Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
casual je napisao: erine bajke. ma da .. njemu pola ako ne i više treba odbiti na laž on zivi u nekom svom svetu i misli da je mangup ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
ja Eri nista ne verujem.. nije da laze no nema ko da ga hvali pa onda sam o sebi izmislja gluposti. Normalan covek ne bi mogo ni da pomisli ono sa cim se on pohvalio. Mada mislim da je to cista glupost.. jer ne verujem da bi ijedno dete bilo sa onim dedom... ja matora baba pa ne bi bila sa njim (smajli onaj sto bljucka)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma da bre.. on je u fazonu lupajte usta da ne budete pusta.. e sad ko se primi ..primi
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Zamisli da kada izadje usledi tuzba i saceka ga murija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e malo mi ga i zao msm da nije tako loš on samo ima neki problemčić ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Naravno da ima problem, ebu ga godine i svestan je da je njegovo proslo.... zato se matori Era koprca i brani svoju muskost. "Mogu ja kao nekada" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
'bar dan ![[zimski pozdrav.gif] [zimski pozdrav.gif]](./images/smilies/zimski pozdrav.gif) opet nema nikog ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif)
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tarot jede blato Je l to video od Kineza da je specijalitet u jednom restoranu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) megi voza ih tarot samo tako sve brinu da im ne nabaci crnu magiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
|