Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 17 Jul 2025, 10:05

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 22:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Kaže Vajs ''Kako možete da se sprdate sa Šekijevim imenom nazivajući ga Šefket'' ?

Šefket je inače njegovo pravo ime i gde je tu vređanje i sprdnja... HAHAHAHAHAHAAH

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 22:16
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

[zenskismeh.gif] ...kad su one to posprdno izgovorile....hahaaa...slušala sam to uživo...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 22:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Nebitno je to.. Njemu je ime Šefket i to je to... Zamisli da sam ja pevač i da mi na svim albumima piše Žex, a onda se neko seti i kaže kako bi bilo pametno da nekada na album stavim ime Željko i ja onda popenim.
Ja mislim da se Šeki stidi svog muslimanskog porekla i to je sigurno fakat.... Ima i takvih

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 22:38
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ma neeee..ne stidi...slavio je Bajram...ne jede svinjetinu...a to ime...šta znam što mu to smeta...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 22:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Meni nekako deluje kao da krije svoje poreklo... Možda ja pogrešno vidim, ali tako je.... Mislim da je Šteki baš pukao na psihičkom planu i to mu se vidi u očima ?

Ko je po tebi novo najveće razočarenje ?

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 23:03
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Onaj Marko...Crnogorac...a i Romana me neprijatno iznenadila kad je Ivanu dala štapić i poslala ga u arenu...a on nju spasio...bljak baš...
A tebi?

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 23:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Nova razočarenja : Marko Vukotić, Boris, Šteki...

Marko zato što danas kaže citiram : ''Ja tebe vidim kao majku i zato sada mogu da ti kažem NE se*i''

Ja mojoj majci nikada nisam to rekao, a ne zanm odakle mu smelosti da pravi takve paralele...

Boris zato što glumi neku beogradsku fensi šmekericu... Najviše mrzim tak'e nabeđene kvazi-fensi šabane

Šteki zato što je totalno odlepio

Vajsa nisam hteo da stavljam na spisak jer ga hejtujem poodavno

A ko je po tebi pozitivno iznenadio ?

Po meni to je Simonida... Ume da zbija šale, nije nimalo glupa, bocka baš kako treba i za mene je pozitivno iznenađenje iako sam je hejtovao dugo

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 23:12
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ja tu dvojicu nikada i nisam nešto gotivila...ni Borisa,ni Štekija...baš su takvi kakvim si ih i opisao...
A Simonida je i meni prijatno iznenađenje...a i Sara se popravlja...bolja je i od Kaće,a i od JJ...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Nov 2013, 23:43
Korisnikov avatar
rang
rang

JJ je proračunata i iako Edin misli da vuče konce realnost je drugačija

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 28 Nov 2013, 00:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu