Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 11 Dec 2023, 21:44


Autoru Poruka
GiGi
Post  Tema posta: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 01 Dec 2014, 11:39
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Plesno pjevački show koji je oduševio brojne gledatelje diljem svijeta
Iz kreativne radionice “Endemola”, jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, uskoro na Novu TV stiže show koji je diljem svijeta oduševio gledatelje: ‘Tvoje lice zvuči poznato’ (Your Face Sounds Familiar).

U zabavnom glazbenom spektaklu poznata lica iz javnog života imaju priliku utjeloviti glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirati neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa.

Plesno pjevački show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ emitira se u čak 50 zemalja, na pet različitih kontinenata i svugdje je izazvao oduševljenje publike, ali i kandidata te polučio izvrsne rezultate gledanosti.

Show ‘TLZP’ jedan je od najzabavnijih formata na svijetu, natjecatelji imaju mogućnost publici se prikazati u nekom novom svijetlu – kao pjevači i plesači istovremeno, ali i imitatori i zabavljači. Poznata lica poput Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić- Mineje, Ronalda Brausa, Andree Andrassy, Giuliana Đanića, Jasne Palić Picukarić i Davida Vurdelja aka Baby Dooksa od sada ćemo imati priliku vidjeti u novom svjetlu i u novim ulogama.

Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti ‘pobjedu’ nekome kome je ona stvarno potrebna. Naime, show je humanitarnog karaktera.

Osam natjecatelja će kroz 12 emisija svladati različite izazove, odnosno pjesme, a svaka se od njih izvodi uživo. Pjesme će se nasumično odabirati u svakoj epizodi. Vrhunski produkcijski tim profesionalaca će kandidatima biti na raspolaganju: vokalni treneri, koreografi, vrhunski majstori šminke maske i kostimografi te tim za specijalne efekte.

Nastupe ocjenjuje stručni žiri čiju stalnu postavu čine Sandra Bagarić, Goran Navojec i Tomo In Der Muhlen, a četvrto mjesto u žiriju rezervirano je za gostujućeg člana. Ocjene su takve da će najmanje uspješan nastup dobiti ocjenu 4, a najbolji 12.

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 01 Dec 2014, 11:45
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Voditelji


RENE BITORAJAC

Slika

Glumac i voditelj

Rene Bitorajac rođen je 2. ožujka 1972. u Zagrebu. Kazališni, filmski i televizijski glumac i voditelj.

Sa samo 7 godina upisao je Dramski studio Zagrebačkog kazališta mladih u kojem ostaje punih 12 godina. U tom razdoblju je napravio prve kazališne korake, te odigrao brojne uloge, kako u amaterskim tako i u profesionalnim predstavama. Prvi puta se u ulozi voditelja našao sa 12 godina, na otvaranju Dječjeg festivala u Šibeniku 1984. godine. Nakon toga ga očekuju dvije godine vođenja emisije “Iz svijeta crtića”. Godine 1983. i 1984. igra u predstavama “Pustinja” i “Zlatni mladić” Hrvatskog narodnog kazališta, dok se kao 14-godišnjak 1986. godine u Gavelli okušao ulogom u predstavi “Richard III”. Iako u isto vrijeme aktivno glumi u kazalištu te snima televizijske serije, završava Osnovnu glazbenu školu za instrument trubu, polaže zeleni pojas u karateu, završava školu jahanja i trenira nogomet u klubu “TPK” u Zagrebu ipak uspješno završava Srednju školu “Centar za kulturu i umjetnost” smjer televizija – film- kazalište.

