LUDILO SE NASTAVLJA: Farma će trajati duže od 100 dana
Broj finalista koje ćemo poslednje večeri gledati na imanju zavisi kako od ponašanja učesnika u ovih poslednjih mesec dana tako i od raspoloženja publike
Rijaliti koji se odvija na imanju u Lisoviću premašiće najavljenih 100 dana trajanja, predviđaju producenti. Iako je prvobitno planirano da Farma traje malo duže od tri meseca, u skladu sa rejtingom i ponašanjem učesnika odlučiće se i datum finala, a samim tim i broj finalista.
"Završetak četvrte Farme se neće mnogo razlikovati od prethodnih sezona. Broj finalista koje ćemo poslednje večeri gledati na imanju zavisi kako od ponašanja učesnika u ovih poslednjih mesec dana tako i od raspoloženja publike. U skladu sa tim će se odrediti i tačan datum finala, a vrlo je moguće da će se produžiti za koji dan", rekao je Nemanja Josifljević, pi-ar rijalitija.
Da se maratonski šou produži za još neki dan bio je običaj i prethodnih sezona. Tako je prva farma sa 90 dana produžena na 95, druga sezona „Farme" je bila produžena za čak dve nedelje, pa je trajala 104 dana, a treća sezona sa produžetkom od 19 dana završena je 109. dana.
Starleta je rekla da će ona prvo da obiđe svet i da se dobro provede pa da kada dođi deca da će se smiriti
Stanija je odlučila da će prvo praviti bebu pa će onda praviti svadbu. Dok su čekali da se gazdarica sa slugama vrati sa pijace, Stanija, Memo i Vesna Rivas pričali su o braku i trudnoći.
Starleta je rekla da će ona prvo da obiđe svet i da se dobro provede pa da kada dođi deca da će se smiriti.
"Ljudi tek u tridesetim tek progledaju, a ovde si vež za špajiz", rekla je Stanija.
Vesna i Memo su je opomenuli da ne može tako da planira, a onda joj je Vesna isprićala priču njene drugarice koja je abortirala.
"Moja drugarica je ostala trudna, a dečko joj je stalno putovao i ona očisti dete jer nije htela da postane mama u dvadeseti. Posle su se i venčali a ni dan-danas ne mogu da imaju decu", ispričala je pevačica tešku priču, a starleta ju je zamolila da se mane takvih priča. I Memo ju je posavetovao da ne planira unapred jer i mnogi njegovi prijatelji ne mogu da imaju dece zbog stresa i današnjeg načina života.
"Ja ću onda prvo da pravim dete, pa onda svadba", odlučila je Stanija.
Podsetimo, pre desetak dana se pričalo da je Stanija trudna i da je abortirala, ali se ispostavilo da je starleta imala jaku upalu jajnika, a lekari su joj savetovali da napusti Farmu, ali je ona ostala na imanju.
Svi Farmeri napali starletu, ali Milan Tarot je bio najubedljiviji
Na Farmi je počela rasprava oko toga što je Saška Karan oduzela Staniji zadatak.
Ona je oduzela zadatak hranjenja živine jer ona nije dva sata sipala vodu u koritance gde se kupaju patke. Na sastanku je Stanija počela da se pravda da je nahranila živinu, ali da nije odmah sipala vodu u korito i da je rekla Filipu da joj pomogne oko nošenja vode.
Međutim, Farmeri su je napali i u jednom momentu je više ljudi pričalo u glas i svi su pričali kako Stanija ništa ne radi. Milan Tarot je ustao da kaže svoje mišljenje.
"Stanija, konju jedan! Da vam kažem nešto: Ona dok je imala zadatak, Zorica me je poslala da zovem Staniju. Ja je pozovem i ona kaže "Evo", i dođe za pola sata. Ja opet odem po nju, ona opet isto. Na kraju sam rekao Zorici da neću više da je zovem, smučilo mi se.", rekao je Milan Tarot.
Na celu priču se nadovezao i mali Aki. "Ne mogu da shvatim da se jedna osoba stalno žali i cokće. Onda, neko joj da zadatak, a ona kaže "Pa hajde..." A sad odjednom pravi žrtvu od sebe kad joj se oduzme zadatak!", rekao je Aki, a Stanija se uhvatila za glavu.
Farma 2013: Stanija na udaru ostalih farmera! (Video)
Nakon što je traljavo obavila svoj zadatak Stanija se ponovo našla na meti ostalih farmera, ovaj put otvoreno i u lice. Najglasniji u izjavama protiv nje bio je mladi Aki.
