Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
to joj je zadatak ali eto to je njen zivot to je trazila. sve ce one biti kao zorica markovic jednog dana 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Tko su sluge?? ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kako su dosadno evo gledala sam svega 5 minuta pisali listu sta im je potrebno Izgleda Ekrem uvijek u centru paznje.... a Zorica ostra kao i uvek Nekulturni su mnogopricaju svi u glas ali tu je Zorka Motorka da zavede red ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jbt, al' se ovaj Miki Mećava primio na gazdovanje... Pravi je pajser...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Stanje se uvlaci Ekremu ne bi li postala gazdarica joooj sto me nerviraaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ko se uvlači Ekremu ? Ne znam zašto bi se ko uvlačio Ekremu kada je Miki gazda... Valjda treba da se uvlače Mikiju, ne bi li ih slučajno postavio za sluge... Nisam te skontao... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pre,pre nego sto je Miki postao gazda  Dzabe je branis  ufuranu seljanku iz Rume Nisam ljubomorna na nju, ali brate odvratna mi je pali se strasno kao ona nesto radi,nije starleta kao ima neki talenat\ za sta? - za skidanje , eto za sta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I steta sto je ona popularnija od nekih sto stvarno asluzuju da se pojavljuju na tv bar imaju sta pametno reci od ove kokoske
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ako aludiraš na Staniju, nemoj. Sve mi diraj Staniju nikako... Bolje hejtuj Vesnu Irvas jer ona je pravi zloća... Stanija je takva, kakva je.... Volim je i eto... Subjektivan jesam, ali kada je pogledam na onim fotošopiranim fotkama, prosto mi nije dobro ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|