Autoru |
Poruka |
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
udarala sam ja ali slaba vajda - od sile nema nista a u odbranu ovakvog programa nemam nista da kazem tako da je ilegala - majka 
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
laku noc LaYa ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)  ova sto cedi ekremu bubuljice se raspituje za ekremove sinove dobro da nije pitala za ph koze 
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
evo zorka prolupala proradili joj lekici ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
macko..ajde izvestavaj,ja ne mogu da gledam..
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
pa zorka prolupala jer joj ne daju da spava posvadjala sa ekremom i hvalila se da ima tri razreda skole - pretpostavljam predskolsko  on nju nazvao lisicom a ona njema medjedom - njemu bese milo - crce od smeha  dule i radojka ne mogu da loze sporet posto im se sve zadimi pa su u opasnosti da se uguse - resili su da nocas ne loze a za sutra ce da vide gazda se potres'o mnogo - mozes misliti  ceka na red za cigaru
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
a ostali sta rade..
jedva cekam da mi instaliraju struju i da kupim onu kutiju za gledanje..da i ja pratim..
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
pa raspituju se kod tarota kako to ide sa tim kartama posto kao on zna brinu da ne navuku crnu magiju na kucu
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
lako se tebi smejati..ja tek treba da usadim one stubove koji drze struju...moram pozuriti...
a sta mi slatkis Stanija radi..
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
ona kuva kafe svima  ekremu slatku sa dve secera ostalima gorche jos uvek je obucena ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
a mjau vrši odloženi prenos 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|