Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
mjaumjau je napisao: Iskra je napisao: ma kakvi problemi nema ovde problema jel tako mačak ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) ma da zavolece mmm ekrema kad tad ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) kad se smuvaju ekrem i stanija ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ima da ga volE ko najrodjenijeg ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ahahahaha..e to gledati neces,pre ce smak sveta biti.. Stanija je fina devojka..ne mesaj je sa tim retardinjom ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
mjaumjau je napisao: odoh da veceram  se pisemo kasnije ako ste tu ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) posle ces da kukas kako si debela ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mjau prijatno čekamo te 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
mjaumjau je napisao: odoh da veceram  jel krompiriće ? Blu.
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) jok pizza i palacinke gde ste svi? jel' poceo lajF?
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
evo me ![[Megi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
STANIJA DO POBEDE..
Megi..upisi se u fan klub..
a i ti mace
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
mmm je napisao: mjaumjau je napisao: Iskra je napisao: ma kakvi problemi nema ovde problema jel tako mačak ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) ma da zavolece mmm ekrema kad tad ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) kad se smuvaju ekrem i stanija ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ima da ga volE ko najrodjenijeg ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ahahahaha..e to gledati neces,pre ce smak sveta biti.. Stanija je fina devojka..ne mesaj je sa tim retardinjom ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) to cemo tek da vidimo 
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
zorica se sigurno pobila do sada sa obezbedjenjem kao i sa prokom
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
macko..to je vidjeno vec,nebi ona njega stapom dirnula..
|
|
|
|
|
|