Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znam..koza, nikako ovca 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
piiiiiip, pogresno ova mene zahebaji 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa majmun..nemoj da ti crtam hahah...znas da ne znam  i to imam ove bonobo majmune..oni se sam sexaju haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja volim kad mi ti crtas bonbo, moram da upamtim ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
LaYa je napisao: Moli, to za ZOO ti ide kod Julije na komentare  Lepo ja kazem, kraljica.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Postovani,
Moram priznati da sam prijatno iznenadjena sto su svi poznati forumasi (dalje: VIP forumasi) kojima je redakcija poslalo pitanja radi sprovodjenja intervjua, odgovorili. Osim jednog, ali ima vremena. Odgovorice. Ostali VIP forumasi ce pitanja dobiti blagovremeno. Ono sto zelim da napomenem, da ne bi doslo do nekakve zabune, svako je dobio svoja pitanja, nisu ista. Kako i na koji nacin ce biti preneta, sta je ko od VIP forumasa odgovorio, citajte u narednom nedeljnom broju, koji izlazi 31.08.2013. godine.
S postovanjem, Komsinica, glavni i odgovorni urednik Formuskih novina
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Moli se VIP forumas, koji to nije ucinio, da odgovori na pitanje pod rednim brojem 23. Da li namerno, ili slucajno, preskoceno je. A vrlo je bitno.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj 23 pitanja ja dobila nekih desetak  i jos urednica hoce da ih izvrne naopacke hahaha
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pa rekoh li ja da je svako dobio razlicito. Ma neeeeeeeee nista ne izvrcem, prenecu sve od reci do reci.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ja nista nisam dobio, hvala a to dobila poljubac i pohvalu od mene...nije fer.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|