Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
nista ja ne kontam posebno ali se zahaljujem da ste i mene ulovili ili barem spomenuli ...to je samo znak da nesto ipak vredim ahahahahah motam se ja po glavama kanda cekam nastavak ...............
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Koliko li komsinica placa ove paparace.. da vidim da li vredi da se prijavim..
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ma ja vise ni za sebe nemam vremena na zalost ali od 1. evo meni pojacanje kuci , ima da se raspistoljim ko nikad .... muski nemojte da se radujete to ne znaci da cu se i raspojasati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ipak sam ja Nikita koja seta sa pistoljcicem u carapma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
jao Niki..nista ne razumem sta od prvog..da se ne udajes
e cuj nosi carape..lagi
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
pa od 1. mi stize pojacanje pa onda delimo posao , ovako vec mesecima sve sama radim i mama i tata sam jbg ....macak mnogo dugacka tema 
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
aha..a to,nista ne kapiram al nema veze..
eto ti sad..problem kada je dugacko,problem kada je kratko.. jeli ikada taman..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
mmm je napisao: aha..a to,nista ne kapiram al nema veze..
eto ti sad..problem kada je dugacko,problem kada je kratko.. jeli ikada taman.. ma nadje se uvek nesto izmedju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ajde macak ne povlaci me za jezik , sad cu da se ugrizem Senka oki doki ..... taman malo da dodjem sebi i onda mogu sa farmerima da odlepim i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
aaa izmedju..znaci tu je kljuc e jesam neznalica..
ne smem sa tobom dublje ulaziti.. moze naici onaj tvoj..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
mmm je napisao: aaa izmedju..znaci tu je kljuc e jesam neznalica..
ne smem sa tobom dublje ulaziti.. moze naici onaj tvoj.. mozda cita ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ajde ne budi trtaros ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|