Mnoge poznate i manje poznate ličnosti "lome" se da uđu na Farmu. Mediji licitiraju sa još imena. Navodno i ovi iz Velikog Brata hoće na Farmu.
Nećemo se pošteno odmoriti ni od Farme 4, a počeće Farma 5!
Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović forsira novu sezonu rijalitija, koji je oborio sve rekorde gledanosti, a mnoge ličnosti žele da budu farmeri, odnosno privremeni stanovnici imanja u Lisoviću.
"Kurir" je pre nekoliko dana objavio da će na Farmu, između ostalih, ući nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić, voditeljka Svetlana Koprivica poznatija kao Mis Svetlana, folk pevačica Nada Topčagić, pevači Relja Popović iz Elitinih Odreda, Milica Popović (Grand)...
U izdanju od četvrtka "Naše novine" nastavljaju spisak učesnika, pa su ovoj listi pridodali i nekadašnju članicu grupe Models, Anastasiju Buđić, potom glumicu i rediteljku Jelenu Golubović, poznatu po tome što nema dlake na jeziku, atraktivnu Katarinu Grujić, pevača iz Grand produkcije Slobodana Đurkovića...
Prema istom izvoru, navodno su i troje učesnika Velikog Brata željna da se dokopaju Farme. Reč je o braći blizancima Žarku (pobednik VB) i Željku Stojanoviću, kao i hrvatskoj starleti Avi Karabatić.
BANJALUKA NA NOGAMA: Stanija i Filip u šetnji Gospodskom
Rijaliti par su napravili pometnju u glavnoj ulici jer su Banjalučani pohrlili da ih vide i slikaju se sa njima
Stanija Dobrojević, starleta i superfinalista Farme, i njen dečko maneken Filip Panajotović, koji već nekoliko dana borave u najvećem gradu Republike Srpske, prošetali su danas kroz Gospodsku ulicu u Banjaluci.
Držeći se za ruku i vodeći sa sobom devojčicu i gurajući kolica ispred sebe, par je mamio poglede prolaznika. Napravili su pometnju u glavnoj ulici jer su Banjalučani pohrlili da vide slavni par Famre, koji su bili glavne meta ogavaranja ostalih farmera. Nasmejane zvezde poslednjeg serijala rijaliti šoua "Farma" ispričale su da se prijatno osećaju u gradu na Vrbasu.
"Hvala vam puno, prezadovoljna sam", rekla je Stanija, koja je i na društvenim mrežama zahvalila Banjalučanima na divnom dočeku.
Stanija i Filip su u Banjaluku došli privatno jer je starleta postala tetka i došli su na babine, a kako je najavila ona i Filip planiraju da se venčaju za godinu dana, a planira i da mu rodi dete.
Stanija i Filip na odmoru u Banjaluci: Vjenčanje za godinu dana
SAVO DRAKULIĆ, FOTO: V. TRIPIĆ - 16.07.2013 20:52 FOTO Trenutno najpoznatija regionalna starleta Stanija Dobrojević odlučila je da nakratko pređe granicu i svrati u Banjaluku kako bi se odmorila od kamera i ugovorenih emisija. Zajedno sa svojom jačom polovinom Filipom Panajotovićem i bratom Sanijem odlučila je da obiđe rodbinu, a glavni razlog je to što je popularna Stanija postala tetka jednog dječaka. Zatekli smo je u frizerskom salonu dok se spremala za druženje sa fanovima, ali je takođe bila i predusretljiva, pa je za "Nezavisne" raspoloženo odgovarala na pitanja i slikala se okružena društvom najmlađih. "U Banjaluku, preciznije u Debeljake, me dovodi to što je moja sestrična Dragana dobila drugo dijete. Došla sam na babine, jer sam postala tetka jednog malog Nikole. Svratila sam i malo da se odmorim i da pobegnem i od očiju javnosti tamo. Još smo vezani ugovorom za emisije mesec dana nakon završetka 'Farme', a nakon toga idemo na neki odmor što dalje, tamo gde nas niko ne poznaje", ističe ona. Takođe, planira da se sastane i sa fanovima koji su navijali za nju, jer kaže da ima veliku podršku iz Republike Srpske. Ističe da uživa u Banjaluci i da joj nije ni najmanje neobično bez kamera. "Pogledaj samo oko mene, ovo je lek za dušu. Samo kad prošetam sa sestričinom i kada sam okružena dečicom, jako mi prija. Čovek može malo da se opusti, jer je stalno neka tenzija. Preveliki je pritisak, najiskrenije. U Banjaluci se nekako najviše osećam kao svoja na svome i više mi prija energija ovih ljudi ovde. Ipak, vraćamo se odmah nazad u Srbiju zbog obaveza", ističe Stanija o kojoj se priča na sve strane, a sama se osvrnula i na emisiju "Narod pita". Kaže da se u toj emisiji, i kada nisu gostovali, svejedno najviše vodila polemika o njoj i vezi sa Filipom. "Znam da nas mnogi vole, ali i da smo nekima trn u oku. Dakle, ili nas vole ili nas mrze", smatra Stanija i dodaje da, uglavnom, niko nije ravnodušan te se uvijek nešto vrti oko njih. Naglašava da joj nije jasno zašto bi ih neko mrzio te da joj je majka kazala da se dobro pokazala na "Farmi". "Rekla mi je da mi neke svađe nisu bile potrebne, ali i da su se mnogi svađali mnogo više od mene i da me, generalno, narod voli. Nekako najviše te priče dolaze iz novina ili sa estrade. Kazala mi je: 'Šaka ljudi koja te mrzi, stvarno te mrzi. Ne razumem to i volela bih da sednem sa njima i da ih pitam: 'A zašto mrzite Staniju?' Mislim da je to zato što mnogo držim do sebe, zbog mog stava i prkosa", ističe Stanija. Naglašava da je Filipu i njoj sada mnogo ljepše i skladnije te da se više ne svađaju otkako su izašli u civilizaciju. "Moji su ga lepo prihvatili, njegovi mene, naši roditelji su se upoznali pred odlazak u Banjaluku. Sada samo želimo da uživamo u našoj ljubavi, ne trčimo da se sutra venčamo. Ako sve bude u najboljem redu, za nekih godinu dana očekujte i to", otkriva starleta i dodaje da se ne razdvajaju te da definitivno planiraju da uzmu stan u Beogradu. Naglašava da od ostalih učesnika "Farme" najviše komunicira sa Milanom Tarotom. "Što se ostalih tiče, trpela sam torturu, psihičko zlostavljanje, tračeve, ponela sam titulu i najvećeg neradnika, najvećeg foliranta, da mi je veza lažna, da sam ljubomorna na nečiju veridbu. Dobijala sam sve štapiće, bila u četiri 'Arene', poslednje dve nedelje sam bila sluga u štali. To je najbolji pokazatelj koliko su me ostali učesnici 'Farme', osim Filipa, voleli", smatra Stanija. Dodaje da je presrećna osvajanjem drugog mjesta, te da je za Srbiju ona pobjednik, iako je u jednom momentu mislila da bi mogla biti prva. "Iskreno, kada je Goca ispala, jer su je mnogo hvalili i bila je na neki način favorit, i kada sam joj ugledala leđa, pomislila sam: 'Bože, možda ću ja stvarno da osvojim to prvo mesto!' Ali, sve sam opet uzimala sa rezervom, baš zbog te torture i ružnih napisa u novinama. Volela bih da sam osvojila prvo mesto, ali ne zbog para, već da bi se revanširala svima koji me nisu voleli. Ali i ovako sam ih sve ispratila, osim Meme", kaže ona i dodaje da u svakom slučaju ne misli da je nešto namješteno. Upoređujući "Farmu" i "Survivor" navodi da su drugačije koncipirani. ''Survivor' je prava psihofizička igra. Moraš biti jako spreman fizički, gladan si i boriš se za hranu. Ja kada sam gladna nervozna sam pa me svaka sitnica više iritirala. 'Farma' predugo traje, ta tri i po meseca su čista psihološka igra sa 24 različita profila i karaktera ljudi, stalne svađe i to treba izdržati. Bilo je čak 20 psihologa koji su nas pratili kako bi stalno ubacivali neke 'koske' i izazivali svađe. I njih smo pobedili. Tamo treba ostati normalan", smatra Stanija. Kada su planovi za budućnost u pitanju, kaže da planira da se ostvari kao majka te da ima porodicu i posao, ali prvo treba da diplomira. Navodi da sprema projekat na jesen sa Filipom, ali nije željela da otkrije o čemu se tačno radi. "Ostaće nešto vezano za medije, ali u mnogo ozbiljnijem svetlu i na mnogo višem nivou, a ne da se više slikam za naslovne strane 'Maxima', 'Playboya' i slično. Možda se i obnažim ili budem u kupaćem kostimu nekog magazina, ali za mnogo veći ugovor. Ako ponude, recimo, 100.000 evra - taj rad", zaključuje Stanija.
Banjalučani pohrlili da se slikaju sa Stanijom i Filipom
Učesnici posljednjeg Pink-ovog šoua realnosti “Farma”, srbijanska starleta Stanija Dobrijević i maneken Filip Panajotović, napravili su večeras pravu pometnju u centru Banje Luke.
Oni su, naime, danas boravili u ovom gradu, a ranije su poručili fanovima, preko svojih Twitter profila, da im se pridruže na druženju u banjalučkoj Gospodskoj ulici.
- Okupljanje u Gospodskoj ulici, u Parkiću, kod kipa Bana Milosavljevića u 20 sati – poručila je Stanija. Ona se sa svojim momkom zaista i pojavila na zakazanom mjestu, te je u to vrijeme kod pomenutog spomenika nastala prava pometnja.
Desetine mladih i starih Banjalučana htjeli su da Staniji i Filipu čestitaju na učešću u ovom šou, te da se fotografišu sa njima. Neki su čak i zaplakali od uzbuđenja, dok su drugi nosili bukete cvijeće koje su im poklonili.
Stanija je poručila da je ovo bio način da se na neki način oduži svima koji su iz Banje Luke glasali za nju i Filipa dok su bili na “Farmi”.
Kako saznajemo, Stanija ima rodbinu u ovom gradu, te je došla da ih posjeti i usput da se sretne sa svojim fanovima u Banjoj Luci. - Kada sam čula da dolazi Filip bila sam presrećna. Nikako nisam htjela da propustim ovu priliku. Puno mi znači što smo se uslikali i tu fotografiju ću vječno čuvati kao uspomenu – kazala je jedna starija Banjalučanka.
Pobednik Farme, slikar Sulejeman Haljevac Memo, kazao je kako nije mogao da zamisli da će da pobedi, te je imao i poruku za starletu Staniju.
"E sad, poručiću lutki Staniji – ako neko pobedi sa duplo više glasova, što je ona sigurno kasnije videla može samo da plače! Da je neko tako razvali, to je velika razlika u glasovima, stvarno”, kazao je Memo.
On se takođe osvrnuo i na profesionalizam produkcijskog tima, koji se brinuo o njemu tokom boravka u izolaciji, ali i nakon završetka rijalitija.
Memo je iznenađen i slavom koju je stekao preko noći, navodeći da ga sada zovu ljudi sa svih krajeva sveta da mu čestitaju, kao i neki političari za koje ranije nije znao.
Međutim on kaže da je i dalje isti Memo kao i pre, i da to neće ni jedna pobeda u rijaliti šouovima promeniti.
Muž Ljube Pantović oprostio ćerki: Brinuću se o njenom sinu
Muž bivše farmerke Ljube Pantović, Karađorđe, je u razgovoru za "Alo" kazao kako oprašta svojoj ćerki navode da ju je tukao , navodeći da želi da se brine o njenom sinu.
Iako Karađorđe ne odobrava ćerkinu trudnoću i vezu sa Aleksandrom Čabarkapom, kazao je da se jednostavno "mora pomiriti sa tim".
