Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i to a i dvojica ste..da ne zakidam nikoga  danas sam u takvom moodu..kuis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kuim neka mu budu oba, ja se nisam umio
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
a ja mislila nove forofrafije ![[angry.gif] [angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ima novih fotografija....par strana unazad samo smo ih komentirali i raspisali se
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pogledala sam te od par strana unazad oce li biti skoro nesto od napred ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ovo su mini busevi...gradski prijevoz  Ovi na prvim slikama jos izgledaju i dobro...ali na drugoj slici obratite paznju iza na onaj gdje se taman ubacuju ljudi i stvari u njega...krs i lom.  
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pisala sam o tzv moto-taksistima...nadobudnim mladicima sa 'super napucanim motorima'.  Uspjela sam ih uslikati iz auta...  
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ko jos ima vaki kavasaki
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kikiriki kospiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....kako se to radi na afrcki nacin...non salantno on to nosi na glavi... i to dvije   
|
|
|
|
|
|