Aki je ustao i pred ostalim farmerima otvoreno rekao šta misli o Staniji i njenom ponašanju nakon što joj je oduzet zadatak.
"Meni nije jasno kako to jedna osoba konstantno priča kako je svi mrze, kako je žrtva. Cokće i uvek je jadna. Do juče je bila situacija da, kad god sedi tamo, i neko je pita da nešto uradi, a ona prevrne očima i kaže "pa ajde". A sada joj je oduzet zadatak i ona se kao buni", izjavio je Aki.
Saška Karan se tu ubacila, rekavši kako nijedan gazda do sad nije pohvalio Staniju, a danas se pokazalo i zašto.
"Jadno je to što pokušavate da od mene napravite nesposobnu osobu", započela je svoju odbranu Stanija, ali ostali farmeri joj nisu dali da nastavi. Njeno zanemarivanje dužnosti svi su osudili, a kako je to izgledalo na imanju u Lisovićima možete da pogledate ovde.
Farma 2013: Filip Panajotović u donjem vešu doneo Sašku Karan na leđima sa pijace!
Kao što je već poznato farmeri hranu na pijaci zaslužuju blagim striptizom, a ove nedelje Filip Panajotović bio je u ulozi stripera, ali i gazdarica Saška Karan.
Povratak sa pijace farmeri su željno iščekivali, a Filip se vratio u donjem vešu noseći Sašku Karan na leđima, jer je ostala bez papuča, ali i bez brushaltera. Izgleda da je skidanje brushaltera na pijaci postalo nepisano pravilo.
Kada su farmeri videli da Filip nije doneo hranu već gazdaricu, koja je nekima odavno trn u oku, bili su totalno razočarani, a posle saznanja da nisu doneli brašno, krompir, meso ni kafu mnogi su pobesneli. Ekremu je najviše bilo žao što nema mesa, a nedostatak hrane posle ovonedeljnog odlaska na pijacu nije prošao neprimećeno ni kod Proke.
On je, po povratku Filipa i Saške sa pijace, došao na imanje i prokomentarisao kako je Filip obrukao Staniju.
HAOS NA FARMI! MEMO TAROTU: Sv*šiću ti u usta! EKREM: Sve ću da ih pobijem! (VIDEO)
- Neću više ni sa kim da budem dobar. Hoću da se bijemo svi, pa neka idem "aut". Ja sam ovde glavni! Ja sam ovde "number 1" za sve farmere ovde - tvrdi internet senzacija
Negativna energija koja vlada među učesnicima rijalitija “Farma” počela je da dostiže usijanje, bar ako je suditi po najnovijem nizu uvreda, psovki i pretnji koje su ukućani “lansirali” u etar.
Najpre su se verbalno sukobili Memo i Milan Tarot.
- Ako te čujem još jednom da tračaš go*no jedno… Kad ja počnem tračati oćeš ku*cu ikada ikom gledat zato što si go*no jedno. Sad ćeš videti kakvo sam ja go*no, spermo jedna! Ideš iza leđa! Što mi nisi u lice rekao – besneo je Memo.
- Ti si go*no. Šta u lice? Šta da ti kažem? Šta sam tračao, svi znaju ko si i šta si šta se foliraš? Ti si smrdljivko – uzvraćao je Milan.
- Spermo jedna, sv*šiću ti u usta – urlao je Memo.
- Go*no jedno! Puši ku*rac! Idi malo do kapije nisi dugo – urlao je i Tarot.
- Nemoj me dirati sv*šiću ti u gu*icu zato što smrdiš! Ona go*na što si u gaće izbacio, to sam hteo da pojedeš – vikao je Memo.
Samo što se ova vulgarna rasprava završila na scenu je stupio Ekrem Jevrić, koji je na Memov savet da “bude dobar sa svima”, rekao:
- Neću više ni sa kim da budem dobar. Hoću da se bijemo svi, pa neka idem “aut”. Ja sam ovde glavni! Ja sam ovde “number 1″ za sve farmere ovde.
Jevrić je, pokazujući na Karanovu, Ojdaniću rekao: "Ovu bi trebalo da je*emo, ona to hoće!", a Era mu je odgovorio: "Da li si normalan, pa ona je udata za tvog Crnogorca"
Ekrem, koji je tokom jučerašnjeg dana popio ogromnu količinu alkohola, zezao je sve redom na “Farmi” a zatim je pijan ko letva noćas pokušao da ubedi Eru da se seksaju sa Saškom Karan, i to potkrepio izjavom: “Ma, ona to hoće”.
Jutros oko pola dva u trpezariji su sedeli Saška, Vesna Rivas, Danijel Alibabić, Tarot i Era i slušali Jevrićevu alkoholisanu besedu, a u jednom trenutku Ekrem je tiho, da ostali ne čuju, pokazujući na Karanovu, Ojdaniću zaverenički rekao:
- Ovu bi trebalo da je*emo! Ona to hoće, ‘ajde da to uradimo.
Na to mu je Era odgovorio da bi trebalo da vodi računa šta priča.
- Šta ti je, pa ona je udata za tvog Crnogorca. Da li si normalan, nije Saška takva žena – pokušao je pevač da “otkači” Jevrića, koji je zaplićući jezikom rekao: “Ma, baš me briga”, ali tu je morao da se zaustavi jer se u njihov razgovor umešala Vesna Rivas, koja je počela da ih zapitkuje o kome su pričali.
OSVETA "PRELJUBNIKA": Ljuba sledeće nedelje mora da sazna istinu o svom dečku i ćerki!
Učesnica Farme, Ljuba Pantović, doživela je scenario dostojan emisije "Preljubnici" koju je vreme radila.
Sudija Prvog osnovnog suda Tanja Bezmarević Janjić naložila je teveliziji Pink da hitno obavesti Ljubu Pantović o dešavanjima u njenoj porodici. I to baš u trenutku kada Ljuba, u sklopu nedeljnog zadatka, piše scenario za "Preljubnike" na Farmi i deli uloge farmerima.
Zaplet vezan za Aleksandra Čabarkapu, Ljubinog dečka, i njenu maloletnu ćerku, razvlači se već mesecima. Partner žestoke farmerke, prema pisanju medija, navodno je zavodio njenu šesnaestogodišnju ćerku a pojavila se i informacija da je tinejdžerka nosi dete dečka svoje majke.
Zahtev da se Ljuba Pantović obavesti o svemu ovome uputio je njen bivši suprug, Karađorđe Subotić, kome se sudi za iznudu. Po nalogu suda, televizija Pink moraće da obavesti učesnicu rijalitija šta joj se dešava u kući. Mnogi su i dalje ubeđeni da je i ovaj slučaj, baš kao i Stanijina trudnoća, samo trik kojim producenti Farme podižu gledanost i interesovanje za rijaliti ali, ukoliko je poslednja vest tačna, Ljuba će scenarije koje piše morati da zameni brigom o stvarnooj situaciji u sopstvenom životu.
Farma 2013: Ekrem je zvezda, tvrdi da su sluge i gazdarica loši! (Video)
Iako se Ekrem najviše žalio na nestašicu hleba, kada je zadruga postavila zadatak koji bi im obezbedio brašno on je odbio da učestvuje tvrdeći da je "zvezda".
Na farmi već nekoliko dana vlada nestašica brašna a samim time i hleba. Najglasniji u kukanju bio je Ekrem, koji je nagovarao ostale da traže od zadruge da im obezbedi brašno.
"Ja ne mogu bez hleba, imam onu paštetu, al' ona je uljava, pa mi treba hleb da umačem. Ništa ne mogu da jedem ako nema hleba", žalio se on.
Kao i prošli put, zadruga je uslišila molbe te je farmerima postavila jednostavan zadatak koji bi im obezbedio potrebne namirnice. Oni su morali da budu vezani u paru naredna 24 sata i tako obavljaju svoje normalne dužnosti na imanju. Svi farmeri su prihvatili izazov, osim Ekrema koji je odbio i tom prilikom rekao:
"Ja sam zvezda. Ja ne mogu da se igram sa vama. Mene gleda ceo svet! Meni ne treba hrana uopšte. Samo mleko i hleb. Ionako nemamo uopšte hrane ove nedelje. Sluge su loše, gazdarica je loša...", nastavio je Ekrem.
Ovakva reakcija naišla je na nevericu kod ostalih farmera. "E, Ekreme, stvarno si car, da te nema, trebalo bi te izmisliti", rekla je Stanija.
Kako je to izgledalo na imanju u Lisovićima, pogledajte ovde.
HAOS SE NASTAVLJA Vesna Goci: Tebe su razvaljivali po svadbama! VIDEO
Časte se samo tako
Dve pevačice Goca Božinovska i Vesna Rivas verovatno su jedna drugoj do sada uputile najjače uvrede. Jedna drugu su čašćavale kada je reč o fizičkom izgledu - koja kakvu zadnjicu ima, a u jednom trenutku su toliko daleko otišle da je Vesna rekla Goci da su nju "razvaljivali na svadbama".
– Tebe neće ni da razvaljuju! – odgovorila je Božinovska Vesni.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu