biti jaka u ovom periodu.
Jupiter kad se useli u Lava sredinom jula će stvoriti talas kreativnosti kod svakog Ovna. Ovo će učiniti da se verovatno osećate izražajnije i podstaći će vas da preduzmete više rizika u vašem svakodnevnom životu. Takođe ćete se tokom ovog vremena osećati mnogo razigranije, što takođe može uticati na vašu kreativnost. Saturn će biti u znaku Škorpije skoro tokom cele godine, sve do 24. decembra, a takođe i u 8. kući. Kad god je Saturn u vašoj 8. kući, to znači da je vreme za promene. To je pravo vreme da se rešite loših navika i da prihvatite nove i zdravije navike koje će vam pomoći u poboljšavanju vašeg života. Takođe, ovo bi moglo značiti i napuštanje vašeg sadašnjeg posla i dobijanje novog, zatim ostavljanje partnera i nalaženje novog kao i prekidanje loših prijateljstava. Ovaj period je takođe odlično vreme za samo ispitivanje i fokusiranje na vašu duhovnost. Potražite pomoć viših duhovnih sila da biste pronašli odgovore koje tražite u životu.
Takođe, Pluton će biti u Jarcu tokom 2021. godine. Ova takođe doprinosi vašem unutrašnjem nagonu da promenite vaš život. Možda se osećati kao da postoji neka borba za moć u raznim oblastima vašeg života, uključujući tu i vašu karijeru, vaše romantične i porodične veze. Preuzmite inicijativu da biste napravili ispravne promene u vašem životu i da biste tako bili na pravom putu. Ovo će ponekad biti teško, ali sve će uticati na to na na kraju bude bolje za vas.
Kako se Merkur 2. septembra useljava u Vagu, to može povećati vaše samopouzdanje ali i pojačati vaš temperament. Ovo je još jedan period koji vam pruža mogućnosti i pobede. Od meseca oktobra, kada se Venera bude preselila u znak Strelca, doživećete veliki uspeh u svemu što radite, čak i kao neki vid lične borbe. Zahvaljujući Merkuru u Devici, ovo može biti divan period za one koji su slobodni jer ćete možda nekoga zaista upoznati, možda nekoga ko vam može promeniti život.
Kako se budete krećali kraju godine, moraćete da se više fokusirate na sebe i da se distancirate od onih koji vam možda ne podržavaju. Znaćete ko je na vašoj strani i kome možete verovati. Možda će se u vašem ljubavnom životu postojati neki manji sukobi a sve to zbog Merkura koji se seli u Vagu 2. jula. Bićete zainteresovani da započnete nešto novo i možda postanete vrlo uzbuđeni zbog nekog projekta koji vas čeka 2022. godine. U svim područjima vašeg života vam dobro ide i možda ćete odlučiti da zaprosite svog partnera. Ova 2021. godina će vam jako naklonjena i vi ćete imati priliku da razmislite o svim lepim stvarima koje ste iskusili.
Što se tiče vašeg bračnog i porodičnog života, veći deo 2021. godine doneće vam izuzetan uspeh. Vaša želja za slobodom će se povećati i možda nećete želeti da se vezujete za dosadan rutinski život. Međutim, biće i takvih dana u kojima bi određeni emocionalni problemi mogli malo da zakomplikuju stvari i da se pojavi stres i frustracija. Dakle, ne dozvolite da ove situacije stvore bilo kakvu distancu između vas i vaših voljenih. Takođe će biti faza u kojima možete očekivati neke promene u vašem domaćinskom životu. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku o promeni, vi treba da razgovarate sa svojim voljenima i vidite da li će oni moći da se tome prilagode. Što se tiče vaših veza, održavaćete dobar odnos sa prijateljima. Oni će vas inspirisati i oduševiti. Bićete ispunjeni pozitivnom energijom u većini dana. Vaš um će biti vrlo oštar i samim tim vaša energija će biti potrošena na pravi način. Međutim, biće i nekih nekih dana kada ćete se osećati ne baš kako želite, ali, vaše misli i vibracije će sigurno biti pozitivne. U takvim danima, treba da pokušate da ostanete mirni i staloženi dok se bavite rešavanjem eventualnih problema. Sve u svemu, vaši mentalni, fizički i emocionalni nivoi ostaće visoki tokom većih delova 2021. godine.
Godina 2021. pokazaće se prilično lakom za Ovnove, tako da je bilo kakav savet nepotreban. Međutim, od vas se traži da ostanete strpljivi i da se klonite impulsivnih reakcija ako naiđete na neki neuspeh. Strpljenje bi bila ključna reč za vas. Od Ovnova se traži da bolje razumeju svoje bližnje i ponašaju se u skladu s tim. Budite ljubazni i nežni i pružite vašim voljenima pažnju koju žele.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Ovan Januar 2021: Januar vam donosi obnovljeni osećaj energije u vaš život. Tokom ovog meseca verovatno ćete želeti da napredujete na neki način, kako u poslu tako i u drugim segmentima života. Dok se drugi budu odmarali od slavlja, vi ćete napornim radom, ali sa velikim zadovoljstvom možda okončati jedan zamašan posao koji vam može doneti i pristojnu zaradu. Samo napred.

■ Ovan Februar 2021: Februar donosi vaše odnose u centar pažnje. Ovo uključuje sve vaše vašu veze i platonsku i poslovnu i romantičnu. I vaše finansije će takođe verovatno biti dobre u februaru. U poslu vas ovog meseca čeka neko priznanje ii čak unapređenje. Nemojte se plašiti da šansu možda nećete znati da iskoristite.

■ Ovan Mart 2021: Mart vam može malo uznemiriti vaše emocionalno stanje. Ali, ovo može dovesti do toga da vaše emotivno stanje ide od stidljivog i introspektivnog, pa sve do otvorenog i besnog. Možete očekivati pomoć prijatelja, a zna se da su Ovnovi društveni i da uvek i na svakom mestu imaju prijatelje.

■ Ovan April 2021: April je za vas posebno srećan mesec. Za vreme opuštanja učiniće vam se da je život neopisivo lep, naročito ako je ispunjen toplom u strasnom ljubavlju. Nećete biti u pravu, jer srećni dani u ljubavi tek vam predstoje. Verovatno ćete biti i sigurniji nego što je to uobičajeno ovog meseca. Posebno oni Ovnovi koji su i rođeni u aprilu.

■ Ovan Maj 2021: Maj vam dolazi kao podsetnik da pronađete pravu ravnotežu između vašeg radnog i privatnog života. Postignite pravu ravnotežu između ove dve oblasti vašeg života kako bi i vaše veze i finansije mogli da ostanu u dobrom stanju.

■ Ovan Jun 2021: Juni biće donekle složen jer će Merkur u većem delu biti u retrogradnom kretanju mesec dana. Zbog ovoga ćete se verovatno osećati manje strpljivo i vaše samopoštovanje može biti na niskom nivou.

■ Ovan Juli 2021: Jul je mesec u kome treba da se usredsredite na svoju porodicu i svoje romantične veze i da svoje srce ispunite osećanjima ljubavi. Moguće da vam neko da neki predlog za ortački posao, što vas može dovesti u nedoumicu šta da radite.

■ Ovan Avgust 2021: Avgust će se odvijati na isti način kao i jul, ali sa još više nežnosti i strasti. Takođe, verovatno ćete i dalje biti izuzetno pažljivi prema članovima porodice, ali možda manje strastveni prema nekim drugim vama značajnim osobama. Neki nemir može se uvući kod vas ako budete razmišljali o letnjim danima. Ali, to je prošlo i ne razmišljajte o tome već stoički krenite napred.

■ Ovan Septembar 2021: Septembar je mesec kad možete isprobavati neke nove stvari. Ovo je sjajno vreme da se oslobodite vaše udobnosti i da upoznate nove ljude i prepustite se novim iskustvima. Svesni ste da bez permenentnog obrazovanja nema napretka, a vaš energetski naboj i uobičajena ambicija vam ne daju mira. Odluka koju ćete povodom toga doneti biće vam višestruko korisna.

■ Ovan Oktobar 2021: Oktobar treba da bude mesec koji će vam doneti sreću u finansijama, ali zato možda ne tako dobru u ljubavi. Kako se budete ponašali u ovim oblastima, to će odrediti vašu sudbinu. Ako poslušate savet jednog prijatelja, zaradićete pristojnu sumu novaca. Posle toga može da sledi čitav niz malih ali uspešnih poslovnih poduhvata koji će vam pomoći u finansijskoj stabilnosti.

■ Ovan Novembar 2021: Novembar vam sa sobom donosi obnovljeni osećaj kreativnosti i potrebu da sebe dokazujete drugima. Preuzmite više projekata na poslu ili provedite više vremena radeći na nekom kreativnom hobiju kod kuće. U porodičnom životu počeće duži period mira, skladnosti i topline. Ovnovi koji su u braku imaće dosta prilike da se iskažu kao privrženi i odani partneri.

■ Ovan Decembar 2021: Decembar godinu završava sa srećnim prizvukom. Tokom ovog meseca suočićete se sa nekolicinom važnih odluka koje treba da donesete. Možda će vam se do kraja meseca ukazati potreba da odete na duži službeni put, možda čak i u inostranstvo. Taj put može biti i nagrada za vaš trud.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 02:59
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Bikove
2021. Godina


Slika

Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, sa jedne strane, racionalni i praktični, sa izraženim smislom za materijalne vrednosti. Međutim, druga strana Bikovske prirode je vrlo osetljiva, romantična i sentimentalna.
Na prvi pogled ove dve suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju. Bik nije impulsivan, veoma je strpljiv i oprezan, ali je zato vrlo istrajan u svojim namerama.

UVOD

Ova 2021. će svakako pomoći Bikovima u njihovom kako profesionalnom tako i ličnom napretku. Događaji koji se budu odvijali tokom ove godine će vam dati podršku za zdrav i srećan život. Naćiće se mnogo pozitivnih vibracija koje će vam pomoći u jačanju vaše veze i odnosa sa drugim osobama. Međutim, vi ćete morati da shvatite vrednost posvećenosti u vašem odnosu sa partnerom. Pored toga, trebali biste biti oprezni prema promenama raspoloženja koja su moguća tokom godine. Planetarne situacije će i dalje podržavati vaš profesionalni život u 2021. Videće se vaš rast u pogledu znanja i razvoja vaše ličnosti tokom ove godine a biće vam vrlo dobro i u oblasti karijere.
Bićete u stanju da pronađete nove i kreativne načine da uradite stvari kako treba što će vam svakako pomoći. Verovatno ćete videti dobrobit za sve vaše poduhvate koje ste preduzeli. U 2021. godini možete otkriti potrebu da prihvatite neke određene promene kao i da prihvatite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Tvrdoglavi i stameni Bik možda će smatrati ove zadatke teškima, ali drugi će biti u blizini da vam pruže potrebnu pomoć i podršku tokom cele 2021.godine.
Godina 2021. je godina koja će biti dobra za introspekciju, za samoispitivanje, za rad na ostvarivanju vaših ciljeva i povezivanje sa prijateljima i voljenima. Ako to možete da uradite, onda će 2021. goidna za vas proći glatko. Ne bojte se da zatražite pomoć od nekoga ili da vi drugim pružite pomoć. Budite ljubazni što češće možete i bićete nagrađeni za to. Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka marta, što će vam pomoći da oživite i pojačate svoj društveni život. Verovatno ćete steći nove prijatelje na osnovu sličnih interesovanja i hobija koji vas povezuju.
Ovo je sjajno vreme da putujete ili da preko Interneta steknete nove prijatelje. Ako imate rodbinu koju niste videli, 2021. godina je sjajna godina za ponovno povezivanje i provođenje vremena sa njima. Biće vam lepo. U 2021. godini verovatno će se proširiti i vaša porodica. Ovo bi moglo da uključi stupanje u brak ili rođenje deteta.
RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Rečeno je da će Mars biti u Vagi otprilike do prve polovine 2021. Ovo će učiniti vaš posao stresnijim, a što može imati negativan uticaj na vaše mentalno zdravlje. Srećom, bićete blagosloveni i visokim nivoima potrebne energije koja će vam u mnogome pomoći. Iskoristite ovu dodatnu energiju da biste se opustili kako treba i zabavili raznim aktivnostima koje će pomoći da se smanji i suzbije nivo stresa. Sve ovo ima da napravi čudo kad je u pitanju poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja.
Ovo bi trebala biti godina dobrote i dobrobiti što se tiče vašeg zdravlja. Venera, planeta koja vlada Bikovima, će se postarati da budete dovoljno zdravi tokom 2021. godine. Ali, ipak vam se savetuje da ne budete popustljivi prema hrani i drugim lošim navikama koje bi mogle da vas ometaju da održite dobrim vaše opšte stanje. Poznato je da su Bikovi osobe koje provode malo ili nimalo vremena vežbajući i dosta vremena provode pred televizorom. Zato se bavite nekim sportom ili nekim drugim zanimacijama koje će vas izvući van iz kuće. Nabavite nekog živahnog psa koji traži da se često vodi u šetnju! Ipak, bez obzira na sve, planeta Mars vas blagosilja neizmernom energijom u ovom periodu, tako da ćete i psihički i fizički biti u formi.
Pronađite povremene periode za odmor i opuštanje. Neka stres i napor ne utiču na vaše nerve. Prepustite se onoj hrani koja povećava nivo imuniteta. Trebalo bi da se čuvate digestivnih problema koji mogu povremeno da vas muče.

O VAMA OVE GODINE

Godina 2021. počeće vam sa puno sreće i ​​puno uspeha u svim ključnim područjima vašeg života. Međutim, pošto Merkur u Jarcu voli malo da se igra sa vašom sposobnošću da se pokrenete, možda ćete početi malo lenjo i sa manjkom sposobnosti da se koncentrišete. Sve ovo možete da prebrodite ukoliko se posvetite redovnoj meditaciji - molitvi. Ipak, i pored svega toga osećaćete se srećno i sve potrebne poslove obavljaćete u roku. Početkom februara povećava se interesovanje za vas u sveri posla. Ljudi će početi da vas primećuju.
Sve u svemu, zvezde pokazuju da je 2021. godina sjajna godina za usavršavanje kroz vašu kreativnost i komunikaciju sa drugima. Družite se sa drugima kad god možete a kad ne možete okrenite se vašim hobijima. Učinite sve što možete da povećate svoju aktivnost i sebo donesete dobro. Ovo je dobra godina za samo usavršavanje, pa stoga se poboljšajte na bilo koji način koji vama odgovara.
Zvezde kažu da će Bikovima 2021. određeni ciklus koji je počeo oko 2007. godine sada da se približi kraju. Ovo bi moglo značiti završetak nekog važnog cilj koji ste počeli oko 2007. godine ili može predstavljati i znak da je vreme da odustanete od misije na kojoj ste radili. U zavisnosti od toga, ovo može prouzrokovati određeni stres ali takođe i osećaj zadovoljstva postignutim rezultatima. Ovaj ciklus uglavnom se odnosi na Bikove koji imaju više od 30 godina.
Planeta Uran uticaće na vaš horoskop ove godine, čineći ga važnim da pratite svoju karmičku energije. Budite čista srca i idite samo napred sa pozitivnim namerama. Ako su vaše namere korisne i pozitivne, karma će vam se odužiti za to. Da biste što više poboljšali vašu karmu, budite više uključeni sa ljudima kojima je potrebna pomoć. Vaša kreativnost vam može mnogo pomoći oko toga.
Ove godine Bikovi mogu nailaziti na promene raznih vrsta i od njih se očekuje da na njih reaguju pozitivno i sa lakoćom a nikako negativno. U to vreme Bikovima se savetuje stroga disciplina. Naučite se prilagođavati stvarima i situacijama oko vas i ne budite dogmatični. U vašim rukama biće mnoge mogućnosti, a na vama je da pokrenete akciju. Ne popuštajte emocijama ili osećanjima, posebno od članova porodice. Budite svesni svega što se oko vas dešava i držite oči i uši otvorene. Neka vam zadovoljstva ne budu najpreča, jer bi se kasnije mogli razočarati. Kod preuzimanja ličnih i profesionalnih odluka budite veoma pažljivi i ne brzajte sa njima.
Budite spremni da prihvatite sve mogućnosti koje vam pruža Venera u Vodoliji. Ovo nije vreme da budete preterano stidljiva osoba. Mesec februr promoviše ljubav, brigu za druge i saosećanje između romantičnih partnera. Ulazite u radostan, romantičan i prijatan period, ali možda će biti potrebno da se zaštitite od preterivanja i neumerenosti bilo kakve vrste. Od 22. februara planeta Mars je u Biku može vas učiniti da budete posebno skloni prejedanju, pa zato dobro pripazite da vam to ne pređe u naviku. Tražićete razne aktivnosti, želećete dosta posla koji će vam dati puno mogućnosti za vaš dalji razvoj. Bićete stalno nasmejani i privlačićete sa lakoćom druge ljude.
April je pravo vreme da razmislite o svom zdravlju i napravite planove za eventualno neko putovanje u inostranstvo. Takođe, vreme će biti dobro da se posvetite obrazovanju ili usavršavanju postojećeg znanja. Venera koja će u ovom periodu biti u Ovnu činiće da za vas bude neodoljiva želja za istraživanjem. Koji god putem odlučili da krenete u akciju, biće vam prilično dobro. Ne ustručavajte se sanjati velike snove, sudbina radi u vašu korist i čini da vam se snovi ostvaruju. Ovo je odlično vreme da poradite na komunikacijskim veštinama koje će poboljšati kako vašu karijeru, tako i prijateljstva i ljubav.
Leto vam donosi pravo zadovoljstvo i uspeh. Dosta ćete se truditi i videćete plodove svog rad koji će vas vas ohrabriti za dalje. Imaćete razloga da slavite. Vaga je znak radosti i dok se Venera kreće kroz njen znak, donosi vam pozitivne energije u svim oblastima života. Ovo je vreme kada ste najjači i kao takvo, ovo je vreme u kojem biste se trebali potruditi da krenete punom snagom prema onome šta želite. Ovo je divno vreme za one koji rade u raznim medijima ili se bave umetnošću.
Venera u Škorpiju ulazi 2. jula dolazi u vaš ljubavni život i čini vas vrlo uzbuđenim i sklonim zaljubljivanju. Ovo može takođe biti i period sukoba ili izazova i možda ćete morati da se izdignete iznad svega što se eventualno bude dešavalo. Dolazak Jupitera u znak Vodolija 2. novembra može vas odvesti do perioda sanjarenja ali trebalo bi da se probudite i suočite sa nekim praktičnim izazovima koji će pritiskati vašu vezu. Kako se godina bude bližila kraju možda ćete malo posustati i imati manjak samopouzdanja i može vam se desiti da se pojavi nekoliko problema koje ćete morati rešiti u poslednjem trenutku.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Bik Januar 2021: Januar će vam doneti potrebnu energiju da možete više da radite i budete produktivniji. Ovo je takođe sjajan mesec za početak novog projekta i obnavljanje starih prijateljstava. Jedino pazite na vašu naprasitost, možda nećete imati većih neprilika zbog toga ali ipak moguće su neke neugodnosti.

■ Bik Februar 2021: Februar je mesec kad treba da se fokusirate na poslovne odnose. Njihovo poboljšanje može poboljšati vašu karijeru i vaš društveni život. Došlo je vreme da raščistite odnose sa nekom osobom od koje ste očekivali da će se ponašati kao prijatelj, a u nekim prilikama se nije ponela tako kada ste bili odsutni.

■ Bik Mart 2021: Mart je savršeno vreme da radite na vašim hobijima i projektima. Pažljivo koristite vaše bankovne kartice i budite odgovorni na poslu. Prijatelji vas mogu prijatno iznenaditi u vezi sa nečim što je vam posebno drago.

■ Bik April 2021: April je mesec za samoanalizu. Nastavite da provodite vreme kako na svojim hobijima, tako i na usavršavanju vaše karijere. Ne možete se pohvaliti potpunom vernošću, ali ako ste u braku, od tih poznanstava nemojte ništa posebno očekivati.

■ Bik Maj 2021: Maj vam donosi Veneru u 10. kuću, što može pomoći da podstaknete svoj društveni život. Vaša komunikacija će biti ključna tačka ovog meseca, što može pomoći da se poboljšaju obe strane vaše veze, i ona platonska i ona romantična.

■ Bik Jun 2021: Jun je mesec kada treba da se fokusirate na porodicu i vaše voljene. Pošto će vam finansije biti u redu ovog meseca, usredsredite se na svoje odnose. Sigurno će se isplatiti. Možete očekivati i iznenadne pozitivne preokrete u ljubavi.

■ Bik Juli 2021: Jul je i dalje odličan mesec za fokusiranje na vaše odnose, kako ljubavne tako i poslovne. Venera će biti u Lavu veći deo meseca, što čini ovo savršenim vremenom za ponovno povezivanje i razgovor sa članovima porodice. Iako su se prilike promenile, na poslu ćete tvrdoglavo insistirati na nekim metodama koje su odavno prevaziđene. Pokušajte da se prebacite na iste talasne dužine sa kolegama sa posla koji su više od vas upućeni u tok zbivanja.

■ Bik Avgust 2021: Avgust može doneti neke male promene, zbog kojih Bikovima može malo biti neprijatno. Naviknite se na ove promene i obavezno komunicirajte sa vašim voljenima o vašim osećanjima. U tomlim letnjim noćima možda ćete imati prilike za mala neverstva jer ne patite od velike vernosti. Ipak, dobro razmislite o svemu.

■ Bik Septembar 2021: Septembar je sjajan mesec za fokusiranje na vaš ljubavni život. Ako možete dobro da komunicirate i ostanete smireni, onda će vaš ljubavni život procvetati. Na neka ogovaranja koja se budu pojavila nemojte da obraćate pažnju.

■ Bik Oktobar 2021: Oktobar je mesec kada treba da pronađete smirenje u vašem životu. Uzmite ovo vreme za samo analizu, kao i da biste shvatili šta želite od ostatka godine. Ovo je takođe sjajno vreme da se fokusirate na svoje ciljeve koje želite da ispunite. Možete da se sretnete sa nekim starim drugom ili drugaricom i da oživite uspomena na neka lepa vremena iz vaše prošlosti.

■ Bik Novembar 2021: Novembar je savršeno vreme da se potpuno preusmerite na svoje ciljeve i projekte. Međutim, budno pazite na svoje finansije, jer ako to ne učinite, one će vam možda izmaći kontroli, a to sigurno ne želite. Neko će pokušati da se lepi za vašu mističnost, ali ćete vi umeti da mu stavite do znanja da vas ne interesuje.

■ Bik Decembar 2021: Decembar je vreme da potražite pomoć od svojih prijatelja, naravno, ako vam je potrebna. Možete da u trenutku neke nepromišljenosti kažete ili učinite nešto zbog čega će te se kasnije kajati, zato pazite. Priznajte sve strahove i brige koje ste možda imali tokom godine. Ovo će vam pomoći da se osećate bolje.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:03
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Blizance
2021. Godina


Slika

Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni... Bezbrižni i teže promenama. Prema partneru su hldno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosata emeotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen.
Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim...

UVOD

Vi ste nemirni i stalno u pokretu i ova godina vam nudi veliku šansu da oslobodite vašu energiju na najbolji mogući način po vas. Pogotovo je povoljno vreme da unapredite i poboljšate vaše znanje i veštine. Ova 2021. godina dolazi sa mnogim promenama, i to uglavnom u vašem društvenom životu. Obavezno svoje najbolje prijatelje držite blizu sebe ali isto tako nemojte se ustručavati da se oslobodite prijateljstva koje vam nanosi štetu i ne prija vam. Provodite što više vremena sa porodicom i ljubavnim partnerom. Ako vaš društveni život bude kako treba, tada će vam i cela 2021. godine proteći u najboljem redu.
Ovo će biti veoma specijalna godina u kojoj ćete biti zadovoljni uz podršku srećne zvezde. godina u kojoj ćete biti srećni uz podršku sreće, pa će čak i mnogo manje prepreka koje su vas dosada pratile. Ovo će biti godina u kojoj će Blizanci staviti tačku na mnoge stare stvari i početi iznova. Ove godine Blizanci će svoje ciljeve postići diplomatskim ophođenjem prema drugim ljudima. Ako uđete u sukob, to će vam doneti nepotrebne nevolje. U vašem poslu morate biti pošteni i iskreni. Jupiter i Saturn će vam pomoći kod novih projekata. Jupiter će vam pomoći da uspete u svojim projektima, dok će Saturn biti zadužen da vas drži prizemljenima. Ali, uspeh će vam biti osiguran samo ako imate konkretan plan delovanja.
Vaša ljubavna veza će ove godine imati podršku Marsa i Venere, tako da će svi problemi u njoj biti rešeni. Uticaj Marsa će vam pomoći da zadržite dobrim svoje zdravlje tako što će vas prisiliti da vežbate. Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovini 2021. godine, pa do kraja jula. Ovo će vam pomoći da u ovom periodu poboljšate svoje odnose sa decom i mlađim delom familije. Bićete kreativniji i raspoloženiji i možete dobiti pohvale od rodbine zbog vašeg odnosa sa malđim delom porodice. Ove godine vaš društveni život će vam biti od velike podrške. Ovo je savršeno vreme da zatražite savet od svojih prijatelja kad god vam zatreba. Vaši prijatelji će vas sigurno podržati na sve moguće načine.
Vaši odnosi sa prijateljima će verovatno postati dublji nego što su bili ranije. Jupiter će ući u Lava sredinom jula. Ovo će vam pomoći da poboljšate vašu komunikaciju i ovo je odlično vreme za izlazak i upoznavanje novih ljudi. Ovi novi ljudi koje upoznate mogu vam omogućiti razne nove prilike i šanse u životu. Sve u svemu, ova nova prijateljstva će vam doneti dobre stvari.
RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Ova 2021. godina trebala bi biti prilično dobar period kada je u pitanju opšte zdravstveno stanje Blizanaca. Iako ste se možda poslednjih godinu dana osećali iscrpljeno, ove godine bićete u vašem najboljem izdanju, a sve zahvaljujući jačanju Marsa. Planete će vas voditi u pridržavanju uravnotežene ishrane i zdravog režima treninga i vežbanja. Neće biti nekih većih planetarnih poravnanja koja mogu uticati na vaše opšte zdravlje i blagostanje ove godine. Zato slobodno možete uživati u periodu odmora i podmlađivanja. Bavite se sportom i rekreacijom koji su po vašem ukusu. Održite vaše društvene i moralne vrednosti na visokom nivou. Takođe, pojačajte imunitet na sve moguće načine. I vežbanjem i biljnim preparatima i pravilnom iskranom, ali i čistom psihom, meditacijom i molitvom.
Kako su stres i napori manje izraženi u ovom periodu, vaši nervi, kao i probavni organi koji obično znaju biti slabi, sad će biti dobri. Međutim, ne preterujte sa začinjenom hranom. Najpametnije bi bilo kada biste uzimali što više svežih proizvoda, a što manje koristili gotovu hranu, pogotovo onu brzu.
Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaš znak. Donosi vam i fizički i mentalni rast. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoje mentalno zdravlje i povećate svoje znanje nekim dodatnim obrazovanjem. I vaše fizičko zdravlje će takođe zabeležiti određeni napredak, a vi se posebno pobrinite za to da dodatno vežbate tokom retrogradnog Merkura 2021. godine.

O VAMA OVE GODINE

Ove godine planeta ima veliki uticaj na vašu maštu. Verovatno ćete biti u iskušenju da negde otputujete ili da isprobate neke nove stvari. Takođe ćete se osećati mnogo kreativnije nego što je to uobičajeno, što vas može podstaći da se bavite nekim novim hobijem ili naučite neki novi jezik koji vas privlači. Zvezde vas u 2021. godini podstiču da se oslobodite prošlosti koja vas možda pritiska. Ne dozvolite da vas bilo šta iz prethodnih godina koči i sprečava vaš napredak u ovoj godini. Ovo nije godina za povratak na neki stari posao, za povezivanje sa bivšim partnerima i slično.
Ova 2021. godina biće godina prosperiteta i dobre volje za Blizance. Imaćete dobre veze i napravićete nove korake u svom profesionalnom životu. Mnogo prilika dolazi na vaš put, vaše je da ih ugrabite. Blizancima se savetuje da ostanu strpljivi i da se uklope u svoje okruženje. Treba da razumete u potpunosti vaš položaj u društvu oko vas. Donesite mudre odluke jer je povoljan trenutak za donošenje nekih važnih životnih odluka koje ne treba da odlažete za kasnije.
Vaš vladar je planeta Merkur, a kada je on retrogradan, vi se osećate neupadljivo. U 2021. godini to će biti od kraja Marta do sredine Aprila kada donosi više promena u vaš život i traži od vas da pažljivo proučite vaše fantazuiije, zatim od kraja Jula do sredine Augusta, kada možete imati lošu komunikaciju i probleme sa vašim planovima, i od sredine Novembra do početka početka decembra, donoseći vam moguće probleme u poslu i vezama. Od posebne je važnosti da budete prilagodljivi i da sebi date vremena i da budete mnogo strpljiviji kako sa drugima tako i sa samim sobom sve dok je Merkur u retrogradnom hodu.
Blizanci mogu započeti godinu dolaskom nečeg novog u vaš život. To može biti prijatelj, nova ljubav ili rpđenje deteta ako ste u braku. Ova godina za vas donosi nove početke. Možda ćete osećati određenu zabrinutost za budućnost i misliti o nekim potencijalnim problemima, ali to sve može biti povezano sa vašim umom, tako da kada smirite um i sredite misli i vaši problemi mogu nestati. Trebate u ovoj godini biti prizemljeni i živeti dan za danom, živeti i uživati u svakom trenutku. Pokušajte da se prilagodite svom vazdušnom elementu i videćete da će sve teći mnogo lakše.
2021. godina za Blizance može tražiti da uložite više koncentracije na pokušaje da stvorite više bliskosti i stabilnije veze sa ljudima u vašoj okolini. Možda ćete morati da iz vašeg života izbacite neke ljude sa kojima više ne osećate čvrstu vezu kao pre.
Vaše interesovanje za duhovna stvari i čišćenje vašeg uma počinje od februara kada planeta Mars dolazi 22. u znak Bika. Vaša želja za ljubavlju podstiče vas dakod vas želju da potražite partnera, vi postajete društveni i aktivni, bavite se svojim hobijima i stvarima koje volite. Kako planeta Venera ulazi u znak Riba 17. marta, tako i vi vidite šansu za napredak zahvaljujući vašim kreativnim idejama. U aprilu, Venera dolazi 10. u znak Ovna, a to za vas znači ulazak u finansijsko i poslovno odlično vreme a vi možete sebi dati vremena da istražite i vidite sveta. Iz nekog vašeg prijateljstva može da se rodi ljubav. Vaše samopouzdanje raste a novac počinje da vam pristiže.
Vaš nagon za istraživanjem prirode i povezivanjem sa svetom prirode vrlo je jak kako planeta Venera bude ušla u znak Blizanaca 29. maja. Ljubav i finansije su tada na vrhuncu. Razvićete veliko interesovanje za razne izvođačke umetnosti i kreativne stvari, ali pojaviće se zatišje u vašom entuzijazmu i motivaciji kao i potrebnoj energiji. Vaš um biće uzbuđen svime i svačim i pazite da jednostavno ne izgorite ako ne uspete da se fokusirate na bitne stvari.
Kada planeta Merkur dođe u znak Raka 22. juna vaša finasijska strana je jaka ali možete trošiti više nego obično. Imajte na umu ono što vam je neophodno a odbacite ono što vam nije potrebno. Mesec Jul je odlično vreme za investicije i druženje sa prijateljima. Kad Venera 11. avgusta dođe u znak Device možete se zaljubiti u nekoga uzbudljivog i zabavnog. Najverovatnije ćete napraviti spisak svojih obaveza koji će vam omogućiti da obavite sve što je potrebno. Neke promene koje traže pažnju od vas dolaze u vaš lični život. Kako Merkur dolazi u znak Vage 2. septembra, ovo je odlično vreme da svoju pažnju usmerite na praktične stvari i metode koje će vas mentalno i emocionalno smiriti i ohrabriti vas da pronađete ravnotežu u životu. Sve ovo može doneti sjajno blagostanje. Kraj godine donosi uspeh, slavu i finansijski prosperitet i otkrićete i da vaše samopouzdanje ponovo raste dolazskom Merkura u znak Škorpije 2. novembra.
Možda ćete godinu završiti sa malo lenjosti i nedostatkom motivacije, ali podržaće vas drugi i osećaćete se prijatno uz njihove savete. Otkrićete da vaša prijateljstva i romanse postaju snažno povezani i na kraju godine osećaćete se zadovoljno i sigurno koga želite da primite u svoj svet.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Blizanci Januar 2021: Januar je pogodan mesec za samo ispitivanje, posebno kada je reč o vašim odnosima. Razmislite šta želite od ove godine i napravite svoje planove i ciljeve shodno vašim željama. Blizanci koji se bave samostalnim poslom još ovog meseca mogu da otpučnu i da završe posao koji je sklopljen odmah posle praznika.

■ Blizanci Februar 2021: Februar vam donosi bistar um i ovo je savršen mesec da pronađete ravnotežu između posla i vašeg društvenog života koja može potrajati tokom cele godine. Nesviđa vam se što kolege sa posla koje, između dobrih stvari o vama, misle i da ste dosadni, ali bolje pređite preko toga nego da se upustite u neka dokazivanja kako nisu u pravu.

■ Blizanci Mart 2021: Mart vam donosi još više energije nego što ste imali u februaru. Savet vam je da ovu energiju fokusirate na vašu karijeru a to može pomoći da poboljšate i svoje finansijsko stanje.Trebalo bi malo da se opustite jer ništa nije neiscrpno, pa tako ni vaša pokretljivost.

■ Blizanci April 2021: Aprilom vlada planeta Merkur, a on vas podstiče da provodite više vremena sa svojim najdražima u porodici kao i sa prijateljima. U isto vreme, potrudite se da ne izgubite korak sa vašim poslovnim ciljevima kao i sa finansijama. Niste u najboljim odnosima sa postojanošću, ali koji to Blizanac jeste.

■ Blizanci Maj 2021: Maj je odličan mesec da se fokusirate na vaš ljubavni život i vašu komunikaciju sa drugima. Pokušajte da zanemarite vaše partnere iz prošlosti i usredsredite se na svog sadašnjeg partnera ili pronalaženje novog partnera ako niste u vezi trenutno.

■ Blizanci Jun 2021: Jun mesec je mesec kada treba da pazite na svoj novac, a takođe i da se usredsredite na kreativne poduhvate. Nemojte dozvoliti da uticaj Jupitera uzrokuje previše nekih frustracija kod vas. Možete ući u neki novi interesantni radni projekat koji ćete uspeti da okončate krajem ovog ili početkom sledećeg meseca.

■ Blizanci Juli 2021: Jul je meseca kada takođe treba da obratite pažnju na vaše finansije. Fokusirajte se na vaše veze, kako romantične tako i one čisto platonske. Blizancikoji se nisu angažovali u ljubavi imaće burne dane obeležene intenzivnim osećanjima i strastima.

■ Blizanci Avgust 2021: Avgust vam donosi novu pozitivnost u život. Što više vremena provodite sa svojim prijateljima i voljenima, to ćete se bolje osećati. Posebno izbegavajte izolaciju ovog meseca. Možda ćete biti više zainteresovani za aktuelne modne trendove, vas budžet može ograničiti u eventualnim željama za kupovinom nečega što bi ste želeli.

■ Blizanci Septembar 2021: Septembar je još jedan mesec za samo ispitivanje, tako da, provedite prvu polovinu meseca fokusirajući se na samog sebe. Drugi deo meseca provedite poboljšavajući svoje veze, posebno one sa porodicom. Pošto ste večita deca, možete bez griže savesti dozvoliti sebi neke neozbiljne ispade i u poslu i u privatnom životu.

■ Blizanci Oktobar 2021: Oktobar je mesec kada trebate da se fokusirate na vaše veze, kako ljubavne tako i one sa porodicom. Ako se svesno ne usredsredite na ovo, misli će vam odlutati na drugu stranu i propustićete druženje sa njima, što može negativno da utiče na vaše veze. Na poslu možete imati sitna nerviranja, pošto ništa neće ići kako ste planirali, pa ćete morati da uložite dodatne napore.

■ Blizanci Novembar 2021: Novembar vam može doneti povećanu osetljivost, što sa druge strane može negativno uticati na neke vaše slabije veze. Pokušajte da se bavite
nekim hobijem da biste se opustili i oraspoložili. Bićete u prilici da sebe počastite nekom obnovom garderobe.

■ Blizanci Decembar 2021: Decembar će biti miran mesec i savršen za pravljenje planova za sledeću godinu koja je pred vama. Razmislite koje biste promene mogli da napravite, posebno u pogledu vašeg društvenog života, a u jednom društvu zablistaćete zahvaljujući vašoj duhovitosti. Takođe, izbećićete nametanje jedne dosadne osobe do koje vam nije stalo.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:07
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Rakove
2021. Godina


Slika

Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu... Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi.
Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

UVOD

Tokom godine ćete videti napredak u svim oblastima vašeg života. Nemojte se držati nekih svojih starih tvrdokornih navika koje su kočile vaš napredak u životu. Više vremena posvetite sebe, pre nego da se brinete o drugima, čemu ste skloni. Već ste dovoljno toga učinili za druge, sad ste vi na redu, jer vam se osmehuju nebrojene mogućnosti. Izbegavajte ishitrene odluke, bilo da je reč o rešavanju finansijskih ili zdravstvenih problema.
Ova godina može započeti sporim ritmom i može biti malo izazovna za Rakova. Možete malo teže 'ploviti' dok je tranzit Saturna u Jarcu , ali poznato je da Saturn nagrađuje svaki naporan rad. U 2021. godini dosta vremena ćete trošiti na druženje i uspostavljanje novih kontakata novih kontakata. Ovo će pomoći da izgradite svoju budućnost nakon donošenja važnih odluka uz pomoć vaših novih prijatelja. U nekim slučajevima možete steći vrlo bliske prijatelje i to prijateljstvo može trajati ceo život.
Uticaj Jupitera videće se u vašim ambicijama i uspehu u životu. Mars i Venera će vas učiniti romantičnim i senzualnim u vašim vezama tokom ove godine. Mars će se takođe pobrinuti za vaše zdravlje i vitalnost. Ne dozvolite da neke spoljašnje snage utiču na vas ako želite da uspete ove godine. Morate biti vredni i fokusirani. Sve ovo može biti malo stresno i fizički iscrpljujuće ali na kraju će se isplatiti.
Bićete blagosloveni Marsom u Vagi od početka godine do kraja Jula. To će vas podstaći da više vremena provodite kod kuće sa članovima porodice i da radite na kućnim poslovima. Ove godine ćete se verovatno suočiti sa nekim promenama u vašem društvenom životu zbog uticaja različitih planeta, uključujući tu i Plutona. Pluton je u znaku Jarca od 2008. godine i ostaće još neko vreme u ovom znaku. Ovo vas stalno gura da obnovite neke stare veze. To se može ticati i posla i ljuabvnih veza, kako onih romantičnih tako i onih čisto platonskih.
Ekstremno kretanje planeta kroz znakove u 2021. godini doneće i jedno i drugo, i komplikacije i razne mogućnosti. Promena je neizbežna. Iako promena nije po meri jednog Raka, moraćete da se prilagodite. Ako u tome uspete, ova godina vam može biti predivna.
RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Sve ukazuje da je 2021. godina pravo vreme da se usredsredite na svoje duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ima veliki uticaj na vaše mentalno zdravlje ove godine i podstiče vas da poboljšate svoju duhovnost. Obezbedite sebi potrebno vreme da ponovo otkrijete ono što vam osvetljava i podiže vaš duh, čak i ako niste nešto posebno religiozni. Obavezno slušajte svoju intuiciju.
Planetarna poravnanja za 2021. godinu obećavaju Rakovima dobro zdravlje i bodriće ih kroz čitavu godinu. Ne bi trebalo biti većih problema opasnih po vaše zdravlje. Međutim, savetuje vam se dobar odmor i spavanje kad god to vreme dozvoli. Obratite posebnu pažnju na vaš nervni sistem kao i na cirkulaciju. Imaćete dobar imunitet da izdržite bilo kakve zarazne bolesti. Mars vam daje odlične energetske resurse da ostanete aktivni i živahni.
Vaše fizičko i mantalno zdravlje biće na visokom nivou u 2021. godini. Uživajte u svim dobrim stvarima u životu i držite se dobrih zdravstvenih navika. Budite oprezni u vezi sa tim šta jedete, i hranite se uravnoteženo. Takođe budite aktivni i napolju u prirodi kad god je to moguće. Neki Rakovi mogu nekada postati hiper aktivni ali uglavnom zadržite mirnoću. AKo dođe to toga, poradite na neravnoteži vaših hormona. Odlično je vreme da se oslobodite cigareta i pića, onoga što već neko vreme narušava vaše zdravlje.

O VAMA OVE GODINE

Planeta Jupiter će biti u znaku Riba u periodu između sredine maja i kraja jula i u toku tog perioda verovatno ćete biti inspirisani da isprobate neke nove stvari, da naučite koliko god možete i da putujete na neka nova mesta gde još niste bili. Iskoristite ovu priliku koja vam se pruža jer ko zna kad će se opet pojaviti. Ove 2021. godine budite spremni za velike promene u svim oblastima vašeg života, a to sve najviše zbog planete Uran. Verovatno će se vaše okruženje promeniti na neki način. To bi moglo biti neko preseljenje ili dobijanje novog posla.
U svakom slučaju, trebaće vam vremena da se prilagodite svim promenama koje eventualno mogu da uslede. Obavezno budite pažljivi prema samom sebi tokom ovog perioda i ako to uspete ovo će biti uspešna godina za vaš napredak. Ako to niste u stanju da učinite, onda ćete biti pod stresom, čak i tokom retrogradnog Merkura.
Pripadnici Raka su skloni prekomernosti i na početku 2021. godine moraćete da obuzdate svoju želju da se prepustite preterivanju raznih vrsta. Početak godine sa planskim režimom vežbanja može da vam pomogne i učini dobro. Možda ćete se osećati pomalo mutno na početku godine i bićete zbunjeni jer ćete se pitati kako da nastvite dalje. Savet je da nađete malo vremena da se sve slegne i da se fokusirate na ono što treba da uradite da bi sve bilo kako treba.
Na polju romantike ćete možda morati da rešite nesuglasice i nesporazume pre nego što oni prerastu u nešto veće. Trebaćete se osloniti na neke ljude u vašem životu koji će vam doneti potrebnu pozitivnost. Možda će vam biti teško da ih pronađete na početku godine, ali ne odustajte. Na polju finansija, ovo je vrlo dobro vreme za napredak i 17. marta kada planeta Venera dolazi u znak Riba, vama može da krene na poslu. Ovaj trend se nastavlja i u mesecu aprilu, kada uspeva vaš poslovni i finansijski život. Sa Merkurom u znaku Ovna možda ćete i nešto eksperimentisati na radnom mestu a on će omogućiti vašim inovacijama da stvari završite kao nikad do sada. Jednostavno verujte svojim osećajima.
Od početka maja pa nadalje, možda ćete početi razmišljati o otvaranju sopstvenog preduzeća, jer ćete zbog Venere u Biku imati potrebu za većom nezavisnošću, kao i potrebe za širenjem i boljim životom. Ovo je takođe odličan period za ljubav kada će vaše mirno i staloženo držanje da privuče veliki broj ljudi ka vama. Iako je ovo srećan period za vas, moguća su povremena neraspoloženja, a to sve zbog same prirode vašeg znaka kojim vlada Mesec.
Mesec jun je vreme za putovanja a može vam doneti i brak. Ovo je vrlo harmoničan period, mada su moguća neka nezadovoljstva po pitanju novca, jer možete previše trošiti. Ovo se može preneti i u mesec jul koji će doneti neka zanimljiva emocionalna i mentalna previranja. Sve ovo dolazi od planete Merkur koji 7. jula dolazi u znak promenljivih Blizanaca. Pokušajte da sarađujete sa ovom stranom svoje priroda pre nego da idete protiv nje. Može postojati neka tendencija unutrašnje borbe, ali nema potrebe za tim. Vi ste po prirodi blaga osoba i morate prepoznati i ceniti vašu promenljivu priroda.
Merkur se useljava u znak Lava 9. avgusta što može da donese povećanje profita i skladan i bogat period u kojem ćete uživati u društvu drugih, a vi ćete se osećati srećno i ispunjeno. Septembar je za vas odličan mesec u svim oblastima života i možda ćete se osećati kao da ste na tronu. Biće vam teško poverovati, jer stvari mogu da vam izgledaju kao da sanjate. Ovo će biti sjajno vreme za razmišljanje o tome šta stvarno želite da postignete u životu, jer će samo nebo biti granica.
Oktobar može da predstavlja divan period za vaš ljubavni život, iako oni koji su u dugogodišnjoj vezi moraju biti oprezni i da izbegnu razna prepiranja. Venera koja će biti u Škorpiji može može pojačati u vezama i ono što je dobro a i ono što je loše, zato pripazite. Sve u svmu ovo može biti stabilan i udoban period koji ima šanse i za vaš finansijski rast.
U novembru može doći do problema u ljubavnim odnosima, ali sve se može rešiti dobrom komunikacijom među partnerima. Na poslu možete da tražite izvesne promene jer je vaše samopouzdanje kao i razumevanje sopstvenog potencijala na veoma visokom nivou. Kada Jupiter, planeta širenja dođe u znak Vodolije 2. novembra, ovo može biti vreme kada ćete istraživati neke druge opcije koje su vam na raspolaganju.
U mesecu Decembru ćete uživati u sjajnom i korisnom ljubavnom životu i velikoj finansijskoj dobiti. Možda ćete da razmišljate o tome šta želite dalje da radite, ali to vam može samo uneti zabunu. Zato se prepustite životu.
Ove godine mogu vam se na teret staviti mnoge promene. Ovo neće biti vreme za bilo kakvu pogrešnu procenu i trebalo bi da verujete ljudima koji su oko va. Napustite malo vašu sigurnu zonu udobnosti, radite naporno i uložite sve svoje snage da biste ostvarili uspeh u vašim poduhvatima. Vreme je dobro za druženje sa ljudima, odbacite svaki pesimizam, već budite jaki i dostojanstveni.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Rak Januar 2021: Januar je mesec kada Sunce u Jarcu blagosilja vaše veze u svakom delu vašeg života. Ovo je sjajno vreme da poboljšate kako vaše platonske tako i poslovne veze. Ako ste preterivali sedeći za prazničkkom trpezom, obratite pažnju na želudac, jer je on slaba strana većine Rakova, a to verovatno i sami znate.

■ Rak Februar 2021: Februar će biti izuzetno srećan mesec za vas. Verovatno ćete videti kako jačaju vaše romantične veze. Vaša osetljiva strana može izbiti na površinu. Prilike sa kućnim prihodima znatno će se popraviti, delom zahvaljujući vama a delom i angažovanjem drugih članova porodice.

■ Rak Mart 2021: Mart vam donosi sanjivu prirodu a sve zbog Sunca u Ribama. Ovo je vreme kada treba da radite na svojim projektima i društvenim odnosima svih vrsta. Možda ćete morati da malo preuredite vaše planove kada su finasije u planu da ne biste zapali u nevolje.

■ Rak April 2021: April je pravo vreme da se usredsredite na svoju karijeru. Krajem meseca Mars ulazi u znak Rak. Ovo će vam omogućiti da budete produktivniji nego što ste obično, a i vaše finansije će videti napredak ovog meseca. Pazite se flerta koji zna da bude vaša omiljena zabava, pa makar samo i rečima, ali ni u čemu ne treba da se preteruje, ali vi očigledno nećete biti dovoljno obazrivi.

■ Rak Maj 2021: Maj vas ohrabruje da se fokusirate na svoju karijeru ako želite da vidite uspeh. Međutim, pokušajte da ovo održite ravnotežu sa svojim društvenim životom da vaše veze ne bi trpele. Moguće da ćete ovog meseca putovati nekoliko puta i to iz poslovnih razloga. Prijaće vam zbog novih doživljaja i razbijanja monotonije.

■ Rak Jun 2021: Jun je vreme kada Venera početkom meseca ulazi u znak Raka, što će biti savršeno vreme da poradite na vašem ljubavnom životu. Mars će takođe dati dodatnu snagu vašem ljubavnom životu, a na vama je da se pobrinete za sve ostalo. Možda ćete se nekome odužiti za neki stari dug na koji ste skoro zaboravili, mada vi niste od onih koji zaboravljaju učinjeno dobro.

■ Rak Juli 2021: Jul je mesec kada se fokusirate na vaše finansije. Sve bi vam trebalo biti lako, jer će Merkur biti u vašem znaku otprilike do polovine meseca. Pred kraj meseca, Jupiter koji dolazi u znak Riba, podstiče vas da trošite novac na svoje hobije. Neke nagle i lepo promene odraziće se na vas, naročito u toplim letnjim noćima.

■ Rak Avgust 2021: U Avgustu ćete imati ponovo onaj osećaj odlučnosti da ostvarite svoje zacrtane ciljevi. Osetićete se fokusiranijim na poslu, bićete saosećajni i strastveni u vašim romantičnim vezama. Biće tu i malo nervoze, kao da osećate malu krivicu što dugo niste radili kako treba.

■ Rak Septembar 2021: Septembar je vreme za eventualno regulisanje vašeg godišnjeg plana, ako je potrebno. Možete pitati za savet vaše najmilije a i ovo je vreme kada trebate da provedete više vremena sa porodicom. Takođe, na nekom kraćem putu možda ćete uspeti da nabavite neku stvar za kojom ste dugo tragali a koja je potrebna za obavljanje vašeg hobija.

■ Rak Oktobar 2021: Oktobar je mesec kada vam je na vidiku blagodat u društvenom životu. Verovatno ćete upoznati neke nove ljude. Videćete i napredak kada su u pitanju vaše finasije. Možda ćete sresti nekog starog druga kome ste čak i ime zaboravili.

■ Rak Novembar 2021: Novembar je mesec koji može da vam donese određene sukobe sa drugim osobama, što može biti prilično stresno za vas. Kada eventualni problemi prođu, ponovo ćete se osećati smireno. Osoba koju volite pomoći će vam da se brže vratite u normalu.

■ Rak Decembar 2021: Decembar vam donosi nadu za bolje sutra u godini koja je pred vama. Verovatno ćete se osećati posebno ambicioznim, posebno kada je vaša karijera u pitanju. Takođe, imajte poverenja u vaše instinkte. Na poslu ste napredovali i stekli ste jasnu predstavu o tome šta hoćete od svoje karijere.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:12
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Lavove
2021. Godina


Slika


Dinamični, moćni, impresivni, posesivni... Pošten i plemenit, preduzimljiv u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva.
Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni, i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.

UVOD

Ove 2021. godine lavovi bi mogli da stvore neke nove veze, kako u ličnom tako i u profesionalnom životu koje bi mogle u mnogome da vam pomognu u vašem budućem napredovanju. Povoljne prilike vam dolaze bez mnogo traženja, treba da ih iskoristite, jer tako dobri periodi se ne pojavljuju često. Ovo je godina kada ćete biti vrlo uvereni u svoje odluke koje budete donosili. Iako vam ovo može pomoći da donesete neke posebne odluke, takođe ćete morati da budete na oprezu da ne bi postali previše tvrdoglavi i nefleksibilni na svoju štetu. Ove godine iskusićete duboku emocionalnu vezanost za svoje voljene, bićete vezani za svoje korene i težićete porodičnim vrednostima.
Tokom 2021. godine vaša profesionalna pitanja biće u prvom planu. Imaćete ohrabrenje za vaše ambicije u karijeri. Možda ćete biti unapređeni na viši položaj, a u vidu je i povećanje plate. Planetarni aspekti mogu da šalju neke oprečne signale u vezi sa vašom budućnošću u toku 2021. godine. Ljubavni život će biti prepun pomešanih emocija, a vi morate biti oprezni u vezi sa svojim društvenim interakcijama i da ne odgovarate na potencijalne sukobe.
Ako budete dovoljno naporno radili i ne dozvolite da vas neprijatelji sruše, onda ćete kroz godinu proći bez neprilika i nepovređeni. Dok Jupiter i Saturn mogu donekle negativno uticati na vas, ne dozvolite im da kontrolišu sav vaš život. Treba da zapamtite, vi ste ti koji odlučujete šta želite i izbor je vaš. Vi sa vašim izborima određujete vašu budućnost, više nego raspored planeta.
Znači, godina koja je pred vama može biti prilično izazovna za Lavove. Otuda se od vas traži hrabrost i odlučnost. Ovo nije vreme za opuštanje, jer morate da odbranite svoj položaj u društvu i da osmislite vaš život. Takođe se nemojte emocionalno vezivati u poslovnom životu. Savet vam je da se klonite špekulacija i da investirate u sigurne stvari, poput zlata i nekretnina.
Vaše veze bi mogle tražiti vašu veću posvećenost ove godine. Mnogo promena će se verovatno dogoditi u vašem porodičnom životu. Verovatno ćete imati odličan odnos sa vašom decom, braćom i sestrama i rođacima. Članovi vaše porodice, a i šire familije, poslužiće vam kao izvor vašeg nadahnuća i radosti. Trebalo bi i da malo pripazite jer kada su u pitanju vaši neprijatelji ili bilo ko drugi ko vam ne želi najbolje, vaš društveni život može biti u nevolji. Svi oni bi vrlo rado da pokvare vašu reputaciju i nedajte im nikakvog povoda za to. Držite se distancirano od ovih ljudi kad god je to moguće. Vaš društveni život će biti bolji bez njih, a i vama će biti bolje.
U ovoj godini možete doneti neke ključne odluke koje mogu promeniti tok vašeg života. Trebalo bi da izbegavate preteranu emotivnost i impulsivnost. Možda ćete se suočiti povremeno sa komplikovanim periodima, ali bićete sposobnit da hrabro izađete iz njih. Međutim, pazite da ne postenete nefleksibilni i kruti. Na kraju krajeva, Mars će vam pomoći da ostanete u dobroj formi i da budete veselo raspoloženi. Sve u svemu, bićete i mnogo mudriji.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Generalno gledano, planete su u 2021. godini povoljno postavljene, tako da za Lavove ne bi bilo većih zdravstvenih problema. Ipak, početkom godine vaše zdravlje može biti suočeno sa nekim problemom. Pokušajte da smanjite stres tokom ovog vremena, a sa smanjenjem stresa smanjiće se i simptomi. Zbog toga bi ljudi koji boluju od dijabetesa trebali biti posebno oprezni tokom ove 2021. godine. Ako počnete da se osećate loše tokom ove godine, budite dalje od članova porodice, pogotovo onih starijih, jer možete biti zarazni i tako zaraziti i njih.
Vaš nivo energije i vitalnosti će se povećavati kako godina bude odmicala. Uravnotežite ishranu, bavite se fizičkom aktivnošću, ne pušite i izbegavajte alkohol. Moguće su ipak neke oscilacije kada se smenjuju visok i nizak nivo energije, tako da u jednom trenutku možete biti hiperaktivni a u drugom bi vas zamorila i najmanja aktivnost. Da bi održali dobru ravnotežu u ishrani jedite voće i povrće a izbegavajte gotovu i brzu hranu prepunu masti.
Dosta odmora vam je potrebno, i fizički i mentalno. Budite oprezni ako se pojave neki oblici nervoze i budite spremni da se nosite sa nekim trenucima napetosti, a tada vam meditacija i svi oblici duhovnog uzdizanja mogu biti od velike pomoći. Stres i napor morate držati pod kontrolom, inače možete završiti u problemima. Kako kažu, bolje sprečiti nego lečiti, posetite lekara povremeno ako mislite da niste dobro.

O VAMA OVE GODINE

Lavovi ulaze u ovu godinu u pobedničkom stilu sa Venerom u Strelcu koja vam donosi divne mogućnosti. Za početak vas očekuju slava, nove ponude i uspešan ljubavni život. Ovo je takođe divna faza za sve Lavove koji imaju umetničke naklonosti, mada finansijski možda krenete slabije nego što se očekuje. Vaši instinkti su aktivirani i vi ste u potrazi za napretkom. Važno je da 2021. godinu započnete sa fokusom na zdravlje i to bi trebao biti prioritet, a vaša priroda će se pobrinuti za sređivanje ostalih stvari.
U 2021. godini Lavovi koji još uvek idu u školu ili fakultet imaće različite nivoe poteškoća. Od januara do aprila trebalo bi sve da ide glatko, ali od septembra do novembra vaše učenje može biti dosta teže za vas. Sve ove eventualne probleme možete prevazići napornim radom.
Ova godina Lavovima nije najbolja za putovanje. Umesto toga, najbolje je da se usredsredite na svoju karijeru i pokušajte da uštedite novac koji biste inače potrošili na put. Takođe se usredsredite na svoja prijateljstva koja već imate umesto da tražite prijatelje na drugim mestima. Ostanite kod kuće i usredsredite se na ono što već imate. Imaćete vremena i novca za putovanja u narednim godinama.
Oni koji vas vole ceniće vaš napredak, ali biće malo i onih koji će zavideti na vašem položaj i možda će želite da naruše vaš imidž. Čuvajte ih se dobro. Vaša želja da naučite nešto novo i proširite vaše znanje je vrlo uizvesna tokom ove godine. Bićete efikasniji u komunikaciji sa drugima nego što je to uobičajeno. Vaša logične i analitične sposobnosti će procvetati. Verovatno ćete biti aktivni na Internetu, na raznim forumima, pridružićete se raznim zajednicama na društvenim mrežama i slično, a kao rezultat svega toga vaš društveni krug će se povećati ove godine.
Ulaskom Venere u znak Vodolije 21. januara bez napora ćete stvoriti romantične veze kao i nova prijateljstva i jednostvano postaćete magnetski privlačni. Na poslu vam se mogu pojaviti neki neki izazovi koji će vas zaista staviti na test. Veliki deo eventualnih poteškoća može da proizađe iz nedostatka samopouzdanja . Trebalo bi da sebi budete najbolji prijatelj i čuvate sebi leđa. leđa. Videćete da ste mnogo jači nego što mislite da jeste, a ponekad je potrebno i da se smiri vaša lavovska strana.
Mart je mesec koji zahteva dosta blagosti sa vaše strane. Stvari su stabilne i mogu biti još bolje ako se dodatno potrudite. Morate i dalje biti posvećeni svom zdravlju i proveravati ga. Do meseca aprila vaš se naporan rad izuzetno isplaćuje. Vi transformišete vašu karijeru na moćan i inventivan način, a sve zahvaljujući dolasku Marsa u znak Riba koji se dešava 1. aprila. Neko rivalstvo na psolu iz vas može izvući ono najbolje od vas.
Maj je mesec kada se koncentrišete na poslovna pitanja i sjajno vreme za one koji traže neku vrstu promene ili su nezaposleni. Venera koja 4. maja dolazi u znak Bika donosi stabilnost i mir na duže staze. Ovo je takođe lepo vreme za vaš romantični život koje najbolje može osetiti vaš partner. I po pitanju financija ovo jeodličan mesec. Osećaćete se uzbuđeno bićete spremni za ono što sledi. Možda ćete hteti da razmislite o postavljanju nekih novih ličnih, kao i profesionalnih ciljeva.
Dolaskom jula ćete možda trebati da se pozabavite eventualnim poteškoćama u ljubavnom životu, uključujući male svađe. Možda ćete se morati obračunati sa sopstvenim egom jer je moguće da on stoji na vašem putu. Ovo je takođe period samoispitivanja i dodatnog učenja na sebi.
U Avgustu možete imati finansijskih problema jer trošite više nego što treba, ali vaša jaka ličnost sve to može da popravi. Venera koja 11. dolazi u znak Device će vas podsetiti na sitnice koje su vam možda promakle.
Septembar vam donosi porast prihoda, ali ćete morati da analizirate vaše sopstvene navike kod trošenja ako želite da sve bude u redu. Kako se godina bliži kraju uživaćete u psihičkom miru koji vam donosi dobro zdravlje. Vaše finasnijsko stanje možda će trebati određene korekcije sa vaše strane, ali sve u svemu videćete da je ovo bila odlična godina.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Lav Januar 2021: Januar donosi novi dašak energije koji vam može pomoći da se suočite sa svim izazovima koje imate na poslu ili u društvu. Ovo je takođe sjajno vreme da pokušate da steknete nove prijatelje koji vam mogu pomoći tokom cele godine. Vam prija kad osećate da se sve vrti oko vas, ali nemojte u tome preterivati.

■ Lav Februar 2021: Februar je vreme za samo ispitivanje. Zbog toga vaš društveni život možda neće biti aktivan. Možete tražiti savete od vaše porodice. Možda ste krajem prošle godine preuzeli na sebe previše obaveza koje biste sad hteli odjednom sve da završite, a ne uviđate da ste precenili svoje snage i da se preko nekih granica ne može ići silom.

