Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aj opet 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: aj opet  ne mogu...bice jos gore
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nista, dodji uvece kad se slegne 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: nista, dodji uvece kad se slegne  *****
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ahahaahha, a da popijes dijazepam pa odpavas, bice ti lakse
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
na poslu sam bre, kako da spavam
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julia je napisao: Ko nije onu stvar video?''Komsinica i ko jos Komsinice..pripomozi da i ja konacno noesto skontam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ni meni ovo bas nije najjasnije, odnosno pojma nemam sta je vesela peracica sudova imala kao misao u svojoj tintari. Da se razumemo: ako sam ja smuvala nekog čiču na forumu, onda to znaci i da smo se ovo ono... mislim... znas... al realno, ono u stvarnom zivotu. Tako. E sada, nije mi jasno ako sam ja smuvala tog čiču i mi se sexamo, kako onda nisam videla mušku pišu? E da... i ne znam koja je ta druga koja nije videla mušku pišu, kao sto nisam videla ni ja. Pitacu lovce, pa javljam. I nije mi jasno sto Caneta nije htela da pusti, kada je trcala ko luda za njim. Mozda je i on odjebao kao i ovaj moj čiča, pa je bilo blam. I nije mi jasno sto pleve Bubi tako. Ajd Bubi nije cvecka, daleko od toga. Ali sranjce kenjas sa nekim po forumu, a onda ga ono kao ogovaras da niko ne vidi. Pa i ta Bubi je zasluzila da joj kazes u lice sta imas, a ne da se kliberis kuco, cico, maco... a ovamo svasta o njoj. I ostalima. Fino se druze. Ako, ako. Ljubim peracice sudova ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kogod od pomenutih dama nije video onu stvar..nek se javi..pokazem..da ih ne bi olajavali po selu..to je nekulturno
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|