|
Autoru |
Poruka |
Nora
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35 Postovi: 539
|
Nataša Bekvalac peva u Nigeriji za 100.000 evra! Nataša Bekvalac dobila sjajnu ponudu za dva nastupa u Nigeriji, organizatori joj šalju i avion za ekipu od 20 ljudi Nije luda da odbije! Nataša Bekvalac će krajem avgusta nastupiti sa svojim bendom u Africi, saznaje ekskluzivno Kurir! Pevačica je nedavno dobila neodoljivu ponudu iz Nigerije da peva u toj afričkoj zemlji za 100.000 evra, koliko su organizatori spremni da plate za njena dva nastupa. Pa i više od toga! Kako Kurir otkriva, Bekvalčevoj je za dolazak obezbeđen i luksuzno opremljen privatni avion s dvadeset mesta.
- Nataša je pozvana da u Nigeriji gostuje sa svojim bendom. Čovek koji je kontaktirao s njom u ime organizatora rekao joj je da su tamo čuli za nju i da neće nijednu drugu pevačicu, žele samo da im ona peva! - otkriva izvor Kurira i dodaje:
- Nataši su ponudili 100.000 evra za dva nastupa, a uz to su joj obezbedili najbolje moguće uslove samo da bi uživali u njenoj muzici. Ostavili su joj mogućnost da pored najužeg sastava muzičara povede sa sobom frizera, šminkera, kao i sve ostale iz svog velikog tima.
Iz PR tima Bekvalčeve nismo dobili povratnu informaciju jer oni poštuju svoju odluku da se tokom leta ne oglašavaju u medijima.Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO." SOPENHAUER
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Ana Nikolić neće u TV seriju! Nikolićeva odbila da glumi u novoj TV seriji „Folk“ Drži se mikrofona. Ana Nikolić je trebalo da se pojavi u jednoj epizodi serije „Folk“ na TV Prva, ali do snimanja neće doći. Zgodna pevačica odbila je ponuđenu ulogu jer s producentima serije nije mogla da se dogovori o uslovima, kaže izvor blizak pevačici.
- Bilo je govora o Aninom pojavljivanju u seriji, ali ona je smatrala da uloga koja joj je ponuđena više odgovara nekom početniku, kako u glumi, tako i na estradi. Pregovori su brzo okončani, a Anin glumački debi moraće da sačeka - kaže naš sagovornik.
Tragom ove informacije, kontaktirali smo s Nikolićevom, koja je potvrdila naša saznanja:
- Tačno je da smo razgovarali, ali na tome se priča završava. Mislim da ću sačekati da dobijem neku ulogu koja će mi više odgovarati. Do tada ću se držati mikrofona i uživaću u svom poslu - rekla je Ana.
Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Aco Čović Ruskinju vodio u Grčku! Frontmen Regine letovao sa svojom devojkom na Zakintosu Golupčići. Aleksandar Aco Čović, frontmen grupe Regina, dočekao je svoju devojku na Zakintosu! Muzičar održava vezu na daljinu s dve decenije mlađom Ruskinjom Ksenijom Nikitinom, a ovo grčko ostrvo im je poslužilo kao sjajno mesto za pretvaranje ljubavi „preko žice“ u onu pravu, izbliza.
- Navikli smo na vezu na daljinu, jer Ksenija živi u Moskvi, ali nam je ovo bio najduži period razdvojenosti otkad smo zajedno, jer je ona imala mnogo obaveza na fakultetu. Nedavno je diplomirala. Upravo zato nam je ovaj odmor bio poseban. Sve vreme smo posvetili jedno drugom - kaže Aco.Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
U nedelju nastupa u Budvi: Joksimović sa odmora pravo na koncert u Top Hil!

