Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Radojka ide u duel a drugog izlasavaju direktno je li tako
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
Iskra je napisao: Duletu a Petrojku su izglasali casual je napisao: Radojka ide u duel a drugog izlasavaju direktno je li tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cas ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
ekrem spontano zapevava ( sve onu jednu te istu pesmu samo menja tekst) dok mu era cisti cipele  jos je pijan 
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
iskra ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
mjaumjau ..evo ti pozdravčić od mene...dok Iskra ne dođe... ..i piši više...ja te redovno čitam.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
Minnie je napisao: mjaumjau ..evo ti pozdravčić od mene...dok Iskra ne dođe... ..i piši više...ja te redovno čitam.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ukljuci se ponekad ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ..minnie..
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46251
|
Eno Radojka stoji pored Duleta i ne prestaje plakati...ubijeđena je da on izlazi i ne može podnijeti nikako...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e sirota  ma ja verujem da će ona Petrojka izaći sva je usporena i nikakva ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
zeMske jadna radooojka i ja sve mislim da nece dule ispasti mada on se dosta razocarao i nece ni da pokusa da se bori u duelu
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Senka je napisao: Eno Radojka stoji pored Duleta i ne prestaje plakati...ubijeđena je da on izlazi i ne može podnijeti nikako... Uffffffffff..jadna ona..  Pa ako ne moze da podnese neka izadje i ona...(usput nemam pojma koje Radojka) ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|