Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Jun 2025, 19:43

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 27 Maj 2014, 14:46
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Hahhahaha e stvarno je ovo vrhunac gluposti i neznanja,tipicno u tvom stilu bez argumenata i znanja,pa lupni nesto onako odokativno.Naime ti si Molena od cak tri glavna gtada JAR-a sve profulala i hladno Johannesburg proglasila za glavni grad!!!Ako je najveci ne mora biti glavni,,,hahahahah koje briljantno znanje,poklopi se i barem to nauči!Nemoj se vise sramotiti,i ne se jediti,znanje,drga moja,kosta,,,bihahahahahah

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 27 Maj 2014, 15:29
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Bradpresto Pitt je napisao:
Hahhahaha e stvarno je ovo vrhunac gluposti i neznanja,tipicno u tvom stilu bez argumenata i znanja,pa lupni nesto onako odokativno.Naime ti si Molena od cak tri glavna gtada JAR-a sve profulala i hladno Johannesburg proglasila za glavni grad!!!Ako je najveci ne mora biti glavni,,,hahahahah koje briljantno znanje,poklopi se i barem to nauči!Nemoj se vise sramotiti,i ne se jediti,znanje,drga moja,kosta,,,bihahahahahah

[srce.gif]

ja kad vidim tebe online ja obicno pisem guposti...ali srce mi je sada kao najveci grad JAR-a kada znam da ti gledas moje slikice [pusicica.gif]
Hvala na komentaru....zao mi je sto te ljubav boli..ali proci ce.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 01 Jun 2014, 13:34
Korisnikov avatar
*VIP*

Pa da nastavim i ovo zadnje sto mi je ostalo....
Sve je fejk i sve je ogromno i nestvarno. Ne volim te fejk stvari ali nisam nikada vidjela do sada nesto slicno....prvo sma imala dojam da sam na otvorenom pa kad sam skontala da je sve zatvoreni prostor malkice sam se sje*unila [kez.gif] Kocka, muzika, ice i pice na sve strane. Svi kockaju. Unutra je zabranjeno slikati u dijelu gdje se kocka, ali sam uspjela napraviti nekoliko fotki.

Slika

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 01 Jun 2014, 13:36
Korisnikov avatar
*VIP*

Sve je zatvoreni prostor..a izgleda stvarno i na otvorenom. Svjetla na prozorima, ves na striku -.... sve je fejk!

Slika

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 01 Jun 2014, 13:37
Korisnikov avatar
*VIP*

Slika

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 01 Jun 2014, 13:40
Korisnikov avatar
*VIP*

...i policija i biciklo su laznjak i to je fora....Zanimljivo je..., kako je to prostor na zatvorenom, svjetlost i ostale efekti se prilagodjavaju..i jednostavno kad ss ondje gubis pojam o vremenu i koje je doba dana, jer je otvoreno od 0-24....Stvoreno za kockare!

Slika

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 01 Jun 2014, 13:43
Korisnikov avatar
*VIP*

..Pa cak je i pas na balkonu laznjak hehe :D

Slika

Slika

...Toliko od mene sto se tice JAR-a. Nadam se da ste uzivali kroz slike do ovog momenta kada sam napisala da je Joburg gl grad pa je to sramota i skandal je nastao jbt haha...
Slikice govore ponekad vise od rijeci ... [cheers1.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 14 Jun 2014, 00:25
Korisnikov avatar
*VIP*

...za muske forumase :D ... ako nemaju nista protiv [jupijaja.gif]

Slika

Slika

Slika

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 14 Jun 2014, 08:43
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Sve si ove slike sa neta pokupila Molena. sta ti o Africi znas i zasto pises bez argumenata
pitt bolje zna on je wikipediu savladao sa odlicnom ocenom
ova devojka na poslednjoj slici fiju fiju kako bezobrazan izraz lica ima

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 14 Jun 2014, 10:51
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Vidi,vidi,ove su ti Molena lepe i zgodne,
aliii baaas
gle im osmjeh,zube...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu