Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kd vas neko pita gde cete,recite kod she i megi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma jok ja kontroliram,ma nemoj meni muljat!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi meni se She fataj se frajera,koji ce ti klinac She,,,buahhaah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vidis kako,Gigi skuplja zagomdzije ko znacke,,,buahahhaha
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi bravo!!!..promjenila si hahaha. Odlicno. I ono drugo sto si mi pisala na pp...nidje veze  .. ja predosjecam jako brzooooo, ali jakooo jakooo brzo heheh, vidjet ces 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Je...Gigi je femme fatale...yeah, right! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi mislim,pitam di ti je tvoj Milojca?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Evo malo osvježenje... 
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Je...Gigi je femme fatale...yeah, right! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma ja Gigi,neznas svina niti imena moras zapisivati,,,hahahhahah
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma ja Gigi,neznas svina niti imena moras zapisivati,,,hahahhahah Ma kakva imena, kakvi zagomdžije...meni je bitno da je Jurgi uz mene...ostali su svi loše kopije... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|