Srbija Forum
http://srbija-forum.com/

Kuhinje
http://srbija-forum.com/viewtopic.php?f=362&t=231
Stranica 1 od 7

Autoru:  Astra [ 25 Apr 2012, 17:32 ]
Tema posta:  Kuhinje

Slika

Autoru:  Astra [ 25 Apr 2012, 17:47 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Autoru:  Astra [ 25 Apr 2012, 17:48 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Autoru:  Astra [ 25 Apr 2012, 20:10 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Autoru:  Astra [ 01 Jun 2012, 03:44 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Otvorene kuhinje ponovo u trendu

Otvorene kuhinje u sklopu dnevnog boravka vratile su u modu i šank, koji je bio izuzetno popularan sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka

Slika

Otvorene kuhinje u sklopu dnevnog boravka vratile su u modu i šank, koji je bio izuzetno popularan sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. U savremenom enterijeru on ima više funkcija: pregradnu, funkcionalnu i dekorativnu. Ipak, osnovna je pregradna funkcija, jer vizuelno deli kuhinju i dnevni boravak. Zbog toga najčešće predstavlja i kutak za obedovanje, ispijanje kafe i druženje u delu koji je okrenut ka sobi, odnosno pult za pripremu hrane u kuhinjskom delu.

Slika

Ovaj element zaista pruža mnogo različitih mogućnosti, čak i ako je deo kuhinje dobro je da bude druge nijanse u odnosu na frontove kako bi izgledao kao samostalna celina. Donji deo šanka možete da iskoristite kao vitrinu ili prostor za odlaganje posuđa.

Ukoliko je poseban element, onda je najpraktičnije da bude stacioniran u uglu. U zavisnosti od

kvadrature, šank možete postaviti i u jednoj liniji ili ugaono, zaobljeno. Atraktivne barske stolice doprineće izgledu, u trendu su stolice različitih boja i oblika. Maštoviti dekorateri u šank ugrađuju i akvarijume, LED rasvetu, muziku, ukrašavaju ga mozaikom ili dekorativnim kamenom...
Ukoliko nemate dovoljno prostora, umesto klasičnog šanka možete postaviti i pult tako što ćete ga fiksirati na jednom zidu kuhinje ili dnevnog boravka, a iznad njega montirati police na kojima mogu stajati pića i čaše.


Vecernje novosti

Autoru:  Tesa [ 18 Okt 2012, 14:21 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Ideje za moderno opremanje kuhinje


Kuhinju uvek možete uraditi na jedan od standardnih načina bez prevelikog razmišljanja o nekim novim idejama. Tokom vremena prosto se zasitimo raznih, istih ili sličnih rešenja i često odustajemo od predviđenih planova. Međutim, ukoliko razmišljate o novoj kuhinji ili o zameni stare, pred vama je nekoliko zanimljivih predloga koje možete prilagoditi vašim potrebama.


Slika

Zelena oaza - Neobična bela kuhinja smeštena je u zeleni ambijent sa šarenim detaljima na zidovima. I sve bi delovalo obično da u sredini nije postavljen radni pult u mega dimenzijama sa sudoperom. Prednost ovog rešenja je u većoj radnoj površini i mestu za odlaganje stvari, kao i mogućnosti obedovanja za pultom i okupljanja porodice.


Slika

Prostrana kuhinja - Ukoliko imate prostora za malo komotniju kuhinju, onda bi svakako bilo dobro da ubacite u njen središnji deo i polukružni pult za sedenje u vidu četvrtine kruga, koji će vam biti koristan za rad, ali i za doručak i okupljanje porodice. Ovaj sto u beloj boji i na malo većoj visini biće pravi ukras.

Preklopljeni pult - Originalno rešenje u manjoj kuhinji. Deo radnog pulta čistih pravolinijskih formi biće odličan za obedovanje, ali i kao potrebna površina u prostoru. Sve je izvedeno u kombinaciji zebrano furnira i bele boje koji daju odličan kontrast.


Slika


Igre sa svetlom - Središnji pult vam može poslužiti i za postavljanje grejne ploče s aspiratorom iznad nje. Mnogi vole ovo mesto za kuvanje jer je oslobođeno sa svih strana i mogu nesmetano da se posvete kulinarskim specijalitetima. U produžetku možete postaviti pult za ručavanje na visini od 72 cm, a deo iznad njega ukrasite sa više lustera na različitim visinama.


Blic zena

Autoru:  Tesa [ 19 Okt 2012, 19:08 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Autoru:  Tesa [ 07 Dec 2012, 17:40 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Autoru:  Tesa [ 07 Dec 2012, 17:41 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Autoru:  Andjeo sa greskom [ 04 Jan 2013, 13:52 ]
Tema posta:  Re: Kuhinje

Slika

Stranica 1 od 7 Sva vremena su u UTC + 2 sata
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/