■ Lav Mart 2021: Mart je vreme da se usredsredite ili na svoje finansije ili na vaš ljubavni život. Ako budete radili na obe stvari to vam može doneti samo neprilike u obe oblasti. Sa druge strane, u poslu koji samostalno radite bićete efikasni i uspešni i stvoriće se sulovi za vaše napredovanje ili odlazak na viši položaj.

■ Lav April 2021: April ponovo traži da izaberete između svog romantičnog života ili vaših finansija. Ako se usredsredite na svoju karijeru, sigurno ćete se istaći. Ako se usredsredite na svoju ljubavnu vezu, tada će ona biti stabilna. Vreme je i da obavite neke dugo obećane posete vašim pijateljima, jer ste zapustili društveni život.

■ Lav Maj 2021: Maj vam omogućava da se konačno usredsredite u isto vreme i na vaš društveni život i vaš poslovni život. U ovom mesecu treba o svemu dobro da razmislite pre nego što počnete da radite. Ako vas uhvati loše raspoloženje, ne brinite, to neće dugo trajati. Vrlo brzo ćete nastaviti da radite sa novim elanom.

■ Lav Jun 2021: Juni savršen je mesec za romantiku jer će Venera biti u znaku Lava. I vaš društveni život takođe će proteći dobro zbog pomoći Riba. Ako vam treba neki savet, nemojte se ustručavati da ga potražite od prave osobe u pravo vreme, jer eventualne posledice mogu biti neprijatne.

■ Lav Juli 2021: Jul podstiče vas da se povučete u samoispitivanje. Fokusirajte se na sebe i svoju karijeru ovog meseca. Mars u Lavu će vam pomoći kada su u pitanju vaša karijera i motivacija. Moći ćete da realizujete jedno dugo planirano putovanje.

■ Lav Avgust 2021: Avgust je mesec u kome je prva polovina meseca odlična za negovanje vašeg društvenog života, a u drugoj polovini se fokusirajte na vašu karijeru. Poslušajte savet svoga tela, jer kao i svaki Lav imate skoro neiscrpnu energiju, ali bitno je obratiti pažnju na ono 'skoro'.

■ Lav Septembar 2021: Septembar je meseca kada trebate da slušate druge i da shvatite kroz šta oni prolaze. Prema tome, ovog meseca najbolje je da vreme potrošite pomažući drugima, umesto da se bavite svojim potrebama. Obratite pažnju na vaše finansije.

■ Lav Oktobar 2021: Oktobar godine donosi vam toliko potrebno olakšanje i opuštanje kada je u pitanju vaš društveni život. Međutim, možda su moguće izvesne poteškoće u vašem radnom životu. Pokušajte da kontrolišete stres ako želite da budete dobrog zdravlja. Možda vam se u gostima pojave neki dragi rođaci koje ćete dočekati domaćinski.

■ Lav Novembar 2021: Novembar vam konačno donosi sreću i balans u životu. Vaš društveni život se popravlja, ali ipak ne zaboravite da provodite vreme sa porodicom. Možda ćete izgubiti nešto novca kupujući neku stvar, koju ćete kasnije hteti da prodate jer ćete videti da vam nije bila potrebna.

■ Lav Decembar 2021: Decembar se završava ispunjavajući vaš duh odlučnošću. Godina koja dolazi pred vama izgleda obećavajuće, sve dok dobro radite na poslu, a sve ovo može pozitivno uticati na vaše finansije. Sa prijateljima ćete početi da planirate doček nove godine, a od bliskih rođaka možete dobiti prijatnu vest.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:17
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Device
2021. Godina


Slika

Analitične, uredne, kritički nastrojene i sujetne... Devica je perfekcionista, metodična i analitična. Ona teži savršenstvu, kako u sebi tako i van sebe. Zbog toga ona pažljivo razmatra sve činjenice, ne ispušta detalje i nakada ne kreće u akciju ako prethodno nije ocenila moguće posledice.
Ponekada iz straha od greške propusti dobru priliku, ali Devica lakše podnosi propuste nego greške.


UVOD

Ovo može biti važna godina za prevazilaženja nekih neuspeha iz prošlosti i to stalnim napornim radom i istrajnošću. Ponekad ćete možda voleti da se osamite da bi ste mogli dublje da razmislite o raznim pitanjima u svom životu i takva osećanja će se snažno manifestovati tokom poslednjeg dela godine. Ovaj proces će vam doneti jasnost kako dalje da idete u vašem životu.
Vaš intelekt će biti ključ uspeha ove godine i doživećete uspeh zahvaljujući svojoj kreativnosti i nizu ideja koje dolaze iz vas. Neke od vaših ambicija i ekscentričnih želja se mogu ispuniti ove 2021. godine. Bićete otvoreni prema drugima i izražajniji kao nikada do sada. Takođe, ove godine nećete biti ni toliko izbirljivi kao što ste uvek.
U 2021. godini bićete više orijentisani prema duhovnim vrednostima. Društveni i dobrotvorni radovi vas posebno privlače i donose vam lep osećaj u životu. Ljubav koju delite i pokazujete dobija novo značenje u vašoj vezi ove godine. Osećate se odlično, kako fizički tako i mentalno. Prihvatite stvari, veze i ljude oko vas, nemojte smetati ljudima, budite čvrsto na zemlji. Iako sve ove godine ide u dobrom smeru, nemojte se potpuno opustiti.
Tokom 2021. godine Device bi trebale da se oslone na svoju mudrost kad budu preduzimali važne odluke. Ne bi trebalo da zavisite od drugih i od njihovih ideja. Početak godine nije baš obećavajući za ljubavne veze tokom retrogradnog Merkura, ali ćete biti posvećeni partneru tokom godine. Planetarni aspekti su povoljni za ostvarenje vaših snova. Zdravlje će biti dobro, a energiju ćete održavati na potrebnom nivou.
Ove godine morate prihvatiti stvari takve kakve jesu. Godina vam donosi dosta sreće u vaš društveni život bez obzira na promene koje će se najverovatnije dogoditi u vašem društvenom životu, u vidu učenja i traganja za novim znanjem. Planete će vas podstaći da poboljšate svoje zdravlje i proširite svoje znanje. Vaš prirodni duh Device će se pobrinuti da i dalje vredno radite na svom poslu. Ne zaboravite da obratite posebnu pažnju na članove porodice i partnera ove godine. Ako uradite sve ove stvari, ova godina će vam doneti blagoslov.
Znak Jarca, kroz koji će proći mnoge planete ove godine, imaće veliki uticaj na vas. Takođe, planete Uran i Saturn će igrati priličnu ulogu u kreiranju vaše sudbine. Vaši odnosi sa porodicom, decom, braćom i sestrama i ostalom rodbinom će se verovatno promeniti ove godine i to na bolje. Ako ste u stabilnoj romantičnoj vezi, možda ćete čak planirati i prinovu u porodici ove godine.
Ova 2021. godina može biti sjajna za stvaranje novih prijateljstava, tako da će vaša društvena mreža porasti ove godine, a najverovatnije ćete prijateljstvo uspostaviti sa ljudima sa kojima delite slično interesovanje i imate puno toga zajedničkog.
S obzirom da ćete ove godine provoditi dosta vremena na poslu, najbolje je se sprijateljite sa nekim od svojih kolega. Ovi prijatelji u vaš život dolaze da biste nešto naučili od njih, kao i da biste vi njih nešto naučili. Zbog toga će ova 2021. godina biti sjajno vreme da podelite svoje znanje sa drugima i da prihvate njihove savete koji vam mogu pomoći u životu.
Pozitivan tok će se videti u svemu što radite. Neka stara interesovanja će se vratiti u vaš život. Istovremeno, kad će stvari kreću stalno u pravom smeru, moraćete da budete vrlo oprezni. Može se ispostaviti da vas malo nepažnje može skupo stajati. Ovo može biti i na ličnom planu i na planu karijere. Ali, gledano sveukupno, biće ovo dobra godina.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Planeta Mars tokom godine će biti i u znaku Jarca i Vodolije, a to će vam pomoći da poboljšate vaše psihičko i fizičko zdravlje. Uticaj znaka Jarca će vas podstaći da provodite više vremena napolju i u prirodi. A Vodolija, kao vazdušni znak, podstaknuće vas na to da poboljšate svoju inteligenciju novim saznanjima i isprobavanjem nekih novih stvari, što može da pomogne poboljšanju vašeg mentalnog zdravlja.
Ne bi trebalo da bude nekih većih zdravstvenih problema za Device u ovoj 2021. godini. Vaš imunitet biće prilično visok. Na mentalnom planu preplaviće vas osećaj optimizma, a i fizički ćete se osećati odlično. Aktivnosti napolju, pod vedrim nebom, će da ojačaju vaš duh i donesu dobro raspoloženje. Planeta Mars će vam podariti velikim energetskim potencijalom ove godine. Ipak, morate biti i oprezni jer imate periode kad se prepuštate hrani. Klonite se od mnogo šećera i soli, da bi izbegli neprilike.
Određena doba godine mogu se pokazati pomalo zamornim i napornim za vas. Tada ostavite po strani svoje rutinske poslove i odmorite se dobro. Treba da sebi obezbedite spokoj i duševni mir u takvim periodima.

O VAMA OVE GODINE

Ovu godinu započinjete sa željom da se bavite školovanjem i dodatno obogatite svoj um. Ovo vam može doneti dosta troškova, ali pošto nećete imati finasnijskih problema, ne treba da brinete.
Planete su povoljno postavljene za Device pa bi godina mogla biti prilično bogata događajima i sa prepuno akcije. Fokusirajte se na vaše ciljeve u budućnosti i usmerite svoju energiju u pozitivnom pravcu, gde su takođe uključeni i ljubav i finansije. Ovo nije period za donošenje impulsivnih odluka. Naučite neke životne lekcije iz vaše okoline. Uskladite se sa drugim ljudima, razumeite odnose među ljudima i dajte najbolje od sebe. Takođe, iskoristite duhovne darove koji vam se nude.
Planeta Venera će veći deo januara provesti u znaku Jarca. Na vas će ovo delovati tako što će poboljšati vaš osećaj za kreativnost kao i vaše odnose sa drugim ljudima, kako romantične tako i poslovne. Sve ovo će vam učiniti sjajnim početak ove 2021. godine. Vaša osobnost, divna pamet i šarm dobro će vam poslužiti, kako na poslu tako i u ljubavi.
Tokom cele 2021. godine planeta Saturn će provesti u znaku Jarca i ići će kroz retrogradni period koji se završava u septembru. Saturn će vas tako podstaći da poboljšate svoje veštine, a posebno one koje uključuju komunikaciju, tehnologiju i obrazovanje. Zbog toga možete osetiti iznenadni poriv za putovanjem ili povezivanjem sa drugim ljudima. Ispunite tu potrebu da biste poboljšali svoj život.
Možete imati nedostatak koncentracija na radnom mestu i potrebno je da provedete neko vreme da usredsredite sami sebe kako bi postali osoba kakva želite da budete. Odvojite svaki dan malo vremena da biste radili na tome. Savetuje vam se da se bavite nekim duhovnim praksama kako bi ste se održali na vrhuncu. Neki novi poslovi kao i nove veze su vam na putu u Februaru kako Mars 22. dolazi u znak Bika, a trend se nastavlja i mu Martu. Ako ste u dugogodišnjoj vezi, gledajte da izbegnete potencijalne konfrotacije sa partnerom da napetost u vezi ne bi izbila na površinu.
April vam može doneti neke visoke troškove, ali na drugoj strani i puno sreće, profesionalnog uspeha i finansijske dobiti. I vaše samopoštovanje može da splasne, ali promena vašeg okruženja može učiniti čuda za vas, pa uzmite malo vremena da promenite
stvari koje vam ne štimaju.
Maj vam donosi materijalne dobitke, ali ćete morati da se potrudite naradnom mestu. Biće vam drago kada vidite mogućnost za povećanje plate ili unapređenje. Vaši nadređeni pažljivo gledaju šta i kako radite i to im se sviđa.
U mesecu junu kada planeta Mars dolazi u znak Raka bićete u mogućnosti da preuzmete svoju sudbinu u svoje ruke. Ona će vam dati pravi osećaj za ono što je najbolje u vašem interesu, kao i potrebnu moć i kontrolu. Ako date mnogo, mnogo ćete i dobiti, isto tako i ako ne uložite truda nećete ništa ni imati. Prema tome, razmislite dobro šta želite da postignete i potrudite se najbolje što možete da stignete do cilja. U ovom periodu vrlo je moguće pronalaženje nove ljubavi. Sve do leta uživaćete u velikom samopouzdanja. Mogući su i veći troškovi u ovom periodu ali isto tako i dobitci.
Kako se nivo vašeg samopouzdanja uzvišuje, tako ćete i vi tražiti nove puteve za vaš napredak i poslu i karijeri. Planeta Mars 20. jula dolazi u znak Lava, i možete uhvatiti sebe da razmišljate o nekim po vas štetnim planovima, može se pojaviti neki nepoznati strah ili čudna osećanja.
Sad je potrebno da se obuzdate, da se fokusirate na prave stvari, da razumete složenost svega oko sebe, a disciplina i logika će biti vaši pravi prijatelji u ovom trenutku, ako dođe do njega. Iskoristite vaše samopouzdanje, maštu i kreativnost da bi ponovo sve bilo kako treba. Vrlo dobro ste upoznati sa njihovim pozitivnim uticajem na vaš život. Iskustvo i analiza vam mogu pomoći da rešite probleme. Koristite vašu logiku u pravom smeru i postići ćete mudrost i uspeh sigurno.
Planeta Jupiter dolazi u znak Vodolije 21. novembra, i znajte da treba da ponudite mnogo romantike, predanosti i ljubaznosti prema svom partneru i da nastavite da se trudite jedno prema drugome, a tada ćete biti nagrađeni za to, pa ćete kraj godine dočekati sa osećajem topline i zadovoljstva.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Devica Januar 2021: U mesecu Januaru osetićete uticaj Merkura da poboljšate svoje odnose sa prijateljima i porodicom. Ovo je sjajno vreme da provedete više vremena kod kuće sa njima. Pošto ste poznati kao neko ko voli mnogo da kritikuje, gledajte da se ne zamerite nekome na radnom mestu.

■ Devica Februar 2021: U Februaru ćete se više fokusirati na vaš posao i vaše zdravlje. Ovo može biti srećan mesec za planiranje budućnosti i usavršavanje vašeg znanje koje će vam pomoći da pronađete put ka uspehu. Radili ste istovremeno dva ili tri posla, a sada je došlo vreme da sve te obaveze uspešno okončate.

■ Devica Mart 2021: Mesec Mart donosi nekoliko planeta u znak Riba, što može pomoći da poboljšate vaš nivo kreativnosti, a to vam može pomoći da poboljšate karijeru. Takođe, ovo je još jedan sjajan mesec za planiranje budućnosti. Vi ste inače veoma vredni i odgovorni prema obavezama, ali ovih dana vaša savesnost će biti potisnuta u drugi plan zbog vaše jake potrebe da se malo opustite i odmorite.

■ Devica April 2021: April je mesec za samo ispitivanje. Usredsredite se na svoj društveni život, posebno onaj koji se tiče vaših kolega sa posla. Možda vam se ukaže prilika da promenite radno mesto, ali nije sigurno kakvu ćete konačnu odluku doneti. Nemojte zaboravite da nastavite da održavate svoje zdravlje.

