Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
*Twilight* je napisao: Sandra ja za plakanje! Glupa ko Q.... Ekrem i ona ima da nađu zajedničke teme o Takaniku i njima važnim temama ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ovde ulaze sledece kategorije: 1.Mi smo zaboravljeni,zovite nas,. 2.Ugradila sam silikone,imam strasnu guzu,lepa sam, zovite nas. 3.Pravim budalu od sebe,zovite nas.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Žex je napisao: *Twilight* je napisao: Sandra ja za plakanje! Glupa ko Q.... Ekrem i ona ima da nađu zajedničke teme o Takaniku i njima važnim temama ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Zeks zbog njih cu najvise i gledati farmu... to ce biti za plakanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Radisav_Oluja je napisao: Ovde ulaze sledece kategorije: 1.Mi smo zaboravljeni,zovite nas,. 2.Ugradila sam silikone,imam strasnu guzu,lepa sam, zovite nas. 3.Pravim budalu od sebe,zovite nas. nema greske... ocena ![[ocene.gif] [ocene.gif]](./images/smilies/ocene.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jao pa vi to mene minirate što se tiče Sandre
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Radisav_Oluja je napisao: Ovde ulaze sledece kategorije: 1.Mi smo zaboravljeni,zovite nas,. Miki Mećava, Vesna Irvas... 2.Ugradila sam silikone,imam strasnu guzu,lepa sam, zovite nas. Stanija, Seksi Sandra 3.Pravim budalu od sebe,zovite nas.Ekrem Jevrić, Duško...
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Iskra je napisao: jao pa vi to mene minirate što se tiče Sandre viewtopic.php?f=322&t=3996dovoljno je da pogledas ovo, miniraces samu sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Kad ce Gljiva da udje,da vidim ko je taj,sta radi,od cega zivi?Gde ih nalaze samo.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hah... Svi iskreni i pošteni. Bukvalno svako je rekao ''Mnogo verujem ljudima'' Neverovatno je to da svi ističu da su pošteni Čovek ne treba da priča o sebi, već drugi treba da ocenjuju....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Radisav_Oluja je napisao: Kad ce Gljiva da udje,da vidim ko je taj,sta radi,od cega zivi?Gde ih nalaze samo. Rastu kao pečurke posle kiše... To jest gljive Gljiva je ušao na početku
|
|
|
|
|
|