Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
samo za forumasice 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
koja je to reka Molena? Kongo?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jeste Cas..rijeka Kongo. daleko od grada je cista, u samom gradu je prljava i smrdljiva inace joj je boja smedja jer je takvog sastava dno i onda nekako.ne znas joj nikada  oni su se cudom cudili kad sam im ja pokazala sliku svoje Neretve...cu kaze rijeka zeleno plava 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
procitah ovo "jeste Cas..." i posle mi se sve smutilo pred ocima  inace Kongo reka, ne zna se ko koga jede u toj reci. survivor brutality.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam jela ribice i one su grickale malo mene  ja sam se u njoj okupala...dalek do grada, i prezivila hehe.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
kupala si se sa crncima jel?  jel voda bila crna ili lazu ljudi?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa vise ti je crno pred ocima odjednom  na vodu ni ne obracas paznju haha
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: pa vise ti je crno pred ocima odjednom  na vodu ni ne obracas paznju haha ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) tacno sam znao da lazu ljudi hehe bolje da ne znam to pu pu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Molena meni su tvoje slike divne.I jedva cekam nove.Super su, pogotovo ona za formurasice ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|