Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|
mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Отворити тему
'Spam i prostakluci'
Ионако је засебна а као карантинска
Мање би се пр*ало на осталима. Уф.
|
|
|
|
|
dark-star
|
|
Pridružio se: 02 Jun 2017, 17:43 Postovi: 6
|
vratite člana MOJNE na forum
|
|
|
|
|
neno
|
|
rang
Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
dark-star; Citiraj: Pridružio se: Juče, , 16:43 Postovi: 4
vratite člana MOJNE na forum ?? Pitanje; Kako vi kao novi član na forumu jedva dva dana, znate za Mojne-a? Vi koji imate samo 4 posta tražite tako nešto? Ni dobar dan, niti neka zamolba, niti objašnjenje.. tek onako, kao ultimativ.
|
|
|
|
|
Modesty
|
|
Pridružio se: 25 Jul 2014, 00:01 Postovi: 51
|
neno je napisao: dark-star; Citiraj: Pridružio se: Juče, , 16:43 Postovi: 4
vratite člana MOJNE na forum ?? Pitanje; Kako vi kao novi član na forumu jedva dva dana, znate za Mojne-a? Vi koji imate samo 4 posta tražite tako nešto? Ni dobar dan, niti neka zamolba, niti objašnjenje.. tek onako, kao ultimativ. A ko si majketi pa ti sa sve 600 i još malo postova da sve to pitaš?Mojne je zapažen član na ovom forumu,jasno da njegovo odsustvo izaziva paniku i histeriju među posetiocima foruma... Ponašaj se pristojno inače ideš na ladjenje!
|
|
|
|
|
Modesty
|
|
|
Vidi,vidiii,...Senka smešno je što si mi ukinula čin A još smešnije što misliš da je Lola prava osoba za tvoj forum Wucice svaka ti čast zatvorila si ovaj forum E pa stvarno treba Toma da ti uruči oreden
|
|
|
|
|
dark-star
|
|
Pridružio se: 02 Jun 2017, 17:43 Postovi: 6
|
ja sam Mojne nesretnici mada već to znate pošaljite mi na PP šifru da uđem sa starim ruhom grešnici prvo šifra pa ban
|
|
|
|
|
neno
|
|
rang
Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Otprilike sam znao da je dark klon mojnetov, ali nisam znao da je Modesti - She Mislim da nisam ništa "nepristojno" napisao. Stvarno neznam šta im sve ovo treba?
|
|
|
|
|
Modesty
|
|
|
Zašto je banovana she Ne priznajem vladimira kao opravdanje,čovek je u godinama i ne seća se da konverzacije između she i njegovog nika skoro da nije ni postojala. I ako penzos treba da menja Senku nek bude u vinklu
|
|
|
|
|
Modesty
|
|
|
Wucicce,ako te ja budem ban više ti ona stvar neće pasti na pamet!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|
rang
Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Mnogo banujete ljudi,ionako je forum otiso u k***c! Budite fleksibilniji,nije ovo crkva!
|
|
|
|
|
|