Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sto glup Sloba...jbt treba i on nesto d akaze:) E veceras u 11h zurka , uzivo.....pored Milosa Bojanica i drugih GOST JE I GOCA TRZAAAAAAAAAAAAAAN Zamislite Ivanovu facu kad je vidiiiiiiiiiiiiiii Danas pregled opet svadje, Zorka jbt ogovara prva iza wc-a Divnu, rekla kako se divna napalila na Marka crnogorca i da bi sa njim u krevet kao i sve zenske na farmi..... a onda posle nekoliko minuta....Zorka u sobi sa Zu Zi govori kako se prave klanovi i kako samo tracare....ahahaha
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A izgleda da je Zorka a i drugi da su ljubomorni i na ovu lepu Jelenu kad i nju ogovara komentarise zasto je stavila Edina za slugu i jos Edinu govori "Tvoja Jelena" nikako da shvate da nisu svi ljudi isti, mozda je stvarno neko fin i nije takva osoba da u svakoj supi mora biti mirodjija...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Sto glup Sloba...jbt treba i on nesto d akaze:) E veceras u 11h zurka , uzivo.....pored Milosa Bojanica i drugih GOST JE I GOCA TRZAAAAAAAAAAAAAAN Zamislite Ivanovu facu kad je vidiiiiiiiiiiiiiii Danas pregled opet svadje, Zorka jbt ogovara prva iza wc-a Divnu, rekla kako se divna napalila na Marka crnogorca i da bi sa njim u krevet kao i sve zenske na farmi..... a onda posle nekoliko minuta....Zorka u sobi sa Zu Zi govori kako se prave klanovi i kako samo tracare....ahahaha Glup je, kako nije. Ja sam u njegovim godinama imao mnogo veći rečnik, a on samo okreće dve reči u krug. Znaš za onu : ''Ako nemaš šta da kažeš, najbolje ćuti'' To je moj savet za njega, ali džaba kad ga neće pročitati, a i da ga pročita shvatio bi to pogrešno i opet jovo-nanovo. Divna odlepila za crnogorcem, kao da je šiparica. Malopre gledam nju i Zoricu kako se pale na sam pomen imena Marko. Samo da vidim reakciju Ivana kada mu uđe bivša žena. Ima da se napije za pet minuta i onda će opet biti mačo i tako to. Izgleda da ti i ja ovde jedini pišemo. Svi se nešto femkaju. Kao ne gledaju, a ovamo jedu preglede
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
foliranti a garant gledaju svi i citaju u novinama desavanja:) ali ih sram baciti ovdje komentar jer oni su previse obrazovani da bi gledali smece od farme:) Ma ne moze decko uvek da cuti, mene nervira ova Sara kad krene da pametuje a i ruzna je , glupaca:)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] foliranti a garant gledaju svi i citaju u novinama desavanja:) ali ih sram baciti ovdje komentar jer oni su previse obrazovani da bi gledali smece od farme:)
Ma ne moze decko uvek da cuti, mene nervira ova Sara kad krene da pametuje a i ruzna je , glupaca:) Tako je Megi...msm...slažem se s tobom...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] foliranti a garant gledaju svi i citaju u novinama desavanja:) ali ih sram baciti ovdje komentar jer oni su previse obrazovani da bi gledali smece od farme:)
Ma ne moze decko uvek da cuti, mene nervira ova Sara kad krene da pametuje a i ruzna je , glupaca:) Jes' vala... Garantovano kupuju tabloide i sigurno će 90% njih večeras gledati žurku, a ovamo mi se nećkaju. Kao ovde je prljav deo foruma. Ovde smo mi neobrazovani i manje edukovani... Meni ovde super. Ja kada sam pre pričao da se nikada ne bi ni održala forumska ekipa ovog i prošlog foruma da nije komentarisanja o rijalitiju. Ti se dobro sećaš da su se svistari forumaši registrovali zbog Farme, a ne zbog drugih stvari, pa im sada mrsko da priznaju... heh Ih bre Megi... Sara nije ružna. Tu nisi u pravu. Ali zato je jako loša kao osoba. Obično tako biva. Mi ružni smo dobri, a ovi lepi ne valjaju ničemu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Daanas su je bas prikazali izbliza uzivo , i nije mi lepa a na slikama je lepo fotosopiraju....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja ti to kažem kao muškarac... Mi vidimo drugačije... heh Kada počinje žurka tačno ? Idem posle u svoju sobu, pa da na miru gledam pred spavanjac 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Cini mi se da je pisalo u 23h
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Uh, pa to je za koji minut... Još malo ću ovde da kuckam, pa odoh da gledam . Mora da padne neka svađa večeras. Biće ludo siguran sam
|
|
|
|
|
|