Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pittko...a taman sam te mislila pitati za ljubavni savjet...eh! ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dobro aj mi cemo tebe savetovat za ljubav ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kako mene pitati,pa vidite da svi recimo ovdje pofatese treba,a ja ostadoh kratih rukava,Casual,Trile,Bossanac,Zlobni,Nezlobni,da ne nabrajam,svi se otrebiše,pa njih pitajte,mene mozete za glavne gradove i rebuse,,,,buahahahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Koga jos zanimaju glavni gradovi i rebusi Demode si Pitt ,totalno
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Mora da je problem u nama...jedino mi nikoga... ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Koga jos zanimaju glavni gradovi i rebusi Demode si Pitt ,totalno Pa sta ti ja pricam!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sve trebe koje su pocele neki kontakt samnom su pobjegle glavom bez obzira odavde...buahahhahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobro pitt eto ja te mogu savjetovati da bi ublazio bol navali na hranu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ako predlozim nekoj da napravi Skype,bolje da sam joj sve opsovao,oduzeo penziju,sve prasice oteo,pogazio lozu u lubenicama,zdrobio joj filadendron,,,,,buahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Dobro pitt eto ja te mogu savjetovati da bi ublazio bol navali na hranu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Navalio davno,,,buahahahahahah
|
|
|
|
|
|