PREDMET SPRDNJE Miki i Jovana imitirali Sašku Karan! VIDEO
Oslobodili se
Farmeri su iskoristili priliku to što je Saška Karan i što spava u štali da je imitiraju u glavnoj kući na imanju u Lisoviću.
Glavni akter u svemu bio je Miki Mećava koji je imitirao ponašanje folkerke, a kasnije mu se pridružila i Jovana Nikolić, koja je inače jako dobra drugarica Saški na „Farmi“.
FARMA // Kakva je to žena: Sha priznao da je zaljubljen u Staniju!
U razgovoru sa Memom reper Sha je priznao da je zaljubljen u Staniju i dobio savet od njega da je "napadne".
Sha zaljubljen u Staniju! Gledaoci realityja "Farma", ali i stanari na imanju u Lisoviću, već izvesno vreme govorkaju o tome da se reper Sha zaljubio u Staniju Dobrojević, a on je to u razgovoru sa Memom i priznao. Naime, Memo je započeo tu temu s njim. - Srce nije kamen. Ako nešto znam, to znam. Moraš ti prvi potez da povučeš - rekao je Memo, da bi reper dodao da ona ima dečka. - Filip je mlad. Ti si taj! Ti bacaš udicu, bacaš rovca, ali ćutiš đubre malo, misliš da ja to ne vidim?!
- Kad krenem da pričam o tim temama ja meljem i raspričam se... Nije to dobro - žalio se reper, a Memo ga je ohrabrio: - Svi u napad! Probaj večeras nešto, a ja ću eksivirati Filipa - rekao je Memo, i dodao da mu se sve to videlo u očima onog jutra kad su se vratili sa prve bračne noći. Memo je prokomentarisao da bi najbolje bilo kada bi Filip ispao i da bi tada imao veće šanse. Sha je zatim u razgovoru sa Stanijom pokrenuo priču kako bi im bilo da su zajedno, ali napolju.
- Ti kad bi bio sa mnom u vezi, ja te ne bih pustila ni da dišeš. Ne bih ti dala da ideš u reality - rekla je Stanija, a on joj je odgovorio: - Ja te odmah ženim ako ćeš ti da zarađuješ, a ja ništa da ne radim! Kakva je ovo žena j..ote! - rekao je Sha, preneo je "Kurir". Ove priče došle su i do Panajotovića koji je u toku žurke rekao Staniji da ne želi da ona više razgovara sa reperom, te da će i on prekinuti svaku komunikaciju s njim.
Za opstanak u rijalitiju Farma u nedelju boriće se čak tri žene: Bebi Dol, Saška Karan i Jovana Nikolić. Saška svašta rekla Staniji. Pohvale svih za Eru Ojdanića.
Od nedelje uveče biće jedna žena manje na Farmi. U borbi za opstanak u rijalitiju biće dve pevačice i jedna manekenka: Bebi Dol, Saška Karan i Jovana Nikolić.
Svaka od njih nominovana je na različit način. Jovana je još pre nekoliko dana znala da će u nedelju morati u arenu, jer je prekršila pravila, pa je Zadruga oštro kaznila. Sašku Karan su u borbu poslali farmeri, većinom glasova, odnosno dali su joj dvostruko više štapića nego drugom slugi, Eri Ojdaniću, a Bebi Dol su nominovali gledaoci.
Dodela štapića bila je vrlo zanimljiva, a palo je i nekoliko teških reči na relaciji Saška - Stanija. Interesantno je da su svi farmeri, listom, hvalili Eru Ojdanića, koristeći reči "vredan", "dobar", "čovek za desetku" i slično.
Na polovini glasanja, odnosno dodele štapića, izgledalo je da će Era u Arenu, jer je imao pet štapića naspram jednog Saškinog i to joj je dala Ljuba, kojoj je bilo teško da se odluči jer je sa oboje baš bliska.
Ali, taj Ljubin štapić bila je inicijalna kapisla za preokret. Saški su redom štapiće davali Miki, Danijel, Stanija, Filip maneken, Ša, Memo, Ekrem i gazdarica Radojka. Taj niz samo je nakratko prekinula Goca Božinovska.
Danijel je zamerio Saški na tome da rangira ljude po veroispovesti, podsetivši na dodelu štapića za Uskrs, kada je spasila vesnu Rivas, odnosno kada se odlučila za Ekrema, što je Sašku pogodilo, rekavši da ne deli ljude po veroispovesti, već da je pokazala žensku solidarnost na najveći hrišćanski praznik.
Najzanimljiviji je, ipak, bio dijalog Stanije i Saške. Starleta je zamerila Saški što je stalno ogovara i, uz štapić je počastila pevačicu komentarom: "Ne volim alapače".
Saška joj je uzvratila: "Pa, ja stvarno ne znam ko si ti, go-go igračica, striptizeta, stvarno ne znam, tako sam čula o tebi".
Pojedini farmeri su zamerili Saški na tome što se promenila za 180 stepeni od početka Farme. Tako je Radojka rekla da je Sašku smatrala najboljom drugaricom, ali da se ona potpuno promenila, ne saznavši razlog.
"Ali, Radojka, nismo mi došli ovde da se družimo, nego da se igramo, ovo je igra, ovo je šou", rekla joj je Saška, na šta je Radojka uzvratila: "Je l' tako? Ako je tako, evo ti štapić!".
Ekrem se "lomio" kome da da štapić, mada je bilo jasno da to ne može biti Era, koji je: "On je gospodin od početka, lepi smo za zabavu, a i ide mi rejting kad sam sa njim". Dakle, i Ekrem je odlučio da štapić da Saški, a njen završni komentar posle ishoda davanja štapića bio je: "Očekivala sam ovo, klan i dalje funkcioniše".
VESNA RASPLAKALA STANIJU: Pevačica vređala starletu po nacionalnoj osnovi (VIDEO)
Farmeri su dobili zadatak da obeleže Dan mladosti, a Vesna je rekla Staniji da treba da predstavlja Hrvatsku što je starletu izuzetno pogodilo, pošto joj je otac stradao tokom rata u toj bivšoj jugoslovenskoj republici
Farmeri su juče dobili zadatak da obeleže Dan mladosti. Ukućani su se podelili kao predstavnici bivših jugoslovenskih republika, a kao što se moglo i očekivati došlo je do svađe.
U centru pažnje bili su Vesna Rivas i Stanija Dobrojević. Pevačica je istakla Radojki da je prava Srpkinja i da ne želi da bude ništa drugo u zadatku. Vesna je rekla Staniji da treba da predstavlja Hrvatsku, što je starletu pogodilo i iznerviralo, jer joj je otac stradao tokom rata u toj bivšoj jugoslovenskoj republici.
- Prekini, ne znaš moju životnu priču. Začepi, sram te bilo. Mislim da znaš priču, nemoj to da mi radiš – rekla je besna Dobrojevićeva.
- Ja sam samo rekla da si rođena tamo – rekla je Rivasova, koja je navela da starleta nije Srpkinja jer je rođena u Hrvatskoj.
Uplakana Stanija je rekla da ne želi da učestvuje u toj igri. Farmeri su okupili da je teše a Goca Božinovska je rekla da ne obraća pažnju na Vesnu.
Posle duela Bebi Dol skupila samo 13,94 odsto glasova, Saška Karan 21,74 odsto, a Jovani Nikolić su duplirani glasovi pa je bila sigurna sa 64,32 odsto glasova
Bebi Dol je izbačena sa “Farme”! Ona je posle duela skupila samo 13,94 odsto glasova, Saška Karan 21,74 odsto, a Jovani Nikolić su duplirani glasovi pa je bila sigurna sa 64,32 odsto glasova.
Tri dame su se, u nedelju uveče, našle u neprijatnoj situaciji jer je publika odlučivala koju od njih tri ne želi više da gleda na imanju u Lisovićima.
Voditelj Ognjen Amidžić je došao na farmu kako bi se održao duel i gledaoci saznali ko napušta šou. Nakon igre znanja glasovi su se duplirali u Jovaninu korist, jer je pokazala zavidno znanje, iz oblasti poljoprivrede, u odnosu na svoje rivalke.
Iako se borila Bebi Dol je osvojila najmanje glasova publike i zauvek napustila imanje. Bebi Dol se pozdravila sa svim farmerima i poželela im puno sreće.
Ipak, svi takmičari su bili razočarani jer pevačica ide kući.
Jedino je Danijel odahnuo jer je Jovana ubedljivo pobedila i ostala na imanju.
NAJVEĆI LAŽOVI: Farmeri izabrali Ekrema i Vesna Rivas!
Pevačica je ulazila u oštre rasprave sa svima koji su je ocenili kao najvećim lažovom i ni malo joj nije bilo svejedno
Farmeri su večeras dobili zadatak da se izjasne ko je najiskreniji, a ko najviše laže od farmera. Oni su glasovima odredili da su najveći lažovi na imanju u Lisoviću Vesna Rivas i Ekrem Jevrić.
Pevačica je ulazila u oštre rasprave sa svima koji su je ocenili kao najvećim lažovom i ni malo joj nije bilo svejedno, a stiče se utisak da su za Ekrema glasali oni koji nisu smeli da se suprotstave drugim farmerima.
Što se tiče najpoštenije osobe na Farmi, ukućani su izabrali Jovanu Nikolić.
Radojka je rekla da nije iznenađena odlukom, ali da joj nije žao jer je ona "od početka Farme bila nekome sluga", a Filip je podelio sa ostalim farmerima da je i on predosećao da će biti sluga
Sluge ove nedelje su Filip Panajotović i Radojka Bogdanović
Sve farmere u utorak uveče je oduševio dolazak voditeljke Aleksandre Jeftanović koja je umesto Ognjena Amidžića imala dužnost da odabere nove sluge. Kada se ispričala sa svim takmičarima, voditeljka jez amolila Sašku Karan da stane i kaže kome dodeljuje mesto sluge.
- Prvi sluga je Filip Panajotović - obrazložla je Saška svoju odluku. - Nemam nekog posebnog razloga što je to tako. Što se tiče drugog sluge, ove nedelje biće Radojka. Nisam ti zamerila što si mi dala štapić, ali sam ti zapamtila šta si rekla za moju povredu.
Radojka je rekla da nije iznenađena odlukom, ali da joj nije žao jer je ona "od početka Farme bila nekome sluga", a Filip je podelio sa ostalim farmerima da je i on predosećao da će biti sluga i da nije ljut.
HAOS // Miki i Aki se žestoko posvađali: Dečko, je l možeš da mi se napušiš ku*ca?!
Miki Mećava i Andrija Marković su se žestoko posvađali, te je stariji pevač poručio svom kolegi da može da mu se napuši ku*ca!
Žestoka svađa! Iako su Miki Mećava i Andrija Marković imali odličan odnos to se danas prilično promenilo jer su se posvađali zbog oštrenja noža i toga što je Aki rekao da zna to da uradi, ali ako mu neko donese nož. - Nemoj da me teraš da te napušim žestoko, ali ti to želiš jer želiš da bi dobio medijsku pažnju. Ti si beozobrazan - rekao mu je Miki. - Meni ne treba medijska pažnja. Loša mi je reklama zato što sam se sa tobom posvađao - govorio je Aki. - Sram te bilo, ti si jedan lendov - rekao mu je Miki, a svađa je samo dobijala na žestini. Pevač se u toku rasprave prilično iznervirao, a eksplodirao je kada mu je Aki, kao novi čuvar hrane u magacinu, rekao da će ako bude pržio jaja to uraditi za sve, a njemu će njegovo jaje dati da to uradi sam, dodavši da ako to ne želi može da pase. - Dečko, je l možeš da mi se napušiš ku*ca?! Je l slušaš? Da mi se napušiš ku*ca. I teraj se u pi*ku lepu materinu i beži odavde.. Ide mi na ku*ac jer je jedno bezobrazno đubre - govorio je Miki, dok su farmeri pokušavali da ga smire.
Bodibilderka iako bolesna i pod lekovima jede direktno iz šerpe i zadruga joj je skrenula pažnju da je to strogo zabranjeno i da to više ne radi
Zadruga je opomenula bodibilderku Ljubu Pantović da više ne jede kašikom direktno iz šerpe odakle kasnije hranu uzimaju i ostali farmeri jer to nije higijenski.
Osim toga, ona konzumira i lekove što je razlog više da se tako ne ponaša. Osim nje, i ostali farmeri su upozoreni da vode strogu higijenu po pitanju hrane jer oni takve pojave neće tolerisati.
AKI NAJGLADNIJI: Farmeri odabrali osobu koja najviše jede
Većina Farmera je navela da je Aki najgladniji i da stalno priča kako je gladan i pita šta ima da se jede
Farmeri su dobili pismo od Zadruge da ocene ko najviše jede na Farmi. Oni su bili podeljeni između Akija i Milana Tarota.
Većina Farmera je navela da je Aki najgladniji i da stalno priča kako je gladan i pita šta ima da se jede. Za Milana Tarota su pričali kako on konstantno jede i da jede velike porcije, čak 2, 3 tanjira.
Aki je rekao da se ne slaže sa odlukom Farmera. "Ja mislim da Milan Tarot najviše jede, ali Farmeri nisu rekli za njega, jer on dosta jede, ali slatko.", rekao je Aki.
Zadruga je donela odluku da Aki, kao najgladniji Farmer, vodi računa o namirnicama. On će morati da pazi i na špajz i na svaku hranu koja se nalazi u kući.
Niko sem Akija ne sme da odlučuje ko kad jede, a do subote će se brinuti o namirnicama. "Tarot je najgladniji, ali mene su izabrali jer sam kod šporeta stalno... Smršao sam 5 kilograma, tako da sigurno ne jedem koliko bih hteo.", rekao je Aki.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu