Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
waoooo  jel se desi nekad da im to padne sa glave ..a ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ja jos nisam vidjela  jos uvijek su mi najveca misterija oni sto nose po 10-15 skoljki jaja hahah...to svaki put gledam i kontam ima neku podlogu ,nesto....ali jok, isto kao i ovaj ... ne znam kako im to uspijeva. I znas da sam probala praznu ovako neku malu kanticu da nosim na glavi...i bila milion posto sigurrna da je lako..posebno praznu...Katastrofa Iskra hahaha...nisam sposobna ni praznu da poguram dalje od dva koraka Probaj pa ces vidjeti.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ostala sam bez *.txt savrseno oko umetnika.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo.. bolje ne kako sam smotana biće belaja oma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Uslikano danas...u jednoj od sporednih ulicica. Ovako izgleda vecina ulica...pogotovu poslije kise. A danas je jedno sat vremena bio pljusak. Kad je suho i nije tako lose  
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kolega mi se zenio,pa sam bila pozvana..ocekivala sam nesto drugacije, ne znam zasto. Protestanti su...poslije je bio plesnjak, sizika ovo ono...ja jedina bijela zena na podijumu ehhe..a muzika krscanska,protestantska...samo sreca pa ne razumije...meni ritam i nije bio los za mrdat guzicom ovo ono   Ovo je mali staorcic gdje sjede mladenci i kumovi...poslije se daruju mladenci tu za stolom. 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Molena je napisao: Uslikano danas...u jednoj od sporednih ulicica. Ovako izgleda vecina ulica...pogotovu poslije kise. A danas je jedno sat vremena bio pljusak. Kad je suho i nije tako lose   Užas...ovako kod nas nema ni po najgorim selima... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa gdje su im politicari da im poprave puteve???????????? A zanima me, Molena te zgrade, ako jeto na slici uopste zgrada, je l" im stan ono pristojno sredjen,da spadaju u srednji sloj? Ili kod nji imaju samo ono bnas bas bogati u zlatu, i oni bas bas siromasni,u supama? Je l" moguce da su tako bas bas siromasni???? jesu li uredni??? msm ne moras sbiti bogat da bibio uredan,slozio lepo stvari, da ne basac te kutije,smece p o ulici... Jesu lsicni Romima,kao kod nas?
A ove slike sa svadbe fino,fino Kao i kod nas:)) Znaci svadba ko svadba:)) Jelo se ,pilo se,plesalo se:)) A lepo su i obuceni....jos i torta na 4 sprata:)))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Užas...ovako kod nas nema ni po najgorim selima... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) Sve je to njima normalno...pa vidite tamo na rubu sjede one zenice koje prodaju jaja, prodaju kruh u koji mazu maslac, gladnim prolaznicima..niko se ne obazire na tu prljavstinu i blato...zivot ide dalje  Kada metu,izmetu ispred vrata do ''trotoara''...ili barem do ovog krsa od ceste. Oni to ne primjecuju i cude se sto se mi cudimo.
|
|
|
|
|
|