Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
аухххххххххххххххххххх од овихјех слички да ти се разум помути браво Моо (остала си дужна слички Уирбана ако си га фаћнула у неки кадар)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...i jedna za kraj  
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki...danke shon nemam kadar nikakav....bila sam zauzeta plesanjem...obicno mi je tlaka kod koncerata slikati, ali zalomi se. Na prvim slikama sa Parka Orsula sa vidikovcem na Dubrovnik...vidi se bina i pocetak koncerta...ali nisam Urbana okidala..i nije mi napet u smislu okidanja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
једини ћелавац на којег би пала, ал шта ми вреди кад он не би на мене (чула сам да је оно ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) а такав фрајер ух! ) нема везе што ниси окидала битно да је било екселент ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Dobro si cula...bas je ono ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) (iako je kao muzicar odlican).. zato treba kosonje loviti i okidati 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Dobro si cula...bas je ono ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) (iako je kao muzicar odlican).. zato treba kosonje loviti i okidati  ухххххх да звучем прстиће у тај буке од финијех длака па кад почупам да све звезде види ммммм мљац види ти њу као ми се опасно ушуњала у мисли ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Molena,moja kuhinja je takodje bordo boje,a zidovi su boje,kivija.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
fina kombinacija boja...idu mi te dvije boje skupa..super  a Hvala na komentaru za mousse...prvi koji sam napravila i ispao je extra 
|
|
|
|
|
|