|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
E sad, da kazem i ja po koju za dnevnik Ja sam jedna dama, ukoliko niste zametili sada vam ja to i kazem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) s tim u vezi, moji damski maniri mi nece dozvoliti da kazem recimo: "Sjajna, popusis tom ciletu onako propisno i izlizes mu cmar, mada si i htela, ali on nije hteo, gadio se, fuj"... ili npr. "Sjajna sta te boli vagina da li se ja **bem i koliko i sa kim? Sto? Da li bi da gledas, mozda te to pali?"...itd... Ali, necu to nikako reci. Ja sam ipak dama.
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jes, tako, je samo damski i na nivou ja sam dobro prosla pa ne moram da budem dama mogu da napisem napusite nam se.. ali necu i ja cu danas da budem dama ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Znaci receno u onom pravom damskom maniru, nema sta.Bravo Kone
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Hahahahahahha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:24, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
cek idem da procitam jos jednom..da skontam ono pravo..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
kako smo nekad tupave  i ja citala dva puta bolje da cutim, sleci put ima da me "nakite" ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: kako smo nekad tupave  i ja citala dva puta bolje da cutim, sleci put ima da me "nakite" ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
,,,,,,,,,,,,,,
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja ti tu vidim Juliska da se oni medjusobno bas vole, msm sjajna i estrela vole sve njih tamo, ja tako ukontala i ukontala da nas prate i pricaju o nama, znaci da i nas vole a ovo o forumima slabo, otvorila tri, otvorila ovaj, ko je otvoren, pojma nemam a ovo z akomsinicu moras nju da pitas  ili ove dve, ona kanda bolje znaju 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Sta bre da ti cita? Procitas kako je uslikano. Paparazzo lovci su savrseno odradili posao.
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|