Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: siN bRutaL je napisao: SHE je napisao: Gugutacu ti na uvce  joooj she sto siiii lepaaaaaaaaaa,aj zadigni malo krilce ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A to simislila da sam ja Cane ahahha brateee, mislis da tovaris i da ce neko poverovati u tvoje NAZOVI tripove:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAAA skontala sam na forumu da mi je uzrecica BRATEEE ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja sam supak
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ako neko dobije sexi poziv ili post od mene to nisam ja to je klimaks ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: ja sam supak Smiriiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeee neko ce misliti da imam onu bolest podvojena licnost,je l tako bese kad u glavi imas vise glasova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: ako neko dobije sexi poziv ili post od mene to nisam ja to je klimaks ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
SHE je napisao: pa naravno cane je megi i zato sto me je lagao dobija sipak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...evo i tebi golubice malena..pune shake shipaka... ...mozes dzem za palacinke da nam napravis..  ... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
saljem ti ja 5 tegli dzema samo je dovedi u red ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: SHE je napisao: pa naravno cane je megi i zato sto me je lagao dobija sipak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...evo i tebi golubice malena..pune shake shipaka... ...mozes dzem za palacinke da nam napravis..  ...  ma jel su ovo tvoje rucice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|