Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ovi se svadjaju zbog hrane ufff ajmeee jeste bas zeznuto kad covjek gladan al odakle im snaga da melju 200 na h
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ova Jelena je stvarno prelepa devojka i bez sminke a vidim i da je mirna gotive je ukucani mogla bi i ona pobjediti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jelena G vegeterijanka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Haha.... Kako ih ova Golubovićka loži... Sada kaže kako je rešila da postane vegetarijanac... HAHAHA Svi su na ivici nervnog sloma, a ona smirena kao špricer
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zorica ce nju da zgazi kao jeza
Jaoo ova Svetlnana me nervira kao i Jelena G Iste su obe, alapace...
Zex jesi gledao danas uzivo Zorica videla Jelenu G kako brisala u wc kapljice krvi ffuuuj sa krpom i vratila je u kuhinju
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46265
|
MeGi je napisao: Zorica ce nju da zgazi kao jeza
Jaoo ova Svetlnana me nervira kao i Jelena G Iste su obe, alapace...
Zex jesi gledao danas uzivo Zorica videla Jelenu G kako brisala u wc kapljice krvi ffuuuj sa krpom i vratila je u kuhinju Ajmeeee..... ![[bljuc.gif] [bljuc.gif]](./images/smilies/bljuc.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uh bre Megi... Evo sada mi se povraća. Nije valjda da je to uradila ? Pa to je odvratno da odvratnije ne može biti. Jedino odvratnije je Ekrem Jevrić u bilo kakvoj ulozi.
Samo mislim da će ukućani uskoro napraviti nešto jako ružno. Oseća se negativna energija u vazduhu... Golubovićka je kao kapisla, a oni kao dinamit
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
To su pricali valjda je Golubovicka menjala ulozak i dok je menjala kapnulo i uzela krpu obrisala i vratila je Zorica i jos neko su je videli iako Golubovicka to nije htela priznati sada ne znam ko laze tu
i da nosa rasireni ulozak ffuuuuuj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jelena G cepa drva u kupacem ahahaha Kaze Miki "Koliko god da te ja ne podnosim nemoj tako cepati posecice se" "kad bi se oslobodila gornjeg dela bolje ce cepati"
ahahaha Miki genije
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: To su pricali valjda je Golubovicka menjala ulozak i dok je menjala kapnulo i uzela krpu obrisala i vratila je Zorica i jos neko su je videli iako Golubovicka to nije htela priznati sada ne znam ko laze tu
i da nosa rasireni ulozak ffuuuuuj Ček bre Megi. Koliko se ja sećam (ne vodim evidenciju, nego mi pade na pamet) ona je bila na poštedi još kada je ušla u kuću. Nemoguće je da toliko traje menstruacija
|
|
|
|
|
|