Autoru |
Poruka |
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
ja isto za pola od njih prvi put cujem znam ove sto su bili u vb-u i ekrema naravno 
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
aaaaaaaaaaa..I Milan Tarot je tamo.... ahhahahahahahhahahaha 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: kaži Julka moja eve me ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a dobila sam odgovore.... e jos samo da mi kazes el te mlogo boli dusa za Radojku ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) uff samo se ti smej al mene moja duša boli nema one s'kikom koju nedam nikom pa kako celo jutro samo paćem i paćem i pačem ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Julia je napisao: aaaaaaaaaaa..I Milan Tarot je tamo.... ahhahahahahahhahahaha  taj jede.. čitaj ŽDERE ja 5-toro ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
vec im je proricao  a oni mu sve veruju  stanija ce da se zaljubi u nekog cije ime pocinje na M a ekrem ce dobiti USA drzavljanstvo i mnogo velike pare  oboma bilo bas drago 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Julia je napisao: oma ču baČim moje karte odoh pa se pišemo kasnije ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mjaumjau je napisao: vec im je proricao  a oni mu sve veruju  stanija ce da se zaljubi u nekog cije ime pocinje na M a ekrem ce dobiti USA drzavljanstvo i mnogo velike pare  oboma bilo bas drago  ahhahahahhaa A Ekrem stvarno nema USa drzavljanstvo?
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Iskra izgleda da nema uhvatili ga da vozi pijan i odbili ga to je ekrem i pricao na prethodnoj farmi a ovaj tarot mu to kao video iz solje 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46265
|
Irvas i Karan se umalo nisu potukle...l meni nekako djeluje kao da su se dogovorile... Ko vele,oni mladi se sve u parove pohvatali šta mi da radimo već da se svađamo...
|
|
|