■ Devica Maj 2021: Mesec Maj sa Suncem u znaku Biku donosi vam osećaj stabilnosti. Radite na poboljšanju vašeg društvenog života. Možda će vam malo smetati neki neproduktivni nemir koji nije u skladu sa vašom prirodom.

■ Devica Jun 2021: U mesecu Junu je retrogradni Merkur, koji može doneti neke neuspehe u vaš život. Pokušajte da vam ovi neuspesi ne odvuku pažnju previše,a umesto toga, usredsredite se na svoj društveni život. A, ako zasučete rukave, rezultati neće biti neizvesni.

■ Devica Juli 2021: Mesec Jul donosi povratak u normalu. Fokusirajte se na svoje projekte i hobije. Planeta Venera vas tera da razmislite kakve osećaje imate prema svom partneru. Vaša ljubavna maštanja su bogata i raznovrsna, ali ih uglavnom čuvate za sebe. Ako vam osoba koja vam se sviđa ponudi da zajedno maštate, onda uvažite tu inicijativu.

■ Devica Avgust 2021: U Avgustu osećate priliv energije i pozitivnosti. Ovo je sjajno vreme da se usredsredite na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Pokušajte da se bavite meditacijom i izađite napolje da vežbate. Obaveza koju ste prihvatili prošlog meseca privedena je kraju, pa već osećate prijatno zadovoljstvo.

■ Devica Septembar 2021: U Septembru ćete se osećati dosta osetljivije kada je ljubav u pitanju i trebaće vam stalno potvrđivanje da vas ljudi vole. Prostrujaće vam krv u žilama i otvoriće vam se novi i neslućeni ljubavni putevi.

■ Devica Oktobar 2021: U mesevu Oktobru planeta Venera je u Strelcu i ona vas ohrabruje da nastavite sa vašim intelektualnim naporima. Proučavajte stvari koje su vam zanimljive, a nikako one koje će vas uznemiriti. Ovo je takođe sjajno vreme za početak novog projekta, a pregovori će se uspešno završiti, baš onako kako vi želite.

■ Devica Novembar 2021: U mesecu Novembru bićete zauzeti i užurbani, kako na poslu tako i u društvu. Gledajte da se poštedite eventualnog stresa i da ga ublažite opuštanjem u slobodno vreme, a radne obaveze uspešno planirajte i uspešno izvršavajte.

■ Devica Decembar 2021: U Decembru ćete razmišljati o protekloj godini. Gledaćete da naučite mnogo toga da bi vam sledeća godina bila bolja od prethodne. Gledajte da vam vaša urođena radoznalost ne donese neke neprilike jer možete da gurate nos tamo gde mu nije mesto, a to se ne bi svidelo ljudima čiju privatnost možete da povredite.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:20
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Vage
2021. Godina


Slika

Skladnost, živahnost i sklonost ka lepoti i umetnosti... Ovo je jedini horoskopski znak koji je simbolično predstavljen predmetom - znakom vage. Tu simboliku nije teško shvatiti, to jest, rad vage je poznat svima, ali ponašanje ljudi rođenih u ovom znaku često je ostalima nerazumljivo.
Vaga je stalno u procesu balansiranja, odnosno u procesu uspostavljanja ravnoteže. Jednom uspostavljena ravnoteža nije stalna, tako da je taj proces održavanja ravnoteže, kod Vage, konstantan i karakteriše njen osnovni način funkcionisanja. Kod ovih se ljudi nikada ne zna kada će ravnoteža biti uspostavljena, odnosno poremećena.

UVOD

Ove je takođe odlična godina da obnovite stara prijateljstva kao i hobije koje ste nekad voleli. Takođe, ovo može biti sjajna godina u kojoj možete naučiti nešto od
nekih stvari iz prošlosti jkoje će vam pomoći da se okrenete budućnosti i napravite je lepšom za vas. Vaši društveni instinkti će se znatno poboljšati i privući ćete novi krug prijatelja. Ovo je sjajan period za postavljanje nekih dugoročnih planova za vašu budućnost. Vaši snovi u životu polako dobijaju oblik i ostvaruju se. Dobre vesti su na vidiku kako godina odmiče. Blagostanja i sreća vas ćekaju kod kuće.
Ova 2021.godina može se pokazati kao jedna od najuspešnijih godina za vas. Sa tranzitom Saturna i Jupitera, dvostruka energija planeta će pojačati blagonaklonost u vašem životu. Štaviše, planeta Saturn će uneti stabilnost u vaš lični život. U ovoj godini Vage mogu postići ono čemu teže, čineći manje izmene u svakodnevnim aktivnostima i izbegavajući značajne promene.
Planetarni aspekti su povoljni za poboljšanje vašeg zdravlja i vitalnosti tokom ove godine. Jupiter i Saturn će vam pomoći da postignete svoje ciljeve bez većih problema tokom 2021. godine. Sa druge strane, Venera i Jupiter će vam pomoći u stvaranju ljubavnih veza u kojima će vas čekati puno ljubavi i romantike. Društveni život će vam biti ugodan uz pomoć dobrih astroloških uticaja. Preduzećete sve mere za održavanje vašeg fizičkog i emocionalnog zdravlje. Bićete oduševljeni radeći šta god želite.
Upoznavanje novih ljudi i stvaranje novih prijatelja biće od vitalnog značaja za vaš uspeh u mnogim oblastima života. Bilo da želite da se istaknete u vašoj karijeri ili da dovršite neki projekat, vaši prijatelji će biti tu da vam pomognu. Takođe, najverovatnije će i vašim prijateljima trebati vaša pomoć. Kontaktirajte ih kad god je to moguće jer nikad ne znate kada ćete im zatrebati.
Uran će veći deo 2021. godine provesti u znaku Ovna, što može prouzrokovati neke promene u vašem porodičnom životu. Možda ćete morati malo više da brinete o vašim roditeljima. Što se tiče ostalih vaših članova porodice, Venera koja je u znaku Jarca od Novembra pa do kraja godine, pomaže vam da se osećate blisko sa članovima porodice kao i sa osobama iz vašeg društva. Verovatno ćete želeti da poboljšate vašu ljubavnu vezu, pa čak i da planirate prinovu u toku ovih dva meseca.
Ove godine Vage će biti više privučene društvenim ciljevima i možete se uključiti u neke poslove od opšteg dobra za vašu zajednicu u kojoj živite. Kontrolišite vaše instinkte i intuitivno ponašanje ove godine. Pazite na šanse koje vam se pruže za samousavršavanje i iskoristite ovu godinu da biste usavršili svoje veštine i stekli znanje o temama koje vas najviše zanimaju. Bavite se i nekim kreativnim radovima koji vas opuštaju i čine srećnima.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Tokom 2021. godine planeta Mars će imati nekoliko tranzita kroz znak Vodolije, tako da ćete se vi verovatno osećati dosta ambicioznije kada je u pitanju sprovođenje vaših zdravstvenih ciljeva. Verovatno da ćete pokušati da poboljšate svoje zdravlje, ali ne toliko zbog boljeg osećanja, već zbog vašeg izgleda. Ali gledajte da se ne preforsirate. Svakako izbegavajte nekakve moderne dijete, neće vam doneti ono što očekujete. Ako uspete da vežbate na zdrav način, to će biti ono pravo. Ako ne, na kraju ćete biti manje zdravi nego pre.
Tokom 2021. godine koja je pred nama, Vage bi trebale biti odličnog zdravlja. Vaš imunitet će biti na visokom nivou kao i vaša energija. Koristite ovu vašu pozitivnu energiju za obavljanje nekih konstruktivnih radova. U poređenju sa nekoliko poslednjih godina bićete mnogo fizički spremniji nego tada. Savetuje vam se da sledite uravnoteženu ishranu i da ne koristite jako začinjenu hranu i ne stičete loše prehrambene navike jedući takozvanu brzu hranu. Održavajte dobru ravnotežu između vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja. Ne stvarajte sebi stres preuzimajući na sebe previše posla i često nađite sebi malo vremena za opuštanje vaših živaca. Idite u prirodu, šetajte, što kažu, pustite mozak na pašu.
Ne popuštajte nekim glupim telesnim iskušenjima koja bi mogla narušiti vaše opšte zdravlje i blagostanja u ovoj godini. Pribegavajte svakodnevno nekoj fizičkoj aktivnosti koja će vam pomoći da ostanete u formi i da budete mentalno kako treba.

VI OVE GODINE

Ovu godinu započinjete sa vrlo pozitivnom energijom koja vas podstiče da izađete u svet i da ga istražujete. Ovo je period jake energije za vas i motivacija koja vas održava stabilnim i osnaženim. Vaše raspoloženje je veselo i vi se lako i bez napora povezujete i sa starima i sa mladima. Ova godina može doneti mnoga iznenađenja u vaš život. Usled snažnog smeštaja Jupitera u Vodoliji, postoje šanse za povećanje prihoda iz vaših redovnih izvora primanja, a možete čak očekivati i neko priznanje. Pored svega, možete potražiti alternativni izvor za poboljšanje vašeg ukupnog prihoda.
Pored toga, ovo može biti godina u kojoj ćete moći vredno da učite a tranzit Jupitera u znak Vodolije će poboljšati vaše kreativne veštine. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, možete dobro proći. Ako ste se prošle godine morali suočiti sa mnogim izazovima u okviru vaše karijere i možda je zbog toga bilo izvesnog nezadovoljstva u vašem životu koje vam nije ulivalo nadu, ali ova 2021. ima nešto zanimljivo i važno za vas, to jest, pružiće vam se mnogo prilika i nemojte da dozvolite da vam promaknu.
U 2021. godini verovatno ćete poboljšati svoju karijeru. Prema tome, uz pomoć napornog rada i sreće, verovatno ćete postići uspeh u svemu šta budete preduzimali. Novi zadaci vam mogu dati priliku da se dokažete. Vreme je da zablistate i pokažete svoj skriveni talenat. Zapamtite da ćete moći uživati u svom životu, samo ako budete u stanju da održavate dobro zdravlje a to ćete uraditi redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom koji će pojačati svoj imunitet. Samo kada je zdravlje dobro, onda se vaše energije mogu usmeriti u pravom smeru.
Verovatno ćete poboljšati svoje bogatstvo jer ćete biti koncentrisaniji i odlučniji prema svom poslu. Zadovoljstvo vas podstiče vas da kupujete razne predmete za svoj dom ili neke poklone zbog kojih se osećate srećniji. Privući će vas lepi predmeti koji u vam bude sentimentalnost. Vaše finansijsko stanje je stabilno i vaša karijera će doživeti nagli porast. Dana 22. februara planeta Mars dolazi u znak Bika i u vašem ljubavnom životu možda postoji određena napetost koja treba da se reši. Neki neuspesi u ljubavi mogući su obično zbog vašeg sopstvenog ega.
U martu biste mogli da doživite pad samopouzdanja i neke prepreke mogu se pojaviti u vašem poslu. Fokusiranje na to će vam pomoći da shvatite kako da rešite sve predstojeće probleme na brz i efikasan način. Do ranog proleća ući ćete u prelepu romantičnu fazu i uživati u povećanju prihoda.
Kako planeta jupiter ulazi u znak Jarca 6. aprila, tako i vi možete voditi borbu sa međuljudskim vezama na poslu. Od meseca Juna se profesionalno snalazite vrlo dobro i zaista blistate, posebno zbog vašeg smirenog i staloženog stava. Vaša energija će biti na zavidnom nivou. Iskoristite je na najbolji mogući način. Ako ste na čelu nekog tima, ljudi se osećaju vrlo ugodno i zadovoljno u vašem prisustvu i možete upravljati vašim timom u najboljem smeru.
Finansijski gladano ovo je mešovit period, to jest, i sa novčanim gubicima i sa finansijskom dobiti. Jul je za vas vrlo jak mesec u novčanom smislu i ovo označava odlično vreme da počnete da ulažete svoj novac kako bi mogao da vam pomogne, zahvaljujući kretanju Merkura u znak Raka 25. jula. Ako ne znate kako to sve funkcioniše konsultujte stručnjake iz ove oblasti.
Ovo označava vrlo povoljno vreme za brak i sjajna je prilika za one koji nisu u vezi da nađu pravu ljubav. Vaša karijera ide napred sjajnim tempom. Od 26. avgusta, kada planeta Merkur dolazi u znak Device, omogućeno vam je osvajanje bilo kojih izazova koji su se pojavili u vašoj karijeri, ali su isto tako mogući novčani usponi i padovi na koje treba da budete spremni.
Septembar obeležava savršeno vreme za ispoljavanje vaših snova koji se zaista mogu i ostvariti zahvaljujući uticaju Merkura u Vagi 22. septembra. Sanjaćete veliki napredak i proširenje posla, pogotovo ako imate sopstveni biznis. Kako ulazite u oktobar, možete se osećati umorno i iscrpljeno pa se usredsredite prema vašim unutrašnjim snagama i posvetite se meditaciji i molitvi i eventualno jogi. Ove stvari će vam pružiti snažnu odskočnu dasku koja će vas ohrabriti da se izbavite od bilo koje nevolje.
Sve ovo je zbog dolaska planete Venere u znak Škorpije 2. oktobra, jer je Škorpija znak koji čezne da istraži dubinu sopstvenih emocija kako bi evoluirao na jedan viši nivo egzistencije. Kako godina odmiče vi ćete imati samopouzdanja da potražite najbolje savetnike za sebe čije reči će vam pomoći da krenete dalje napred. Raspoloženje će vam biti dobro, ali vaša energija može biti vatrena i vi bi mogli biti shvaćeni kao agresivni. Ovo i nije loša stvar kada se radi o nekom zaključivanju dogovora, ali može biti loše u nekoj drugoj prilici.
Planeta Jupiter ulazi u znak Strelca u mesecu Novembru. Ovo vas može ohrabriti da se vratite nekim starim projektima koje ste ostavili iza sebe ili da započnete neke nove projekte ukoliko trenutno niste zauzeti ni sa jednim. Ovo je takođe sjajno vreme je da se ponovo povežete sa starim prijateljima ili da steknete neke nove prijatelje. Sve u svemu, poslednja dva meseca u godini inspirisaće pozitivne promene.
Godinu možete da završtite tako što ćete napraviti rekapitulaciju svega šta ste uradili i šta još treba da uradite, tako da biste na kraju bili zadovoljni.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Vage Januar 2021: U Januaru kreativnost dolazi u vaš lični život a sreća u vaš porodični život i osećaćete se uzvišeno. Planeta Venera koja će biti u znaku Jarca pomaže u poboljšanju vaše komunikacije. Početak godine doneće vam nova osveženja, uz obnavljanje šarma i ličnog magnetizma.

■ Vage Februar 2021: Februar je savršen mesec da se skoncentrišete na vaše romantične veze. U poboljšanju komunikacije pomoćiće vam Jupiter i Saturn, dok planeta Mars koja je u Strelcu podstiče vas da budete kreativniji i strasniji. Vi se ne zadovoljavate samo time da nešto uradite, nego mnogo polažete na kvalitet i formu. Za vas je sve umetnost i u svemu želite da iskažete lepotu i sklad, pa tako shvatate i život i rad.

■ Vage Mart 2021: U mesecu Martu vi ćete se fokusirati na vaš platonski život, posebno na poslu. Budite prijatelji sa svojim saradnicima i pomozite svojim prijateljima kad god možete. Nastavićete da radite tekuće poslove i bićete u punom zamahu.

