Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
gledam narod pita hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa ukljucen mi pinkonline ahahahah bas sam kao baba
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: pa evo gledam sada nAROD pIta i gost Aki i kaze Sasa Popovic da je Aki u emisiji 20 minuta jer ide na farmu, i tako postavio mu pitanja ali ovaj rece da ima neki zadatak ali ne sme odati....verovatno posle ide uzivo farma... Pa super. Sara neka stane u sredinu, Aki neka bude s' leva, a Ivan s' desna. Oko njih Golubovićkina govanca... Ma milina žešća. Romatnika na nivou ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
evo ga Aki peva novu pesmu- Iskoristi me jooj Boze kako je glupa
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Štaaaa-zar Aki ponovo na farmi... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) ...puuu...bemti farmu više--- ![[bljuc.gif] [bljuc.gif]](./images/smilies/bljuc.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ulazi i Ekrem sa trudnom kubankom.
To je još neproverena informacija, ali očekuje se i njegov ulazak
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mislim da su ovaj put gadno pretjerali...a ako uđe i Ekrem...dnoooo... ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma gde preterali sve to unapred smisljeno cim je Aki ovoj Sari poklonio kao lancic.....znala produkcija odmah da ce Ivan biti ljubomoiran a alkohol jos vise cini cuda
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Mislim da su ovaj put gadno pretjerali...a ako uđe i Ekrem...dnoooo... ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif) Ma šalim se... Ovo sa kubankom . Još samo oni fale Idem. Laka noć ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Uhhh..eno pjeva moj zemo...odoh kod njega u kafanu da se damalajišem od emocija... Hoću njega na farmi...hoćuuu.... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|