Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46146
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo pročitaću.... Verovatno je nešto odvratno čim je Čupo u pitanju
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hah, koji debil. Ja ne bi skak'o s' mosta da je Džesika Alba u pitanju, a ne štrokava Jelena G.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hoće da privuče pažnju medija,dok farma još traje...poslije će zaboraviti na sve njih,a kamoli na njega...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Evo kreće teška svađa... Kuva, samo bije... Uh...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Danas su se posvađali Mića i Zorica...samo je 'bip' radio...to će biti u sutrašnjem pregledu...negativni su do bola...toliko prostače,pa čak i žene...totalno sam zblanuta...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Oni izgleda misle da nikada neće izaći sa Farme. Ja da se onako ponašam nikada ne bih smeo da se pojavim u javnosti od blamčine
Kako komentarišeš to što je Aki izjavio da ga Sara više ne zanima ?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hahaaa...pa to mi je i logično...ne znam ni što ga je zanimala,osim ako se preko nje nije htio vratiti na farmu... Pa,sinoć se grlila sa Ivanom..i ma koliko ona tvrdi da joj on ništa ne znači,mislim da laže...iz njenih postupaka se vidi da je to drugačije,i da njoj Ivan i njegova pažnja,itekako prijaju... I još nešto...kakvi god da su Ivan i Sara,oni su mi za ovaj rijaliti daleko interesantniji od Borisa i Kaće...a pogotovu od Jelene i Edina...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Na Farmi su većinom teški prazilukovići i mislim da je Sara stvorena za Ivana. Oboje su bahati i kvarni tako da ne sumnjam da će naći zajedničke kvarne teme
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Tačno tako...ja tamo ne vidim pretjeramo kvalitetnu osobu,osim Romane i Edina...nije ni onaj Crnogorac loš...ovo drugo sve teška talašika... A večeras im gostuju šako,Stoja,Era,Rule i Miki Mećava...ima da bude urnebes...hahaaa
|
|
|