- Ja ne volim Čabarkapu, niti on voli mene. I on i ja znamo šta je razlog. Mi se nikada nismo dužili, a ja sam danas bio u socijalnoj službi u Grockoj, gde sam se izjasnio da ću voditi računa o svojoj ćerki Aleksandri, kao i da prihvatam tu situaciju, ne zato što mi je drago, već zato što je moje dete i ne mogu da je se odreknem - rekao je Karađorđe za "Alo".
Na pitanje novinara kako komentariše navode da ju je tukao, bivši suprug Ljube Pantović je rakao:
- Nikada se ne bih tako odnosio prema svojoj ćerki. Posebno ne bih šutnuo trudnicu. Da sam je šutnuo ona više ne bi bila trudna .
Kaže da se njegova ćerka vratila da živi sa njim.
- Kada se porodi i njen sin će moći da živi ovde, jer šta je dete krivo? Ništa. A ja sam se pomirio sa tim. Sinoć smo svi bili na okupu. Ljuba i ja smo razgovarali. Moje mišljenje je da će Ljuba sve učiniti da zaštiti svoje dete - rekao je Karađorđe za "Alo".
Maja Nikolić i Stanija Dobrojević su večerašnje gošče emsije "Narod pita". Starleta je na početku emisije čestitala Memi na pobedi u "Farmi"
Gledaoci će večeras imati priliku da Maju i Staniju pitaju sve što ih zanima. Prva gledateljka koja se javila dala je predlog da produkcija u poslednjoj emisiji "Narod pita" puste najemotivnije momente Filipa i Stanije jer su oni, kako gledateljka kaže, održavali gledanost u rialitiju.
Stanija se nedavno vratila iz Banja luke, gde je bila kod rodbine. Rekla je da su je uglavnom svi pitali kako je moguće da je Memo pobedio.
- Bilo je prelepo u Banjaluci. Uglavnoms u me pitali kako to da je Memo pobedio, ali ja mu čestitam na pobedi - rekla je Stanija
Po svemu sudeći na Farmi 5 će da bude više "skandala" nego na ovoj tek završenoj! Na imanju u Lisoviću, kako saznaje Pressonline, od septembra će boraviti i Sandra Partizan, nadaleko poznata u fudbalskim krugovima jer je verna navijačica Partizana.
Sandra Partizan se ne stidi svog tela, a još manje da svoje slike podeli sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama
Sandra se ne libi golotinje, te ne sumnjamo da na Farmi neće otkriti sve svoje atribute.
Stanija: Imala sam ciklus, bivši dečko nema ništa sa tim
Nemam komentar na abortus, samo ću reći da sam imala ciklus na početku Farme, tako da bivši dečko nema ništa sa tim, rekla je starleta
Stanija Dobrojević i dalje ne želi da priča o navodnom abortusu na Farmi, ali je ipak otkrila da bivši dečko sigurno nije imao nikakve veze sa tim
"Nemam komentar na abortus, samo ću reći da sam imala ciklus na početku Farme, tako da bivši dečko nema ništa sa tim", rekla je starleta i dodala da ju je pomalo grizla savest zbog bivšeg dečka.
"Grizla me je savest zato što sam imala vezu pre Farme, ali ljubav i emocije ne mogu da se kontrolišu. Ta priča je iza mene i sad imam Filipa kraj sebe i srećna sam". Stanija je, kako kaže, prezadovoljna svojim učešćem i reakcijom ljudi.
"Ja sma prezadovoljna s obzirom da sam zauzela drugo mesto, a i porodica je ponosna na mene. Prilaze mi na ulici i čestitaju. Nisam doživela uživo loše komentare, jedino ih je na internetu bilo", rekla je Stanija.
Filip kaže da ju je njegova porodica odlično prihvatila.
"Nisam mogao da verujem, svi su došli i babe i dede, napravili su joj doček", rekao je maneken.
Oni su otkrili i da imaju zajednički projekat koji ih uskoro očekuje, a kako se šuška ovaj par bi mogao da vodi Farmu 5, koja počinje u septembru.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu