Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
Molena,fotke su prelijepe...svaka čast... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sony...sada nabavljam i narucila sam dodatne zezancije za njega sa jos boljom kvalitetom slika... jos uvijek sam odusevljena...a video snimci su jos bolji. Hvala Pic  Hvala Senka.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
slike su jebenica a treba to znat i uslikat
Sony mobitel s integriranom kamerom ili baš onaj pravi Sony s produženim okularom
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: sony...sada nabavljam i narucila sam dodatne zezancije za njega sa jos boljom kvalitetom slika... jos uvijek sam odusevljena...a video snimci su jos bolji. Hvala Pic  Hvala Senka. ma jasta ja nisam kompetentna svaki djavo se meni zna svidet sta se imas meni zahvaljivati ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
eheeeejjj..ne vrijedjaj kakav mobitel he he pravi sa okularom  i sada narucujem neke dodatne kada sam kupovala imala sam dobrog savjetnika
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
vidi se, vidi se skup je to sport ja bi rekao
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa bitna je osnova/baza, prva kupnja...ostalo polako jednom godisnje investirati nesto malo love u taj ''sport'' nije tako strasno ali uzivam...lezi mi, a kao sto rece treba imati i dobar motiv.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a i posjetit JAR a lijepe zemlje... baš lijepa
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
malo je reci prekrasna. Hvala Picard jos jednom....imam jos slika pa ces jos stosta vidjeti 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Danas cu postaviti slike grada...da se vidi da je gradina u kojem nema ogradjenih zaebancija i da je cak bolji od mnogo Europskih gradova. 
|
|
|
|
|
|