Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ne znam ali to su danas uzivo pricali Jaoo gle Lepog i Vajsa sto se svadjaju ko dve tetke Cupa kaze "petu cu ti nabiti u usta" ovo je pretnja treba ga kazniti
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Čupo: ''Tako mi Alaha neću ti ovo zaboraviti'' Vajs odma' poče da muca ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
"ja sam vise u avionu popio kafe nego ti u restoranu" gusteru "ofarban si kao g**no" Podseca me na mene ovaj Cupa kad se svadja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
uzeti balege da se namazes jao Cupa je bas prost
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
I ja sam to pomislio, reko' da prvi ne pominjem ''Ti si gušter šareni koji se farba'' ''Uzmi balege, pa se farbaj'' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ovo je najzanimljivija svadja do sada ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Cupa ima pokrivac "africka saljiva" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Megi Jelena kaže Divni : ''Ja i ne znam kako vi uđete u bure, a imate 100-150 kila'' Mislim da će Zorica Marković uskoro potpuno pući Ona je tempirana bomba i samo pazite kada eksplodira Neverovatno da se sve svodi na Jelenu Golubović Svi pričaju o njoj, bukvalno svi ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l se ovo Ivan posvadjao sa Sarom , zbog Slobe?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ivan Tržan je odvratna sirovina i Sari je bolje da se otkači od onog manijaka. Evo je Golubovićka pojela sardine Lepom Mići, a predstavlja se kao vegetarijanka... hah Riblje meso se ne računa..... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|