Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije da se hvalim..ali kad si vec pitao ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 25 Maj 2014, 21:28, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
u jbt, kud ćeš s tolikom lovom
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
treba svatove organizirati ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
nek mama proda njivu kao što je red i običaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
aaaa ne to nista se ne prodaje dok je sposobnih ruku  nek mladozenja neki ''kamenjar'' proda 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
da "kamenjar" proda u bescijenje, osim emocionalne nema tu druge vrijednosti nije to k'o kod vas moja Molena
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Gledam slike i zaključujem: Molena, puno jedeš!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sve puno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Johannesburg je glavni grad...i ono sto sam vidjela, a nisam vidjela skoro nista haha, jer nismo imali vremena, je odlicno. Grad svjetlosti, grad kriminala i vjerovatno kao i mnogi africki gradovi pun paradoksa. Tamo je inace sve drugacije...u cijeloj toj Juznoj Africi, kao da nisi u Africi...vodu pijes sa cesme, i bilo je tesko povjerovati da je to stvarno tako...nekako smo ovdje ubijeni u pojam s kupovanjem vode, jer voda ovdje stvarno ne valja i opasno je piti. .. slobodnije seces gradom, iako smo bili dobro upoznati sa stanje i kriminalom...odmah su nam rekli da je Joburg poznato receno puno opasniji od Cape Towna...imas kupiti sve sto ti srce pozeli... Imali smo srecu da smo bili smjesteni kod 'prijatelja' koji je rodjen dole i koji nam je sve objasnio i pokazao ono malo sto se moglo pokazati u kratkom vremenu koliko smo se dole zadrzali....ali i to je bilo dovoljno za pozeljeti opet doci i vidjeti.....Ponos na Nelsona Mandelu je jednostavno nemoguce osjetiti ... Cini mi se da sam sve ovo pisala....pa da vas vise ne gnjavim..nekoliko slika ....     
Poslednji put menjao Molena dana 27 Maj 2014, 15:10, izmenjena 2 puta
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jos cu ovo da vam pokazem nekoliko slika ( veceras) i to bi bilo to sto se tice JAR-a 
|
|
|
|
|
|