■ Vage April 2021: U mesecu Aprilu fokusiraćete se na romantiku, posebno u pogledu vašeg ljubavnog života. Planeta Saturn znaku Jarca pomaže da vaša komunikacija bude stabilna. Vage koje su zasnovale ovog meseca svoju porodicu imaće lepe trenutke u toplini svoga doma.

■ Vage Maj 2021: U mesecu Maju bićete okrenuti samo ispitivanju. Bićete fokusirani na vas samog, na vaše mentalno i fizičko zdravlje, kao i karijeru i porodicu. Pokušajte da vam sve ove stvari budu uravnotežene. Sa velikim zadovoljstvom prihvatićete se nekog novog posla, i to takvog gde ćete moći sami i po svojoj želji da oblikujete neke zamisli i neke odnose sa drugim ljudima.

■ Vage Jun 2021: U Junu su moguće promene raspoloženja, što može dovesti do problema u vašim vezama i usporenja vašeg napredka. Pokušajte kroz mesec ići sa saznanjem da će sledeći mesec biti bolji. Posao ćete uspešno završtiti a možete dobiti i priznanje za trud i marljivost.

■ Vage Juli 2021: Juli vam omogućava da se ponovo usredsredite na svoje projekte, kako na poslu, tako i u okviru vaših hobija. Takođe moguče je povećanje nivoa vaše energije. S obzirom na vašu urođenu otmenost, na radnom mestu mogu da vam smetaju prostakluci kolega sa posla, što kod vas može da izazove razdražljivost. Najbolje je da odete na odmor.

■ Vage Avgust 2021: Avgust vam donosi sreću u vaš društveni život. Bićete mnogo šarmantniji nego što je to uobičajeno jer će planeta Venera biti u Vagi od sredine avgusta do sredine Septembra i poboljšaće vaše romantične veze. Mogu se pojaviti izvesne nedoumice u vezi posla ili stručnog usavršavanja, ali vi ćete umeti da donesete pravu odluku, kao i uvek.

■ Vage Septembar 2021: Septembar je mesec kad ste ponovo okrenuti romantici. Dosta ćete obraćati pažnju na druge ljude, a kada planeta Venera uđe u znak Škorpije sredinom Septembra, bićete mnogo sigurniji i zavodljiviji nego što je to obično. Možda neki novi napori ne odgovaraju ritmu i tempu na koji ste navikli, ali sada je došlo vreme da se ponovo iskažete ako želite napredak u karijeri..

■ Vage Oktobar 2021: Oktobar je mesec kada vam se vraća fokus na posao. Pokušajte da potrošite manje vremena fokusirajući se samo na sebe. Ako to uspete, onda će vaš društveni život i karijera videti poboljšanje. Ako ste se dvoumili između neke dve prilike, sada ćete znati kojoj treba da se priklonite.

■ Vage Novembar 2021: U Novembru možete biti malo više zbunjeni jer nećete znati na šta prvo da se fokusirate. Da li na svoj posao ili neko putovanje, na svoje ciljeve ili nešto drugo. Morate biti odlučni da biste uspeli i da ne biste se suočili sa posledicama neodlučnosti. Neka pomalo neobična zamisao da se nešto uradi i zaradi može da ponese vas i neke vaše prijatelje.

■ Vage Decembar 2021: Mesec Decembar kod vas podstiče da se usredsredite na svoje ciljeve i da završite bilo koji projekat koje ste započeli tokom godine. Kada završite projekat, moći ćete da se okrenete svom društvenom životu. Neki vanredni prihodi omogućiće vam da malo pripomognete stabilizaciji kućnog budžeta.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:25
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Škorpije
2021. Godina


Slika

Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna... Strasna, vatrena i veoma ljubomorna. Jakih je ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagoveštaj partnerove nevere sve prekine i ode. Škorpije su pravi ljubavni virtuozi.
Jako su posesivne, tako da kad jednom raskinu vezu - partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tagaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.

UVOD

Ova godina obećava da će obogatiti vaš fizički i mentalni život. Vaša kreativnost će vam pomoći da uspete, što se kaže, da pokorite svet. Iako vi više volite da radite na neki način tajanstveno, iza scene i mrzite da budete u centru pažnje, ove godine to može da se promeni.
Ove godine obratite pažnju na zdravstvena i finansijska pitanja, pošto njima treba dati prioritet. Ovo bi takođe bilo dobro vreme za povezivanje sa nekim vašim davno zaboravljenim prijateljima. Ako želite da imate dobre odnose sa drugima, što manje, ili nikako se n mešajte u osećanja drugih.
Kako će 2021. godina teći napred, verovatno ćete biti još energičniji i hrabriji i bićete u stanju da se držite svojih planova i odluka. Tranzit Saturna u znaku Jarcu učiniće vas hrabrim a tranzit Jupitera u znak Vodolije učiniće da se čvrsto držite svoje odluke. Ljubav će ove godine igrati veoma važnu ulogu u životu onih koji su u braku. Merkur i Venera će vam pomoći da bolje razumete svog supružnika ako sa njim provodite dosta vremena. Vaše veze će biti lepe, nežne i prijatene za vas oboje.
Ove godine ćete moći da izvršavate svoje projekte uz pomoć vaših socijalnih kontakata a dosta prilika će vam se omogućiti sredinom godine, samo morate biti oprezni oko vaših troškova. Ove godine možete biti vrlo okupirani radom što može prouzrokovati da manje vremena provodite sa svojom porodicom. Trebalo bi svakako da nađete vremena za svoje najmilije i da kada ste sa njima ne pričate o poslu i novcu, jer to može izazvati određenu napetost, već uživajte u društvu i zabavi sa svojim voljenima.
Ove 2021. godine planeta Pluton u znaku Jarca će pozitivno uticati na vaš društveni život i moći ćete da poboljšate vaše komunikacijske veštine, a posebno ćete biti dobri u pismenoj komunikaciji. Škorpije će se ove godine odlično zabavljati u gotovo svim oblastima svog života. Ipak, savetuje vam se idete polako, korak po korak, da ne žurite, jer srpljenje je ono što treba da negujete ove godine. Čekaju vas dobre vesti kako u ličnom tako i u profesionalnom životu.
Kada su u pitanju emocije, budite oprezni. Napravite dobre veze u ljubavi i braku. Pustite svoje srce da govori, budite iskreni i ne skrivajte tajne od vašeg partnera, tada ćete uživati u vašoj vezi. Jupiter će u 2021. godini biti u vašem znaku Škorpije, tako da ovo može biti vaša godina. Mogu vam se otvoriti mnoga vrata, možete naći nove puteve u vašem životu i verujete da možete postići dosta toga u životu. Januar može biti jedan od vaših najpovoljnijih meseci. Vaša vitalnost i energija mogu biti na visokom nivou i vi možete prionuti na posao da biste ovu godinu napravili odličnom za vas.
Imaćete stalnu podršku porodice. Osetićete se veoma zadovoljnim sami sobom i očekuje vas staloženiji život. Mogu vas očekivati daleka putovanja, moguće od marta do jula. Kontrolišite svoje troškove i bavite se svim pitanjima vezanim za vaš novac. Meseci do Oktobra mogu vam doneti priličnu zaradu na poslu, a posle toga ulaskom Jupitera u znak Škorpije, toga može biti manje. Sve u svemu, od vas se traži oprez, marljivost i upornost na vašem radnom mestu.
Možda će vam biti malo teže da se opustite ove godine, a sve zbog vaših užurbanih aktivnosti. Jako je neophodno da se opustite što više možete kao i da redovno vežbate i trenirate, da se pridržavate pravilne ishrane kako bi vam ove godine bilo dobro. Držite glavu visoko i usredsredite se na svoj posao i na taj način ćete godinu završiti osećajući se bolje nego na početku godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Bez obzira što vam se ove godine predviđa dobro zdravlje, ove godina je najbolje da se posebno fokusirate na vaše zdravstveno stanje, a to uključuje kako vaše fizičko, tako i mentalno zdravlje. Međutim, na vaše mentalno zdravlje ćete morati da obratite više pažnje tokom retrogradnog Merkura u 2021. godini, jer može biti više događanja koji vas mogu izmoriti i doneti stres.
Iz tog razloga morate pronaći one stvari koje vam mogu pomoći da se maksimalno opustite i napunite baterija. Saturn će vam pomoći u zdravlju i blagostanju, međutim Mars vam može doneti trenutke uzbuđenja i adrenalina koji mogu da vas iscrpe. U tom slučaju morate periodično da pravite pauze tokom kojih ćete se osloboditi iscrpljenosti koja vas je snašla. Škorpije koje imaju neke hronične zdravstvene probleme primetiće poboljšanje ove godine.

VI OVE GODINE

Ove godine planeta Mars će kod vas podstaći neku vrstu samoispitivanja. Ovo je godina u kojoj trebate da prihvatite da nisu uvek drugi krivi za vaše probleme i vreme kada trebate da preduzmete odgovornost za sve ono što ćete uraditi ili ste već uradili.
Vi ste ti koji mogu da najbolje poboljšavu vaš život. Najbolji način da to uradite jeste da zaustavite da gledate samo na sebe, već da mnogo toga učinite da pomognete i drugima. Od početka godine do početka novembra planeta Jupiter će biti u znaku Škorpije. Ovo će kod vas podstaći želju za putovanjima i komunikaciju sa drugim ljudima. Ako planirate odmor, bilo koje vreme pre novembra 2021. je sjajno vreme za to. Ako ćete putovati, najbolje je da krenete negde gde nikada ranije niste bili. Ovo će vam pružiti neprocenjivo novo iskustvo i zadovoljstvo.
Kako 2021. godina bude išla napred, tako ćete i vi napredovati, bićete energičniji, hrabriji i pridržavaćete se svih planova koje ste doneli na početku godine. Štaviše, tranzit Saturna u znak Jarca učiniće vas hrabrim a tranzit Jupitera u znak Vodolije učiniće da se čvrsto vaših odluka. Godina može biti prilično progresivna za vas ako budete odlučni da postignete sve ono što ste jasno zacrtali u svojim planovima.
Pored svega toga, velike su šanse da ćete dobiti mnogo dobrih prilika za uvećanje vaših finansija. Iako zarada može biti umerena, izvori novca mogu biti stabilni i mogu dati dugoročne prinose.
Ova godina će verovatno biti povoljna za vas u pogledu ljubavi i veze. Ako ste već u vezi, tranziti Saturna i Jupitera doneće stabilnost vašoj vezi. Bićete zadovoljni vezom u kojoj ćete vi biti vodeća figura i koja će vam obezbediti neku vrstu socijalnog statusa. Ako ste sami, ove godine možda nećete naći partnera kakvog zamišljate za dobar život. Ipak, ne gubite nadu pošto će vam kraj godine dati mogućnost da provedete neke lepe trenuke sa vama nekom posebnom osobom, a ovo može da preraste u romantičnu vezu u narednim periodima koji slede.
Drugo dobro područje gde možete da se poboljšate ove godine biće vaše školovanje i praktično usavršavanje znanja. Saturn i Jupiter mogu vam omogućiti da sve odlično naučite, pa čak i naterati vas da primenite svoje znanje na praktičan način. Štaviše, Saturn je u dobrom položaju i on će vas naterati da vežbate ono što ste naučili. Stoga će učenje biti ohrabrujuće i korisno a 2021. godina može se pokazati kao divna godina za poboljšanje vaših veština i znanje.
U ovoj godini velike su šanse za dobijanje mnogih novih mogućnosti za vašu karijeru. Inicijative koje preduzmete mogu biti korisne, a napredak u karijeri ćete naći u mnogim oblastima. Ipak, moraćete da unesete stabilnost u svoju karijeru istražujući nove puteve i mogućnosti za rad i eksperimentisanje sa njima. Vaši napori će biti dobri i dugoročno gledano biće korisni. Jupiter u kući karijere učiniće vas progresivnim i uspešnim.
Sa dobro postavljenim tranzitom Saturna, ova 2021. godina biće dobra što se tiče vašeg zdravlja. Verovatno ćete uživati u dobroj izdržljivosti i ostati u formi. Tranzit Jupitera u Vodoliju može vas načiniti prilično sposobnim.
Dalje, godina će biti dobra za sticanje bogatstva, jer će Jupiter u znaku Vodolije naglasiti tu priliku. Verovatno ćete biti uspešni u svim slojevima života i gomilanja bogatstva. Međutim, ako pokušavate da uzimate neki vid kredita ili zajmova, to vam kasnije može smanjiti vašu sposobnost zarade.
Ova 2021. godina može poboljšati vaše izglede za brak, ako planirate da se venčate sa voljenom osobom i verovatno ćete biti srećni u bračnom životu. Savetuje vam se da imate više razumevanja u partnera i da izbegavate svađe. Mars ulazi u sektor vašeg doma i porodice sredinom maja i donosi više vitalnosti u vaš dom i porodični život, a retrogradan je u ovom produčju tokom kraja Juna pa do sredine Avgusta, kada biste mogli doživeti neke prepirke i iskusiti poteškoće u slaganju ili možda treba da rešavate neke stare probleme sa porodicom.
Venera će biti retrogradna u vašem unaku u mesecu Oktobru, a vi možete postati lenji, nepopustljivi i više usredsređeni na sebe i možete imati poteškoće u kontrolisanju drugih ljudi. Možda ćete morati da se pozabavite problemima sa samim sobom. Neptun kontroliše vašu decu tokom cele godine, pa ako imate decu, gledajte da imate više razumevanja, da budete više empatični prema njima i da uložite više energije u njih.
Sve u svemu, ovo može biti jedna od nezaboravnih godina jer ćete verovatno postići mnoge svoje ciljeve, a sve zahvaljujući vašoj odlučnosti i napornom radu.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Škorpija Januar 2021: Januar je sjajan mesec da se usredsredite na vaše komunikacijske veštine jer će Sunce biti u znaku Jarcu prvih nekoliko nedelja u mesecu. Ovo je najbolje vreme da radite na vašim romantičnim vezama i porodičnom životu. Neke Škorpije mogu otići u inostranstvo na duži boravak, a neke mogu promeniti profesiju ili mesto stanovanja.

■ Škorpija Februar 2021: U Februaru će fokus biti na vašem porodičnom životu. Nekoliko planeta će ići kroz znak Vodolije ovog meseca, što može doneti izvesna previranja. Savet je da pokušate da se pažljivo krećete kroz ove eventualne probleme. Na kraju ćete odahnuti i sa obnovljenom energijom krenuti dalje.

■ Škorpija Mart 2021: U mesecu Martu pažnja vam je skrenuta i na ljubavni život i na posao. Možda ćete se osećati rastrgano između ova dva dela vašeg života. Pokušajte da ih uravnotežite i na taj način da poboljšate vaše raspoloženje.Ipak, očekuju vas lepi dani u ljubavi i osoba koja vas voli prirediće vam lepo iznenađenje.

■ Škorpija April 2021: U Aprilu ćete se baviti nekim rutinskim poslovima. Porodica će vam donositi smirenje od posla. U drugoj polovini meseca planeta Mars u Blizancima dodaće kreativnost vašem ljubavnom životu. U nekoj novonastaloj situaciji treba da se postavite što bolje možete, a Škorpije su poznate kao osobe kojima ne manjka upornosti i fleksibilnosti.

■ Škorpija Maj 2021: Maj će biti dinamičan mesec za vas u kom će fokus biti na svim delovima vašeg društvenog života. Verovatno ćete biti oduševljeni prijateljima, brižni sa porodicom i strasnija prema svom partneru. Na pomolu može biti prilika za novu avanturu i samo od vas će zavisiti šta će se dogoditi.

■ Škorpija Jun 2021: Jun donosi kombinaciju velikih i malih promena. Gledajte da u tom slučaju idete korak po korak i obavezno nađite vremena za opuštanje kako biste poboljšali svoje mentalno zdravlje. Možete biti prenapeti zbog prevelikih obaveza iz kojih vam vaša savesnost ne dozvoljava da se tako lako izvučete. Poštedite sebe i opustite se malo.

■ Škorpija Juli 2021: U Juli ćete se pre svega fokusirati na posao. Ovaj mesec vam može doneti nove mogućnosti, a verovatno i više novca. Ako planirate put na odmor ove godine, planirajte to u drugoj polovini meseca. Nakon kratkog predaha nastavićete da radite sa obnovljenom energijom.

■ Škorpija Avgust 2021: Avgust je mesec kada ćete imati uspeha i u vašem društvenom životu a i u karijeri. Na poslu ćete biti produktivniji nego što je to obično slučaj, a produbiće se i vaša prijateljstva.

■ Škorpija Septembar 2021: Septembar je vreme kada treba malo da usporite i odmorite se. Iskoristite ovo vreme da ga provedete više sa članovima porodice. Ako još niste bili na odmoru ove godine, ovo je odlična prilika za to. Možete biti malo ljubomorni, ali to za vas nije ništa novo. Shvatićete da ste preterali i da vaš partner nije ništa kriv.

■ Škorpija Oktobar 2021: U Oktobru ćete biti preplavljeni sa osećajem samopouzdanja, a vaši prijatelji i saradnici će to sigurno primetiti. Sve to vam može pomoći u vašim romantičnim vezama, a čak i u karijeri i finansijama. Pošto volite pikantna jela i niste mnogo sistematični kada je u pitanju uredna i rodovna ishrana, morate shvatiti da nemate rezervni stomak.

■ Škorpija Novembar 2021: Novembar je mesec kad treba da raskrstite sa bilo kakvim sumnjama vezanim za vaš posao ili vaše prijateljstvo. Ako radite na bilo kom projektu, sada je pravo vreme da ga završite.

■ Škorpija Decembar 2021: Decembar završava ovu godinu pozitivno. Vaši romantični odnosi biće stabilni a ovo je još jedan sjajan mesec kada biste trebali da pokušate da završite bilo koji projekat koji ste ranije započeli. Pošto ste i jezičavi, čuvajte se da ne kažete nešto zbog čega se kasnije možete kajati.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Godišnji Horoskop Za 2021.  |  Poslato: 19 Jan 2021, 03:27
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45882

OffLine
Godišnji Horoskop Za Strelca
2021. Godina


Slika

Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje... Vatren, strastan i iskren. Za vernost ne mari jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta - beže.
U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

UVOD

Ova godina biće odlična da se puno posvetite čitanju, da se bavite istraživačkim radovima kao i svim drugim načinima koji će vam pomoći da steknete mnogo znanja i mudrosti. Vaš smisao za avanturizam ove godine će se podići na jedan viši nivo. Učite od majke prirode da biste se ove godine poboljšali vaše fizičko i mentalno stanje.
Godina 2021. verovatno može doneti mnogo iznenađenja za vas i to za sve starosne strukture, a što će sve obradovati. Prosperitet, uspeh i bogatstvo će se verovatno manifestovati tokom godine što će vam se naravno svideti i imate sve izglede da budete zadovoljni. Imate šanse da vaše obrazovanje i znanje bude još impresivnije ove godine, što će vam doneti osećaj ispunjenosti.
Strelčevi se ove godine mogu radovati obilju romantike. Dobićete mnogo prilika da uđete u ljubavne veze i na vama je da ih iskoristite. Vi biste trebali da napravite prvi potez i trebali bi da se potrudite da se vaš partner oseća slobodno u komunikaciji sa vama. Planeta Jupiter će vam pomoći da budete avanturistički nastrojeni i neobični u vašim aktivnostima ove godine. Sa druge strane, planeta Saturn će vas držati prisebnim i ograničavaće vašu maštu.
Bićete u mogućnosti da pravite planove za nove poduhvate uz pomoć neke vama bliske osobe. Zdravlje se može održati dobrim ako budete ulagali napore ka pravilnoj ishrani i redovnim vežbanjem. Ne popuštajte vašoj divljoj mašti i budite delotvorni u vašem odnosu prema životu. U ovoj 2021. godini zvezde vam predviđaju i uspone i padove, ali srećom, više uspona nego padova. Ova relativno mirna godina donosi sreću u vaše finansije, karijeru i društveni život. Ipak, za sve je potreban naporan rad. Zvezde vam mogu pomoći da vas vode ka uspehu, ali ipak vi sami treba da preduzmete korake da biste tamo stigli.
Ove godine vaš porodični život neće biti dosadan. Strelčevima se predviđa da će u vašem porodičnom životu doći neka neočekivana promena, verovatno na bolje. Bez obzira da li je ova promena dobra ili loša, jedno jeste sigurno, a to je da vam neće biti dosadno. Međutim, u većini slučajeva vaš porodični život, iako neće biti dosadan, treba da bude smiren. Kad god se sukobite sa spoljnim svetom, vratite se nazad svojoj kući, jer ćete tamo biti sa onima koji vas vole, a to sve može da poboljša vaše raspoloženje i celokupno mentalno zdravlje.
Ove godine možete postaviti dobre temelje za jednu duboku vezu sa nekim do koga vam je stalo. Nejasno je da li će ova veza imati veze sa vašom porodicom, nekom platonskom ljubavi ili romantičnom vezom. Verovatno ćete ove godine saznati više stvari o ljudima koje već poznajete, a što znači da će i oni naučiti više o vama. Ako nemate prljavih tajni, ovo može ispasti na dobro.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Za Strelčeve, ove godine planete favorizuju dobro zdravlje i raspoloženje. Ne postoje neki loši efekti uočeni oko vas koji bi se mogli upetljati u vaše opšte dobro stanje. Ali to ne znači da možete da se opustite. Treba da se držite pravilne ishrane i redovne vežbe. Bez obzira na sve, ipak obavezno budite pažljivi prema svome zdravlju tokom 2021. godine pogotovo početkom godine i tokom retrogradnog Merkura.
U poslednje vreme ste možda imali neke loše navike, ali ovu godinu iskoristite da usvojite neke nove zdrave navike. To bi moglo da bude prekid pušenja, smanjenje alkoholnog pića, povratak sportu i rekreaciji, više vremena u šetnji prirodom.
Preuzmite na sebe zdravstvene obaveze ove godine. Pazite na broj kalorija, ono što unesete gledajte da i potrošite. Ovo će vam pomoći da ostanete u dobroj formi. Nemojte da popustite vašoj ljubavi prema dobroj, masnoj i začinjenoj hrani. Ovo bi kod vas moglo izazvati neka hronična zdravstvena pitanja u vezi sa probavnim sistemom, zato pripazite.
Generalno, nivo imuniteta kod Strelčeva biće bolji u odnosu na prethodne godine. Držite se svojih rutinskih poslova, bavite se sportom, idite na neka avanturistička putovanja, čak i ako su kratka, ona će vas opustiti mentalno i fizički.

VI OVE GODINE

Zvezde kažu da će 2021. godina biti odlično vreme da se usredsredite na vaše ciljeve, bez obzira da li su u pitanju ciljevi povezani sa vašim poslom, vašom ljubavnom vezom ili bilo šta drugo. Najverovatnije ćete najviše napredovati u periodu od 26. januara do 17. marta, kada će planeta Mars biti u vašem znaku Strelca.
Planeta Jupiter u znaku Škorpije će da vas podstakne na putovanja u 2021. godini. Najbolje vreme za putovanje biće bilo kada pre meseca Novembra. Putovanje u neka nova mesta može pozitivno uticati na vaše odnose sa drugima, i sa novim ljudima koje upoznate kao i sa onima koji budu putovali sa vama. Ako se u okviru vašeg posla pojave neke mogućnosti za putovanja, nemojte da ih ne iskoristite. Biće vam od koristi.
Prva četiri meseca verovatno ćete potrošiti na planiranje vaših budućih aktivnosti. Energija će vam biti na visokom nivou, isto kao i vaš entuzijazam, a u vašem poslu bićete veoma pedantni. Efekti vašeg dobrog planiranja i delovanja će se videti tokom preostalih osam meseci u 2021. godini.
Ova godina može biti povoljna za širenje vašeg društvenog kruga. Verovatno ćete biti spremni za upoznavanje novih ljudi od kojih neki mogu da vam postanu i dobri prijatelji. To može da vam koristi u danima koji dolaze. Ako u prva tri meseca naiđete na neku posebnu osobu koja može ugoditi i vašem umu i vašem srcu, velike su šanse da se u startu zaljubite u takvu osobu.
Verovatno ćete održati savršenu ravnotežu između posla i porodice. Posao će vam biti zanimljiv, a vaš naporan rad će diretno uticati na porast prihoda. Pored toga, sve ovo može vam doneti bolju poziciju u društvu a i učiniće vas ponosnim na vaša dostignuća u karijeri. Uverite se da je vaš poslovni plan savršen i besprekoran i da ga možete primeniti tokom cele godine. Možete i da dobijete neko priznanje za dugogodišnji rad.
Godina će biti naprednija u pogledu zdravlja i verovatno ćete biti svesni značaja pravilne ishrane i redovnog vežbanja. Dobar san će smanjiti mentalni stres i učiniće vas emocionalno stabilnijim i u dobroj formi.
Vaše finansije mogu da porastu iz različitih izvora. Konjukcija Saturna i Jupitera je idealna da vam pomogne da odvojite većinu svog vremena za analizu vaših planova i proveru njihovih izvodljivosti. Sve ovo završite do meseca Aprila da biste postigli najboljerezultate.
Strelčevi koji su dugo u vezi možda budu planirali da stupe u brak. Ovo je možda godina u kojoj se možete suočiti u vezi sa mnogim usponima i padovima, a takođe i sa razlikama u mišljenjima. Sa tranzitom Jupitera u znak Vodolije oko aprila 2021. godine, postoje šanse za odlaganje vaših planova za brak, kao i šanse za neke glupe razloge koji mogu dovesti do privremenog razdvajanja, samo da biste se kasnije ponovo pomirili. U toku ove faze trebalo bi da ograničite vašu sujetu da bi se sve završilo na najbolji način.
Većina planeta je povoljna za Strelčeve kroz ovu godinu, pa ćete se otuda lako kretati na svim frontovima, ali ipak se klonite od preuzimanja neželjenih rizika. Gledajte da održite stabilnost u svom ličnom i profesionalnom životu.
Obratite pažnju na pozitivne trendove oko sebe. Imajte vere u Boga i verujte u sebe. Uključite se u neke dobrotvorne akcije koje mogu da vam donesu duševni mir. Odbacite svoje sebične namere i pogledajte okolo na potrebe drugih.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Strelac Januar 2021: Januar započinje godinu sa srećom kako u vašem društvenom životu, tako i kada su veše finansije u pitanju. Ovo je sjajno vreme da se usredsredite na svoj rad i da za to budete nagrađeni, kao i da u vaš ljubavni život uložite dodatnu energiju. Osetićete potrebu da se više posvetite jačanju porodičnih veza.

■ Strelac Februar 2021: U Februaru vam je ključna komunikacija i to posebno na vašem radnom mestu. Ako vam se ukaže prilika za neko putovanje, obavezno je iskoristite. Urođena otmenost Strelca omogućuje vam da u kontaktima sa okolinom elegantno prebrodite sve nesporazume, svađe, vređanja i prostakluke.

■ Strelac Mart 2021: Mart je mesec da se fokusirate na vaše porodične odnose, posebno ako se pojave neki problemi. Dobra komunikacija može da sve reši na najbolji način. Promene koje predstoje takve su prirode da vama mogu doneti samo dobitak. Ako ste u radnom odnosu najverovatnije vam predstoji unapređenje.

■ Strelac April 2021: U Aprilu je fokus na vašem ljubavnom životu. Ako ste slobodni, onda verovatno možete sresti nekoga sa kim ste duboko povezani. Ako ste već u veze, verovatno će se pojaviti dodatna strast. Imaćete podsticaj i za neka manja preuređenja u kući, jer inače volite udoban dom i umete da se okružite lepim stvarima koje doprinose dobroj atmosferi porodičnog života.

■ Strelac Maj 2021: U Maju ste fokusirani i na vaš posao i na vaš romantični život. Obe ove oblasti biće stabilne. Dobro pogledajte svoje finansijske obaveze i pokušajte da učinite sve od sebe da biste izbalansirali svoj budžet. Ako niste zadovoljni svojom vezom, ili ako smatrate da je došlo vreme da uplovite u neku novu luku, dozvolićete sebi i manje i veće nestašluke.

■ Strelac Jun 2021: Jun je savršeno vreme za izlazak iz kuće i putovanje negde, ukoliko budete u mogućnosti. Ako to ne bude slučaj, gledajte da nađete neki drugi način da poboljšate svoje raspoloženje. Gledajte da kod prijatelja ne izazovete neku nedoumicu u vezi nekog vašeg stava.

■ Strelac Juli 2021: Jul je mesec kada ste usredsređeni na vaše mentalno i fizičko zdravlje. Ovo će biti produktivno vreme za učenje i za lično samo ispitivanje. Ako dođe do zategnutih odnosa sa partnerom, jednostavno sedite i vidite gde ste pogrešili i ako tako postupite odnosi će se lako i jednostavno normalizovati.

■ Strelac Avgust 2021: U Avgustu će veći deo meseca proći mirno. Iskoristite ovo vreme da se opustite pre nego što stvari ponovo ubrzaju ritam. Pokušajte da provodite više vremena sa svojim bliskim prijateljima. Moći ćete sebi da dozvolite više zadovoljstva nego obično a porodični Strelčevi će se pozabaviti uređenjem kuće.

■ Strelac Septembar 2021: Septembar je mesec kad možete da rešite neke eventualne porodične probleme. Pazljivo vodite računa o svojim finansijskim ulaganjima. Potrošite novac samo na ono što vama i vašoj kući treba. U poslu možete napredovati bez mnogo napora.

■ Strelac Oktobar 2021: Oktobar će biti opuštajući u prvoj polovini meseca, ali u drugoj ćete biti zauzeti poslom. Takođe, rad na nekoj ljubavnoj vezi biće u fokusu u drugom delu meseca. Lepe vesti iz daleka, od rođaka ili prijatelja, mogu vas prilično usrećiti.

■ Strelac Novembar 2021: U Novembru vam je omogućeno da malo usporite sa radom u prvoj polovini meseca. Znate šta želite da postignete i ne biste trebali imati problema da sve učinite da biste to ostvarili. Mnogo ljubavi i prosperiteta je oko vas, iskoristite sve od toga i uživajte u najlepšim životnim radostima.

■ Strelac Decembar 2021: Decembar godinu završava sa vašom priličnom zauzetošću poslom. Ovo je vreme da se uhvatite u koštac sa vašim poslovnim projektima, ali da ne zaboravite na svoj društveni život. Moguće da vas posluži sreća ne ankeom nagradnom konkursu. Možda ste umorni oko sezone praznika, ali verovatno ćete biti i srećni.


conopljanews

_________________
Slika Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker