Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dobro, verovatno je to tako najjednostavnije:) Pa mora da jede kada vezba uz pomoc Marka V, ja mislim da se njoj on svidja;)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
NEKA SE IVAN PRIPREMI Goca Tržan ulazi na Farmu! Pop pevačica je postavila usliv da joj se Ivan Marinković ne sme obratiti, ali joj to niko ne može garantovati
Je l ovo istina?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Simonida bacila oko na Vanilu ? Auu... Nisam znao. Pa ona bi ga sprštila u krevetu kao bubuljicu... Citiraj: NEKA SE IVAN PRIPREMI Goca Tržan ulazi na Farmu! Pop pevačica je postavila usliv da joj se Ivan Marinković ne sme obratiti, ali joj to niko ne može garantovati
Je l ovo istina? Ja sam negde pročitao da Goca Tržan ulazi sutra na Farmu, ali samo na jedno veče. Ulazi da peva i tražila je od produkcije da joj se Ivan ne obraća. Teško da joj se onaj lajavac ne obrati. Naročito kada se ušljema... Biće opako sutra veče
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ne Vanilu, vec manekena i fitnes trenera Vukovica, kako lis e vec preziva crbnogorac
Jooj to moram gledatiii kontam da ce dobiti dosta para eee za jedno vece rikanja
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Osećam da će Ivan načisto odlepiti i da će početi da gunđa u mikrofon čim je vidi. Ne mogu da skontam njega uopšte. On se razveo sa Gocom i svoj privatni život prenosi na Farmu. Imitira svoju ženu.... Ma kakva da je to nije trebao da radi, jer tako samo sebe ponižava. A.... Bacila oko na Đetića... Pa počupaj joj kose Megi... Znam da ti se sviđa Vukota ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
трка због лове...
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
evo zorica opet poludela predstava ce im skinuti nekoliko kg koliko se nerviraju kaze zorica mozak joj natekao od jeleninog graktanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46261
|
Žiko...jesul svi na farmi živi...ccc
|
|
Zika
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|