Dugogodišnju želju upisa na Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu, ostvaruje iz prvog pokušaja na drugom roku prijemnog ispita 1990. godine. Na drugoj godini studija, 1992. igra u predstavi “Zagreb Cabaret”, te snima film “Vrijeme za”. Godine 1993. postaje stipendist «DK Gavella», dok je od 1994. do 1996. godine stipendist ZKM-a. Nakon završetka studija, 1996. postaje član ansambla “SK Kerempuh” u kojem ostaje 7 godina.
Kao profesionalac do sada je igrao u 20-tak filmova od kojih valja izdvojiti najgledaniji hrvatski film “Kako je počeo rat na mom otoku”, Oskarom nagrađeni BiH film “Ničija zemlja”, te najgledaniji slovenski film “Kajmak i marmelada”. Također je glumio i u 30-tak predstava u većini kazališta u Zagrebu. Valja izdvojiti legendarnu predstavu “Izbacivači”, apsolutni kazališni hit s kraja 90-tih godina u kojem Rene osim kao glumac sudjeluje u njegovoj adaptaciji, te je i autor tekstova pjesama. Nakon toga slijedi satirična predstava “Vježbanje demokracije” u Kerempuhu, te “Magic act show” kao prva predstava u kojoj je koautor, redatelj i glumac. Godinu 2001. obilježava odlazak na filmski festival u Cannes, s filmom Danisa Tanovića «Ničija zemlja» u službenoj konkurenciji. Godinu dana kasnije, isti film u kojem Rene glumi drugu glavnu ulogu, osvaja Zlatni Globus i Oscara za najbolji strani film 2002. godine.

Sudjeluje, te radi i kao voditelj u različitim televizijskim emisijama, piše scenarije i vodi veće i manje događaje, igra u televizijskim serijama, a iza sebe ima i sudjelovanje na 30-tak humanitarnih akcija po cijeloj Hrvatskoj. Već pet godina samostalni je umjetnik. Uz profesionalne obveze redovno se bavi sportom. Obožava vožnju motorom koji mu kao gradsko prijevozno sredstvo služi i po 10 mjeseci godišnje. Često je na putu i uživa u tome, a kada je u kući ovisnik je o gledanju televizije.

IGOR MEŠIN

Slika

Glumac i voditelj

Rođen je 8. srpnja 1967. u Zagrebu. Kazališni, filmski i televizijski glumac i voditelj.

Igora Mešina publika je zavoljela u brojnim televizijskim serijama poput Naše male klinike i Bračne vode. Bio je voditelj showa Nove TV „Ne zaboravi stihove“, te zajedno s Reneom Bitorajcem voditelj showa „Supertalent“. Gledali smo ga i kao voditelja popularnog showa MasterChef, te kao sudionika showa Celebrity MasterChef.

Nakon što je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu Igor ulazi u stalni angažman varaždinskog HNK, da bi 1994. ušao u angažman zagrebačkog kazališta “Komedija” gdje glumi mnoge glavne uloge posebno se ističući u predstavama “Opera za tri groša”, “Na tri kralja ili kako hoćete “, “Nemoćnik u pameti”. Ondje ostvaruje uloge i u predstavama: Ne daj se Njofra, Od kreveta do kreveta, Priča s južne strane, Matijaš Grabancijaš Dijak, Glembajević, Crna kraljica, Kralj je gol, Isus sin čovječji, Buba u uhu, Gostioničarka, Veliki manevri u tijesnim ulicama, Mali dućan strave (i koredatelj), Gubec-beg (koredatelj), Briljantin, Chicago, Skidajte se do kraja (redatelj), Svoga tela gospodar, Budala za večeru, San ivanjske noči, Narodil se mladi kralj, Patnje gospodina Mockinpotta, Cigle svete Elizabete, Dobri vojak Švejk, Terapija, terapija!, Čisto ludilo, Operetni Express 2013; Broadway u Komediji – Inventura (i koautor), Ukroćena goropadnica, Monty Python’s Spamalot (i redatelj). U &TD-u smo Igora mogli vidjeti u predstavama: Kolo, Tit Andronik i Noćni let; a iza njega su i angažmani u HNK Varaždin: Na rubu pameti, Liliom, Puno larme a za ništ; Dubrovačke ljetne igre: Kako bratja prepoznaše Jozefa, Poslije Hamleta; te Mala scena: Dvostruka nevjera.

Na filmu je Igor utjelovio uloge u sljedećim filmskim naslovima: Svaki put kad se rastajemo, Šuma Striborova, Dok nitko ne gleda, Rusko meso, Nebo – sateliti, Prepoznavanje, Tri muškarca Melite Žganjer, Crna kronika ili Dan žena, Vrijeme za…, Bogorodica, Zlatne godine, Holding.
Osim na televiziji, kazalištu i na filmu Igor je radio i brojne radio drame i radio igre za djecu te snimio mnoge reklamne spotove.


Izvor: dnevnik.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 01 Dec 2014, 12:04
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Žiri


Slika


GORAN NAVOJEC

Slika

Glumac

Goran Navojec je kazališni, televizijski i filmski glumac te umjetnički direktor i utemeljitelj kazališnog festivala BOK fest u Bjelovaru. Rođen je 10.10.1970. godine u Bjelovaru.

Iza njega su brojne uloge u popularnim televizijskim serijama, a publika ga je još davnih dana zavoljela u ulozi dr. Tonija Grgeča u humorističnoj seriji ”Naša mala klinika”. Iza njega su i brojna pojavljivanja na filmu od kojih su ”Duga mračna noć”, ”Tri muškarca Melite Žganjer”, ”Kako je počeo rat na mom otoku”, ”Bogorodica”, ”Ne dao Bog većeg zla”, ”Šuma summarum”, “Nemoguća misija: Protokol duh”, ”Falsifikator”, ”Parada”, ”Kotlovina”, ”Rusko meso”, i ”Čudnovate zgode šegrta Hlapića” samo neki od brojnih zvučnih filmskih naslova u kojima je glumio.

Dok ga gledamo između ostalog i u ulozi Refka u popularnoj humorističnoj seriji ”Lud, zbunjen, normalan” na Novoj TV, od sada ćemo Gorana po prvi puta imamo priliku vidjeti i u ulozi člana žirija i to u zabavnom showu ”Tvoje lice zvuči poznato”.

SANDRA BAGARIĆ

Slika

Operna pjevačica

Sandra Bagarić srednje glazbeno obrazovanje završila je u Sarajevu. Tijekom školovanja nagrađivana je na natjecanjima solo pjevanja i flaute. Diplomirala je 1996. na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Ljiljana Molnar-Talajić. Godine 1995. nagrađena je Rektorovom nagradom.

Nastupala je sa Zagrebačkom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom HRT, Zagrebačkim solistima, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, Simfonijskim orkestrom Mostar te snimala za HRT. Debitirala je 1994. u kazalištu Komedija glavnom ulogom (Henriette) u opereti F. Albinija Madam Troubadour. Od 1996. angažirana je kao solist u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija gdje nastupa u predstavama E. Kalmana Grofica Marica (Marica), Kneginja čardaša (Sylva), J. Straussa ml. Šišmiš (Rosalinda), F. Suppea Boccaccio (Fiametta), F. Lehara Zemlja smiješka (Lisa), I. Tijardovića Mala Floramye (Floramye), J. Straussa ml. Noć u Veneciji (Anina), te u musical-ima Britvića i Kabilja Tko pjeva, zlo ne misli (Ana) i Đ. Jusića Dundo Maroje (Petrunjela). Gostovala je u SNG u Mariboru u predstavi Pri belem konjičku (Josepha) te u HNK Split u operi Ljubavni napitak (Adina).

Koncertno je nastupala u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Italiji, Belgiji, Njemačkoj, Mađarskoj, SAD-u (Florida, Puerto Rico, Hawaii) i Japanu. Djeluje i kao voditeljica glazbenih emisija i show-programa na televizijama u Hrvatskoj i BiH. Član je HDGU.

TOMO IN DER MÜHLEN

Slika

Glazbeni producent i DJ

Tomo in der Mühlen rođen je u Njemačkoj, živio je u SAD-u, a svoju njujoršku adresu prije par godina je opet zamijenio onom zagrebačkom.

