Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
To je verovatno Džidžin otac. Glupost žešća. Zorica Brunclik ga izlemala i sada ulazi da se dodatno afirmiše. Ne znam šta da kažem osim da je ovaj nazovi show najveći promašaj koji sam ikada gledao. Hej, Džidžin otac iznenađenje.... Bruka... On je sto posto
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
On je tvrdio da nikada ne bi ušao na farmu...ali ako je on,biće svašta...ima da se Miki i on gadno obračunaju...  ...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Primetio sam da Miki baš mrzi Golubovićku. Video konkurenciju, pa pizdi kad god ona progovori. Ušao je na Farmu ne bi li vratio kockarske dugove. Kockari su najgora vrsta ljudi i Miki se ništa ne razlukije od njih. Sećam se da je u Velikom Bratu bio pozitivac, ali ovde je negativan sto na sat. Primetio da mu se ljulja tron, pa ne zna šta će
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I vrlo je agresivan...čak kaže kako će ubiti nekog...prenervozan je...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zbog takve izjave ''ubiću nekoga'' u najmanju ruku treba da reaguje psihijatar, ako ne i organi reda.
Evo gledam na PRVOJ TV emisiju ''48 sati svadba'' Dve Albanke došle kod nas da se udaju za naše neženje. Vrhunac emisije je izjava budućeg mladoženje. Na pitanje zašto je otišao čak u Albaniju da traži buduću suprugu on je odgovorio sledeće : ''Ove naše devojke neće da žive na selu i samo ih interesuje grad''
Živa istina. Sela zvrje prazna jer su seljanke u želji da postanu građanke sišle u grad i čine sve ne bi li se udale i srušile svaki most koji vodi ka njihovom poreklu. Mladoženja je potpuno u pravu. U selu u kom živi mladoženja devojaka jednostavno nema. Migrirale u grad. Sramota ih da muzu krave. Život na selu nosi puno muke, ali i sigurnu egzistenciju i redovan priliv novca. Samo RAD
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Znam, video sam već. Onaj ''kućni ljubimac'' šizi jer mu je ova starleta uzela emisiju. Sjaši Kurta da uzjaše Murta...
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Шеки је убеђен да је он добио 80% гласова...хе,хе
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zika je napisao: Шеки је убеђен да је он добио 80% гласова...хе,хе Ako, ako... Čini mi se da Šeki voli opako da šljema. Često mi deluje da je pijan..
|
|
|
|
|
|