Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jedva čekam da vidim! Dođe mi da neku od tvojih fotografija stavim na desktop! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Slobodno Gigi...nemam problem s tim. Vuki je ja mislim one moje slike zalaska iz aviona stavila na destkop. A jedna prijateljica mi je predlozila kad se vratim da neku izlozbu humanitarnog karaktera napravimo kad se vratim, jer ona je zaposlena u jednoj galeriji...vrlo rado!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E razmišljam si kako bi mi neka od onih riba lijepo sad za ljeto legla na desktop...  Vjerojatno ću si zveknut jednu! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mog'o bi i ja da zveknem jednu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nekoliko slika...(malo vise slika hahah) grada, gdje mozete da zakljucite da se radi o jednom prekrasnom gradu koji nema nikakvih problema i koji je razvijen pa cak i razvijeniji od nekih Europskih gradova. Razvijen grad i u stalnom progresu i razvoja, pun turista i prilika za super zivota. Jedino sto juzno afrikanci tesko prihvataju strance na poslovnim pozicijama jer to gledaju kao kradju posla. Ovaj jedan momak nam je na pitanje ko je radio ''infrastrukturu u gradu!?'' odgovorio naravno lokalna kompanija...nisu dopustili ni jednoj stranoj kompaniji da rade velike radove....i time su zadrzali sve u zemlji.  Ovih klinaca je pun grad..ovako plesu na trgovima, ulicama...zabavljaju goste prolaznike i one u kaficima i restoranima...   Ovo je super restoran....Timbuktu je grad u drzavi Mali..pa je i hrana njihova...mljac.. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja tamo jednom moram otići...jednostavno moram...baš me privlače ove tvoje slike...pozivaju me: Dođi Gigi, dođi! A ja tiho, pomalo bojažljivo, ali sa žarom za avanturu vičem: Dolazim, o dolazim!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi..obavezno otidji ako budes imala priliku. Nevezano za moje slike....grad je savrsen i neces se pokajati ni najmanje 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskreno...mogu se zamisliti kako šećem ulicama ovog grada...samo da mi se pruži prilika i putovat ću kuda god mi srce poželi! ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|