Autoru |
Poruka |
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
po sistemu: sto pre oni napolje pre gotov reality 
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia je napisao: Rajka pazi mleko ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ( nemo me utepaš cad) mače pozdravčić nemo neko radojku da mi dira mene moja duša boli za njojzi ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
pogledala sam sad video sto je astra postavila jooj tuge ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) radooojka se isplaka za sve pare - sve je stiglo 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sirota meni je nje žao a Dule je uvreDŽen jer ga Eki postavio za slugu ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) oboje su duboko uvreDZeni radoojka je vec pretila ekremu - ako ostanem cuvaj me se  a ovaj sve vice - nemoooj, nemoooj 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja njegove bisere moram da zapišem bate ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46261
|
Piši Iskrić eno sam otvorila temu za to... Pozdrav djevojke... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: Julia je napisao: Rajka pazi mleko ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ( nemo me utepaš cad) mače pozdravčić nemo neko radojku da mi dira mene moja duša boli za njojzi ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) hahahahahahha Iskra,, ebla te Rajka bego...aj sto ona place, Jevri su u pitanju..al sto TEBE bole dusa? a
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Senka je napisao: Piši Iskrić eno sam otvorila temu za to... Pozdrav djevojke... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ooo Senkaaaa... e nemo ulazis u rasprave sa mnom ,jasno? Ja MORAM da hejtujem Farmu.. inace..aj priznaj..zar bi bilo zanimljivo da je svi gledaju i svi se slazu.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|