Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa reci nam nešto konkretnije o njoj...jel plavuša, crnka, brineta, riđokosa?  Jel visoka ili niska? Nosi li naočale? Kakav joj je odjevni stil? Što sluša? Što i koga gleda?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naznam sta je cudno ako mi kuma spremi nesto jesti,donese,pomogne,ja njoj pomognem oko faksa,ne razumijem!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gleda samo njega,Boze Gigi kakvo je to pitanje:))
Pitt ti svoju devojku zoves kumom,ja sam tako skontala
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa kkava moze biti u tim godinama,lijepe,zgodna i sve ostalo,u tim godinama je svatko lijep cak Trile,Casual i ostali loseri,,,buahahhaah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E sad je druga stvar sto ste vi skontali,međutua,ja nikad nisam izjavio takvo nesto!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt nemoj da nas pravis budalama pisao si tako opusteno KO JE JOS SKONTAO KAD PITT ISE O KUMI KAO DA PISE O ZENSKOJ SVOJOJ???
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa kako je kuma toliko mlađa od tebe? Da ti nije to nećakinja? Ovako ispada ko da ti je bila kuma na vjenčanju, krizmi ili nečemu sličnom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A koji fax ide kuma? je l mlada ili 10 godina studira kao Stanija? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: Pitt nemoj da nas pravis budalama pisao si tako opusteno KO JE JOS SKONTAO KAD PITT ISE O KUMI KAO DA PISE O ZENSKOJ SVOJOJ??? Ja...ali čini se da smo svi krivo skontali...ili... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma to mi je bila susjeda kad sam bio u zgradi u stanu,kad sam se prosle godine preselio u kucu ona je ostala tu,ali smo ostali u kontakti,nista neobicno!
|
|
|
|
|
|