Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
To se i ja uvek pitam. Svi nose naočare k'o da koriste aparat za varenje... Šta misliš Megi ko će imati najmanje glasova publike večeras ? Odlično se zna da će Jelena G. prva u arenu, a mislim da će joj se pridružiti Simonida ili Miss Svetlana.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mozda Zu Zi posto je neprimetna ili Sara nafurana mala;)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Za Saru se ne brinem. Sinoć se smuvala sa Akijem tako da je sigurna. Mala ima odličnu strategiju. Nepošteno, ali šta da se radi. E da... Zuzi Zu ima sve šanse da bude nominovana, ali isto tako sam pričao i za Mema iz prošle Farme, a on na kraju pobedi. Ona je iz Sarajeva i mislim da će Muslimani većinom glasati za nju pošto je onaj Kalač kao karikatura...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A Lepi Mica je l on iz Bosne? Mozda ce bosanci za njega jer i na farmi u zvezdama granda samo Bosanci pobedjuju....
E a vidi Zorku sto kaze d ana prosloj farmi jedan par vopdio ljubav iza sena hmmm mozda su to bili Stanija i Filip???
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Meni ovaj proka smesan kad krene da ih kritikuje E znas sta sam zapazila da se gazdarica jelena uopste ne sredjuje kada su zurke, npr sinoc bila je obicna kao i preko dana....mislim obucena, kosa vezana i nenasminkana...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Čuj možda... hah Danijel i Jovana vodili su ljubav pred kamerama u lajFu... Mora da je mislila na njih dvoje, samo mislim da je to istripovala Produkcija bi jedva čekala da objavi zvučni zapis samog čina.... heh Lepi Mića je iz Bosne, ali ne znam koliko ima uporište među muslimanskom populacijom, jer oni najviše glasaju za svoje. Najjače je bilo kada je Lepi Mića rekao da ima 22 albuma, a ja ne znam nijednu njegovu pesmu. Jeste da baš ne pratim taj žanr, ali od 22 albuma nijednu pesmu da čujem, e to je uspeh... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ni ja ne znam njegovu pjesmu ali kontam da ce za njega glasati i bosanci iz srbije kao i srbi iz hrvatske s obzirom koje pesme peva na farmi, zavicajske:) a mislim da farmu 99% gledaju stariji ljudi e znas da od mog druga za proslu farmu zvala mama Narod Pita on poludeooooo, dusu smo mu vadili
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
A sta je bilo sa Micom?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Koliko ja znam ...nista nije bilo s anjim
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Žex je napisao: Čuj možda... hah Danijel i Jovana vodili su ljubav pred kamerama u lajFu... Mora da je mislila na njih dvoje, samo mislim da je to istripovala Produkcija bi jedva čekala da objavi zvučni zapis samog čina.... heh Lepi Mića je iz Bosne, ali ne znam koliko ima uporište među muslimanskom populacijom, jer oni najviše glasaju za svoje. Najjače je bilo kada je Lepi Mića rekao da ima 22 albuma, a ja ne znam nijednu njegovu pesmu. Jeste da baš ne pratim taj žanr, ali od 22 albuma nijednu pesmu da čujem, e to je uspeh...  Nema nikakvo...pjevao je četničke pjesme...a to je i na farmi pominjao...  A mislim da ga ni svi Srbi ne gotive...
|
|
|