Kao glazbeni producent surađivao je s poznatim bendovima poput Parni valjak, Haustor, Ekatarina Velika, Plavi orkestar, Pankrti, Cacadou Look i dr. Nekadašnji vlasnik Kulušića u kojem je vodio glazbene večeri Tom Tom Club, danas je vlasnik međunarodne tvrtke za autorska prava IDM Music. Radio je glazbu za kazalište, između ostalog svirao je u ”Snu ljetne noći” na Dubrovačkim ljetnim igrama, a s Radom Šerbedžijom surađivao je u predstavi Titus Andronicus. Producirao je i skladao za Harrolda Perrineaua.

Iza njega je i suradanja sa Styles P.-em, Masta Ace-om i brojnim drugim sjajnim glazbenicima. Ovaj glazbenik, DJ i producent pisao je glazbu i za televiziju i reklame, a sada ga po prvi puta imamo priliku vidjeti i na malim ekranima u ulozi člana žirija showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.


Izvor: dnevnik.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 01 Dec 2014, 12:27
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Natjecatelji


ANDREA ANDRASSY

Slika

Radijska voditeljica, kolumnistica i stand-up komičarka

“Kad su me pozvali da sudjelujem u showu, poveselila sam se jer inače stalno pjevam po kući ili kad sam u autu. Onda sam se nakon par minuta jako preplašila, jer sam se poučena gledanjem raznih talent show-ova, sjetila da to što VOLIM pjevati ne znači da ZNAM pjevati, tako da će me tijekom showa vjerojatno pratiti i osjećaj sreće, ali i strah.”

Uz dnevni, radijski posao, večeri su joj rezervirane za stand-up nastupe koje najčešće održava u Sloveniji, a nedavno se okušala i na londonskoj stand-up sceni, što je rezultiralo snimanjem nastupa za prestižni Comedy central. U slobodno vrijeme, kojeg ima relativno malo, trenutno dovršava svoju prvu knjigu baziranu na kolumnama.

Andrea otkriva što je u showu posebno veseli:
“Jako me vesele transformacije, a sama činjenica da u jednoj emisiji mogu biti netko kao Amy Winehouse a u drugoj netko kao Mišo Kovač znači da ću se jako dobro zabaviti. Nadam se da će i gledatelji osjetiti tu atmosferu.”

“Oduvijek su me fascinirale maske i filmska šminka – i sama kod kuće imam puno perika, umjetnih trepavica, umjetnih noseva i sličnih stvari (za Maškare, nisam čudna), tako da će mi uz pjevanje najdraži dio showa definitivno biti transformiranje u nekog drugog na tjednoj bazi.”

RONALD BRAUS

Slika

Operni pjevač

Ronald Braus rođen je 1973. u Rovinju. Poslije završenoga glazbenog obrazovanja u rodnome gradu i Puli studirao je pjevanje kod profesorice Renate Šeringer u Zagrebu.

“Veselim se ovom projektu jer ću testirati samog sebe.”

Na Muzičkoj akademiji u Zagrebu je 2001. diplomirao solo pjevanje u klasi Dunje Vejzović. Usavršavao se kod uglednih profesora i opernih solista poput Katie Ricciarelli, Ferdinanda Radovana, Giorgia Suriana i Cynthie Hansell Bakić. Debitirao je 1998. na otvorenju Zagrebačkoga ljetnoga festivala ulogom Ptolomeja u operi Julije Cezar Georga Friedricha Händela.

Do danas je kao solist surađivao s mnogim kazališnim i producentskim kućama, te nastupao na mnogim festivalima u Hrvatskoj i u inozemstvu (u Sloveniji, Italiji, Švicarskoj, Austriji i Bosni i Hercegovini). Umjetnički je ravnatelj Glazbenih večeri na Crvenom otoku, odnosno otočiću sv. Andrije pokraj Rovinja i festivala zborskoga pjevanja Cantate Croatia u Puli, te od utemeljenja dubrovačkoga Karneval Festa umjetnički voditelj i producent njegova vedroga glazbenog ciklusa Opereta mix pod maskama. Umjetnički je voditelj i Međunarodnoga kulturnoga centra u Rovinju.

O ulasku u show Ronald je rekao:

“Veselim se ovom projektu jer ću testirati samog sebe i vidjeti koliko se mogu opustiti i na kratko postati netko drugi (ili neka druga). Bit će puno posla, ali i zabave s obzirom na ostale kandidate.”

U prosincu 2005. objavljen mu je i prvi nosač zvuka, a 2006. je u Zagrebu utemeljio Operu b.b., prvu hrvatsku putujuću opernu trupu kojoj je i danas umjetnički ravnatelj. Član je Hrvatskoga društva glazbenih umjetnika i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika.

GIULIANO ĐANIĆ

Slika

Glazbenik

Giuliano Đanić rođen je u Splitu, 14. svibnja 1973. g. Glazbom se počinje baviti još 1986. g. U razdoblju do početka samostalne karijere bio je član nekoliko splitskih rock sastava: Kleopatra, Zippo, Apokalipsa, Feeling.

O showu “Tvoje lice zvuči poznato” Giuliano kaže:

“Prvi puta imitiram nekog, ovo je veliki izazov!”

Suradnja između Giuliana i splitskog producenta Tomislava Mrduljaša započinje 1991. godine. U slijedećih deset godina stvaraju se tri Giulianova studijska albuma, nekoliko kompilacija i serija hitova kao što su “Tama”, “Dobro mi došla ljubavi”, “Srna i vuk”, “Gori more”… i mnogi drugi. Za duet s Marijanom Banom, “Jugo”, godine 1999. dobiva diskografsku nagradu “Porin” u kategorijama Pjesma i Hit godine. Ubrzo nakon toga održava samostalni koncert u dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, u pratnji simfonijskog orkestra HRT-a, pod ravnateljskom palicom gospodina Nikice Kalogjere. Nakon koncerta na tržište izlazi “live” album “Giuliano u Lisinskom”. Te iste godine za potrebe filma “Bogorodica” snima pjesmu “Noć”. Tijekom godina nastupao je na mnogim festivalima kao što su “Melodije hrvatskog Jadrana”, “Splitski festival”,”Zadarfest”, “Melodije Mostara”, “Hrvatski radijski festival”, “Dora” i mnogi drugi, gdje nerjetko osvaja nagrade i publike i žirija.

Jedna od Giulianovih omiljenih scenskih formi je mjuzikl. U rock opera “Jesus Christ Superstar”, glazbeno-scenskom spektaklu kojeg 1999. postavlja Zagrebačko gradsko kazalište Komedija, Giuliano je igrao naslovnu ulogu. Nekoliko godina kasnije ista kuća postavlja rock operu “Gubec-beg”, gdje se Giuliano pojavljuje u ulozi Đure Mogaića. Izdavačka kuća Croatia Records 2001. izdaje kompilaciju Giulianovih najvećih hitova – “Best of…” Sredinom 2003. završava svoj četvrti samostalni studijski album “Ugasi žeđ”, a u proljeće 2007. na tržište izlazi album “Moje 80e” koji sadrži 15-ak domaćih obrada, uglavnom iz 80-ih. Prvi singl s albuma, duet s našim proslavljenim glumcem Goranom Višnjićem “S tvojih usana” Crvene jabuke, vrtio se na domaćim radio postajama od jeseni 2006. Na istom albumu našao se još jedan duet s glumcem – Azrina “Fa, fa, fa” sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom. U drugoj polovini 2012. izdaje studijski album “Sada imam sve” koji objedinjuje nekoliko godina rada, između ostalog hit singlove “Biži sa mnom mala moja”, “Ljube moja” i druge.

Trenutno radi na novim skladbama u suradnji s dugogodišnjim prijateljima Nenadom Ninčevićem i Branimirom Kopitovićem. S pjesmom “Da san pisma” Giuliano osvaja treće mjesto po ocjeni stručnog suda na festivalu Večeri dalmatinske šansone, Šibenik 2013. Hitovi “Tulum”, “Ponoć”, “Hotel sudbina” najava su albuma čiji se izlazak na tržište očekuje u 2014.godini.

RENATA KONČIĆ MINEA

Slika

Pjevačica

“Jako se veselim sudjelovanju u showu, imam priliku upoznati sebe u oblicima i varijantama koje mi nisu uobičajene i svakidašnje.”

Svi još pamtimo njene pop dance hitove poput Vrapci i komarci i Good boy, a iza Minee je šest studijskih albuma i jedna kompilacija.

Simpatična Minea o showu je rekla:

“Jako se veselim sudjelovanju u showu, imam priliku upoznati sebe u oblicima i varijantama koje mi nisu uobičajene i svakidašnje. Veliki izazov je izaći iz svoga “kalupa” i iz emisije u emisiju biti netko drugi. Svjesna sam da me čeka puno rada i truda, vrlo ozbiljno sam ušla u cijelu priču te iz poštovanja prema datom liku i djelu odgovornost je jako velika.
Raduje me ekipa koja je puna entuzijazma i pozitive, veselim se svemu sto ću naučiti i usavršiti tijekom priprema i snimanja te me posebno veseli rad na pjevanju, plesu i glumi s našim vrhunskim mentorima.”

Višestruko nagrađivana pjevačica na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu osvojila je mnoge svojim plesnim hitovima te iako je na neko vrijeme nestala s glazbene scene, svoju ljubav prema glazbi Renata nije zanemarivala.

Sada imamo priliku vidjeti i drugo lice Renate Končić Minee.

JASNA PALIĆ PICUKARIĆ

Slika

Akademska glumica

Kazališna, filmska i televizijska glumica. Rođena je 29. svibnja 1970. u Zagrebu gdje je i završila Akademiju dramske umjetnosti. Iza nje je pregršt predstava u raznim kazalištima, pa smo je tako mogli gledati u kazalištu “Trešnja” u predstavama Crvenkapica, Trnoružica i Crna kraljica, Bijeli jelen; kao dio Festivalskog ansambla Dubrovnik u ”Kako bratja prodaše Jozefa”; u GD “Histrion-u” u predstavama Zlatarevo zlato, Hrvatski Diogenes; u HNK Zagreb: Ondine; &TD: Francesca da Rimini; te u ZK lutaka: Matovilka.

U “Komediji” je od 1994. godine a glumila je u sljedećim predstavama: Probudi se Kato, Glembajević, Crna kraljica, Ne daj se Njofra, Kralj je gol, Gospodsko dijete, Buba u uhu, Opera za tri groša, Mali dućan strave, Motel Mrak, Svoga tela gospodar, Čaruga, Klupko, Nemoćnik u pameti, Budala za večeru, Narodil se mladi kralj, Majka Hrabrost i njezina djeca, Uhvaćen u mrežu, Cigle svete Elizabete, Dundo Maroje 008, Dobri vojak Švejk, Odlazak, Jalta, Jalta, Čisto ludilo, Operetni Express 2013 i Ukroćena goropadnica.

Jasna o ulasku u show kaže:

“Nikad čovjek ne zna sto ga čeka sutra. Ni u životu, a ni u ovom mom zanimljivom poslu. Tako je i s ovim projektom. Nikad tako nešto nisam radila, ali zašto ne probati kad se već pružila prilika. Trenutak je tu, treba ga još samo učiniti sretnim. Nadam se da ce to biti jedan od veselih perioda u mom životu.”

Jasna je glumila i na filmu (Vrijeme za… i Posljednja volja), a ostvarila je brojne uloge u radio dramama i radio igrama za djecu kao i brojnim televizijskim dramama i emisijama. Jasna se može pohvaliti osvojenom Nagradom hrvatskog glumišta 2000.godine za ulogu Marice (Gospodsko dijete), a Nagradu za najbolju glumicu dobila je na 20. Festivalu glumca u Vinkovcima (2013.)

MARIO PETREKOVIĆ

Slika

Radijski i televizijski voditelj, glumac i komičar

Karizmatični bjelovarčanin koji se tijekom života bavio raznim aktivnostima, a u svojoj radnoj knjižici ima upisano čak i zvanje masera i fitness trenera te profesionalnog zabavljača. Po struci je KV autoelektričar, a može se pohvaliti i poslovima poput spasioca na bazenu, trenera i suca tae-kwon do-a, no široj javnosti Mario je najviše poznat kao radijski i televizijski voditelj i komičar. Mario je autor i bivši voditelj, legendarnih radio emisija: “ShockShow” , “Do Jaja”, “Shundlerova lista”, “Svakog gosta 3minute dosta”, kao i “Lejt najt drti tok svjesti” i podnevni uan men šou Bjelovarsko bilogorskog radija.

“Očekujem da će show biti uspješan i da će se kao takav plasirati u ostale zemlje jugoistočne Azije i Afrike, te zemlje istočnog nju kids on d bloka.”

Jedno vrijeme živio je u Švedskoj i Engleskoj, a već duže vrijeme živi i radi u Zagrebu.Sada Marija imamo priliku vidjeti u jednoj posve novoj ulozi, odnosno u više njih, te uvjeriti se u njegovu moć transformacije u izgledu, pokretu i pjesmi. Gdje je Mario tu je show, u to smo se već nebrojeno puta uvjerili, a sada ćemo vidjeti kako legendarni Mario Petreković može postati netko drugi.

DAVID VURDELJA aka BABY DOOKS

Slika

Glazbeni producent, pjevač, radijski i TV spiker

David Vurdelja, aka Baby Dooks, rođen je 15. svibnja 1974. godine. Član je popularnog sastava Bolesna braća, poznat po pjesmama Čiča miča, Lovačke priče, Telefon faki, Patriša, Luka Borna, Stari reper. Uz Bolesnu braću, producira i mnoge ostale domaće i strane izvođače – surađuje s Ninom Badrić, Dinom Merlinom, grupom Divas. Producirao u Americi, Njemačkoj, Japanu i mnogim drugim zemljama.

VANDA WINTER

Slika

Akademska glumica i pjevačica

Dramska i vokalna umjetnica, rođena je u Zagrebu 1984.g. Osvojila nas je svojim glasom u seriji ”Stella”, a i dalje svoju publiku svojim izvedbama kontinuirano osvaja u predstavama matičnog kazališta ”Komedija”.

Prilikom ulaska u show Vanda Winter je izjavila:

“Veselim se sudjelovanju u showu TLZP, kao i ponovnoj suradnji s Novom TV, koja mi je nakon prošlogodišnjeg iskustva sa serijalom “Stella”, ostala u dobrom sjećanju. S obzirom na zanimljivi koncept u kojem nam je zadaća glumački i pjevački impresionirati domaće i strane glazbenike, a čime jednim udarcem pogađa moje osnovne profesionalne afinitete, osjećam dvostruko pozitivno uzbuđenje i izazov. Iako je ovdje riječ o svojevrsnom natjecanju, najiskrenije mogu kazati kako se i u pogledu kolega ostalih izvođača, osjećam više kao navijač, nego kao konkurencija, jer se tuđim transformacijama radujem gotovo jednako kao i svojima. Svima nama, ispred i iza ekrana – želim na koncu isto – odličnu zabavu!”

2003. debitirala je na daskama Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, a 2009. godine, po završetku studija glume na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, postala je stalnom članicom Komedijinog dramskog ansambla. Osim u matičnom teatru, gostovala je i predstavama Gradskog kazališta Trešnja, Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Splitu, Kazališta Ulysses, te Teatru Exit i Kazalištu Planet Art.

“Koncept TLZP pogađa moje osnovno profesionalne afinitete”.

Nadalje, nastupala je u mjuziklima, rock-operi, komedijama, dramama i glazbenim dramama. Često sudjeluje u dramskom programu Hrvatskog radija, pri sinkronizaciji crtanih filmova, te sve češće u okvirima televizijske produkcije, gdje se dosad ponajviše istakla vodećom ulogom u igranom glazbeno-dramskom spektaklu “Stella”. Kao vokalna solistica nastupala je uz Big Band HRT-a i Zagrebačku filharmoniju, dok je izvođenjem Ave Marije, glasovite numere iz rock-opere Gubec-beg, uz Simfonijski orkestar i zbor HRT-a pod ravnanjem maestra Ivana Repušića, dala svoj doprinos svečanosti pridruživanja Hrvatske Europskoj uniji.

Dobitnica je dviju Nagrada hrvatskog glumišta: 2008. za ulogu Belle u mjuziklu “Ljepotica i zvijer”, u kategoriji izuzetnog ostvarenja mladih umjetnika do 30 godina – opereta ili mjuzikl, te 2011. za ulogu Nastjenke u radijskoj adaptaciji romana “Bijele noći” F.M. Dostojevskog, u kategoriji glumačkog ostvarenja u radio drami.


Izvor: dnevnik.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Tvoje lice zvuči poznato  |  Poslato: 01 Dec 2014, 12:46
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Prva emisija: Minea postala muškarac kojeg bi svaka majka poželjela za zeta


Izvrsni i zabavni nastupi te fascinantne transformacije obilježili su prvi nastavak showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!


Slika


Sjajnom reinterpretacijom popularnog Jole i njegova hita 'Nosi mi se bijela boja' Minea je odnijela pobjedu u prvoj emisiji zabavno-glazbenog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Video: http://tvojelice.dnevnik.hr/jole-je-pon ... j-emisiji/

Jolin specifični smiješak u potpunosti je osvojio publiku, a popularna se pjevačica toliko uživjela u ulogu da je preuzela čak i kavalirske manire.

Članove žirija osvojio je i Baby Dooks. Hrapavi glas i scenske pokrete Joea Cockera preuzeo je bez problema. Sjajni Mario Petreković je i više nego uspješno izveo pjesmu 'Profesor Jakov'. Vanda Winter izvrsno se snašla u ulozi Britney Spears. Složenu koreografiju i jedinstvenu boju glasa savršeno je pogodila.

Slika

Slika

Slika

Andrea Andrassy žiri je iznenadila uvjerljivom izvedbom, kako ju je opisala, lijene Lane del Rey. A priliku da utjelovljenjem legendarnog Miše Kovača otvori show, pripala je Giulianu. Nastup, naravno, nije prošao bez tipičnih Mišinih pokreta, a pri osmišljavanju izgleda pazilo se na svaki detalj.

Slika

Slika

Ronald Braus je emotivno utjelovio Toma Jonesa. Izvedbu je publika nagradila gromoglasnim pljeskom, a od ženskog dijela stiglo je i - donje rublje.

Slika

Bujnim poprsjem te frizurom, ali i sjajnim scenskim nastupom, Jasna Palić Picukarić nakratko je postala Dolly Parton. Iako je od žirija i sunatjecatelja dobila ukupno najmanji broj bodova, tijekom njezina nastupa nisu skidali osmijeh s lica.

Slika

A kako bi se i sami okušali u reinterpretacijama, u nove su uloge uskočili i članovi žirija. Tako je svoje glumačko i pjevačko umijeće kao Elvis Presley pokazao Goran Navojec. Sandra Bagarić utjelovila je najplaviju plavušu na svijetu Marilyn Monroe, a Tomo in der Muhlen vještinu sviranja gitare pokazao je kao Slash.

Slika

Novčani iznos od 10 000 kuna koji Nova TV donira humanitarnoj udruzi prema odabiru pobjednika večeri, Minea je namijenila Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet. A svi su natjecatelji fotoruletom već dobili nove radne zadatke. Tako ćemo u sljedećoj emisiji Jasnu Palić Picukarić gledati kao Jessicu Rabbit, Ronalda Brausa kao Robbieja Williamsa, Giuliana kao Amy Winehouse, a Andreu Andrassy kao Olivera Dragojevića. Vanda Winter utjelovit će Zdravka Čolića, Mario Petreković Beyonce, Baby Dooks Marinu Perazić, a Minea Nancy Sinatru. Tko će ovoga puta biti najuspješniji, provjerite već u nedjelju.


Videi: http://tvojelice.dnevnik.hr/video-tvoje ... formacije/

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker