Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
A ne kapira da će Jelena u areni prosto oduvati farmera sa najmanje glasova. Ovo je klasično dodvoravanje farmerima. Gazdarica je na taj način već izbacila osobu koja će imati najmanje glasova publike. Kakva glupa odluka gazdarice. Misli da će Jelena ispasti, a od tog posla nema ništa
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne ona je rekla da ne zeli da ispadne niko zbog nje tako da dobro je osmislila Jelena ce otici u arenu ali ce ispasti neko treci, onaj ko ima najmanje od publike
Je l se ova jos nije smuvala sa Edinom?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Gazdarica je do ušiju zaljubljena u Edina, a Jelena Golubović nazva sve ukućane bagrom... Haha... Oni odlepiše načisto...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
a Crni mi je isto komedija "Mene deca veceras gledaju" Ovo je farma sa najvise komicnih ahahaha A Edin ima dvoje dece, razveden
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Evo sada svi jedva čekaju da Jelena konačno ode u štalu. Verovatno će po prvi put svi lepo spavati... Farmeri onako bedno navijaju ''U štalu, u štalu'' Kako im je živce počupala, da su načisto pogubljeni Crni je stvarno mračan lik. Vidi se da je neki kavgadžija
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Joooj kako je Vajs danas ispao GLUUUUUUUUUUUUUP znaci Ivan ga namagarcio, je l mozete to verovati? Napao Vajs onu Zu Zi (a zena jedva da se primeti na farmi) napao je kao nesto da nije dobro ocistila kod stoke, valjda i zena se pravdala , i dok su rucali islo uzivo na pinku, i kaze Vajs njoj "Sta me napadas sada i lajvu" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i kaze da ga snima samo jedna kamera a plus ne konta da ih snimaju 24h i da ima na netu i posebna televizija za rijaliti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ko im je dao recept za Dzem? A dobro im proka rekao da su banda raspustena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pa šta će im recept ? Povade koštice, oljušte nečistoće, stave šećer i kuvaju dok se ne skuva... Nema tu neke nauke...  Ovaj džem će im biti jedina 'rana. Evo ga Mračni opet prducka : Skotino, zjako... Hah... Koji je ovo teletabis
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moja mama kuva po receptu, nije svaki dyem isti:)
E a danas uzivo Simonida je rekla kako je nasla krvav wc papir, i bas neuredan wc i rekla je da je to najverovatnije uradila Jelena G jer je ona pre nje bila u wc-u FUUUUUUUUJ
Jbt ne znaju se organizovat oko ove predstave ovo su definitivno najneorganizovaniji farmeri do sada
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Moja mama kuva po receptu, nije svaki dyem isti:)
E jes' teško samo tako.... Svaka čast tvojoj majci, ali svako na ovaj način kuva džem... Šljive operite pod mlazom tekuće vode, ocijedite, raspolovite i izvadite koštice. 2 U posudu u kojoj ćete kuhati pekmez stavite red šljiva, red šećera i tako dok sve ne potrošite. 3 Ostavite preko noći na hladnom. 4 Kuhajte na srednje jakoj vatri. 5 Kada je smjesa već poprilično gusta, dodajte limun oguljen i nasjeckan na tanke ploške. @ Znači Simonida nam ogladnela, pa čeprka po poljskom wc-u ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|