Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
e to nisam znala..msm da ide ako joj se obrati....baš bzv...žena drkadžija što bi ja rekla... ..a evo nam ga Miloš Bojanić. ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif) ..ma gde ona Megi..evo došlo i njenih pet minuta... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Megi, aktviraj klona MILOŠ BOJANIĆ Vreme je da ispliva sa sve avatarom gde drži ček od 100 000 eura... heh Jeste tako bilo Minnie. Rekla je produkciji da neće pevati ako joj se Ivan obrati. Kako vidim on je nju poljubio u obraz i ona je odmah po završetku pesme rekla kako ima posla i kako je vreme da ide. Garantovano se osetila uvređenom, a kako znam njih dvoje već duže vreme uopšte ne komuniciraju.
Uh kako Bojanić urla... Smanjujem volume na 0
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Žex je napisao: Megi, aktviraj klona MILOŠ BOJANIĆ Vreme je da ispliva sa sve avatarom gde drži ček od 100 000 eura... heh Jeste tako bilo Minnie. Rekla je produkciji da neće pevati ako joj se Ivan obrati. Kako vidim on je nju poljubio u obraz i ona je odmah po završetku pesme rekla kako ima posla i kako je vreme da ide. Garantovano se osetila uvređenom, a kako znam njih dvoje već duže vreme uopšte ne komuniciraju.
Uh kako Bojanić urla... Smanjujem volume na 0 Daj Žex...ne nagovaraj je na klonove...dosta mi je što ne znam ko je oleg,piše sa proxy...i radisav isto... ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ne razumem zašto dozvoljavaš da neko piše preko proksija, a nama možeš da gledaš IP adrese ? Zašto su onda oni povlašćeni u odnosu na mene ? Ja možda ne želim da mi se vidi IP... Ajmo sada svi na Proxy... Ne znam šta da ti kažem, ali to kod mene ne bi moglo tako...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehe..taman da ćaskamo o nečem drugom dok Bojanić ne završi...
...Radisav sam ja....al' mi niko ne veruje...
..a moleg je Laya al' mi ni to niko ne veruje...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: hehe..taman da ćaskamo o nečem drugom dok Bojanić ne završi...
..a moleg je Laya al' mi ni to niko ne veruje... sve farmer do farmera hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Minnie je napisao: hehe..taman da ćaskamo o nečem drugom dok Bojanić ne završi...
..a moleg je Laya al' mi ni to niko ne veruje... aaauuuu...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Žex je napisao: Ne razumem zašto dozvoljavaš da neko piše preko proksija, a nama možeš da gledaš IP adrese ? Zašto su onda oni povlašćeni u odnosu na mene ? Ja možda ne želim da mi se vidi IP... Ajmo sada svi na Proxy... Ne znam šta da ti kažem, ali to kod mene ne bi moglo tako... Ne mogu zabraniti proxy...tj. ne mogu to iskontrolisati...a ako išta ne podnosim to je pisanje preko proxy... Nego,najbolje je da objavim ko je sa proxya,pa vi sami odlučite hoćete li i kako ćete komunicirati sa njima... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|