Pop zvezda Željko Joksimović, koji ovih dana sa suprugom Jovanom Janković odmara na Santoriniju, doputovaće u nedelju u Crnu Goru jer će iste večeri održati koncert u najvećoj diskoteci na Balkanu, Top Hil. Kako saznajemo, zbog velike gužve biće pojačano obezbeđenje, a očekuje se i dolazak političkog vrha Crne Gore. Inače, karte za nastup najveće zvezde Balkana, Zdravka Čolića, koji će u Top Hilu nastupiti 12. avgusta biće puštene u prodaju u ponedeljak u svim Tabako šopovima širom Crne Gore. Nastupi Svetlane Cece Ražnatović i Gorana Bregovića u ovoj diskoteci izazvali su pompu od prvog dana kada su karte puštene u prodaju. Scandal
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Stil poznatih: Jovana Joksimović

Jovana Joksimović, pozitivna energija i širok osmeh zaštitni su znak lepe voditeljke, te ne čudi da se brojni gledaoci Jutarnjeg programa, koji ona vodi na televiziji Pink, s lakoćom bude i zakoračuju u novi dan. Prirodno je lepa i ženstvena, te joj nisu potrebne posebne pripreme kako bi zanosno izgledala. Jovanin besprekoran ten ne zahteva mnogo šminke, kosa joj je uvek negovana, pa za koju god odevnu kombinaciju da se odluči izgleda atraktivno. Najčešće se opredeljuje za haljine u kojima dolaze do izražaja njene lepo oblikovane noge i vitak, skladan stas. Hello
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Bojana Stamenov otpevala himnu Guarana Foam Festa

Bojana Stamenov ili srpska Areta Frenklin, kako su je prozvali nakon pojavljivanja u šouu „Ja imam talenat“, otpevala je himnu, i to festivalsku. Bojana je naime snimila pesmu „I feel free“ koja će biti oficijelna, promotivna numera predstojećeg Guarana Foam Festa. Pesma je delo najtraženijeg beogradskog muzičkog producenta, di džej Pleje, a ceo projekat će zaokružiti ekranizacija pesme. Spot za istu premijerno će biti prikazan 23. jula na MTV-u, televiziji koja je podržala ceo projekat.

Četvrti po redu Guarana Foum fest održava se 1. septembra u beogradskoj Areni, a pored di džej Pleje koji je jedini od domaćih hed lajnera, publika će biti u prilici da uživa u setovima Aleksa Gaudina, Arno Kosta, Kurda Maverika, ali i mnogih drugih svetskih di džej faca. Hello
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Seka i Veljko proslavili tri godine ljubavi
Seka Aleksić i Veljko Piljikić obeleži godišnjicu uz akustičnu muziku i romantičnu večeru

Intimno. Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić pre tri dana su obeleži tri godine otkako su počeli da se zabavljaju.
Nije bilo pompezne fešte, već su u svom domu u Staroj Pazovi priredili romantičnu večeru.
- Slušali su akustičnu muziku i jedno drugom tiho pevušili na uvce. Sami su spremili hranu, koju su servirali uz sveće. Isključili su mobilne da ih ne bi uznemiravali. Na kraju su zaplesali uz jednu stranu baladu - otkriva izvor Kurira.
Inače, Seka je preksinoć nastupila u budvanskoj diskoteci „Trokadero“ pred više od 2.000 ljudi. Napravila je atmosferu za pamćenje. Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Venčanje Divne i Bojana u "Adamu i Evi"
Budući supružnici će se venčati na plaži turskog letovališta Belek

Voditeljka televizije Pink, Divna Milovanović i kompozitor i producent, Bojan Vasić, zakleće se jedno drugom na večnu ljubav, posle godinu dana skladne romanse. Budući supružnici će se venčati na plaži turskog letovališta Belek, u okviru luksuznog kompleksa “Adam i Eva”. - Oduvek sam volela venčanja koja su malo drugačija od onoga što se smatra uobičajenim. Znajući da mi je svadba na nekoj egzotičnoj plaži san, Bojan je odlučio da mi ispuni želju i malo je reći da sam presrećna zbog toga. Za mene nema lepšeg i romantičnijeg načina da dvoje stupe u brak i veoma sam uzbuđena zbog svega - rekla je Divna Milovanović, prenosi Scandal. Kurir
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|