Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a neki dan si napisao da bacis oko samo ....eeeeee, kuco stara pratim te  ma bata Zex, uzivaj..boli te cose sta ko misli, smao ti gledaj a ja cu da bockam...to mi u krvi  i sta se desava..jel ko koga ovo ono?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Žex,danas baš ništa nisam pogledala... Samo sam sad pročitala da je Jelena J. nova gazdarica...što znači da Edin neće biti sluga..barem tako mislim...  Ima li šta novoga u omiljenom nam rijalitiju 
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: a neki dan si napisao da bacis oko samo ....eeeeee, kuco stara pratim te  ma bata Zex, uzivaj..boli te cose sta ko misli, smao ti gledaj a ja cu da bockam...to mi u krvi  i sta se desava..jel ko koga ovo ono? Do pre neki dan sam samo bacao oko, ali sada sam konačno shvatio da je taj rijaliti ono pravo Senka je napisao: Žex,danas baš ništa nisam pogledala... Samo sam sad pročitala da je Jelena J. nova gazdarica...što znači da Edin neće biti sluga..barem tako mislim...  Ima li šta novoga u omiljenom nam rijalitiju  Ja sam samo gledao ukljičenje u 11h Video sam da je ona mlada Jelena postala novi gazda, a kasnije nisam pratio. Večeras ću da BACIM OKO na pregled i tako... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jesu se pobili več nisam ništa gledala ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I pobili i izmirili.... ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo ceo grandov korpus navalio na Jelenu Golubović, a ona im dušu pomeri svojom nonšalancijom. Kako ih samo vrti oko prsta, pa to je za priču.... hah
Ona grand pevaljka se uvredila zato što je glupa pa ne ume da menja padeže. Napad je najbolja odbrana.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
koliko to vec parova ima na farmi
Jelena i Cupa Boris i Katarina Edin i Jelena Ivan i Sara
ima li jos?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne znam...ali Miki i Džidža kao naj frendovi...ako se to računa...
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Samo da se zna DZIDZA..ja izabrao..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
mmm je napisao: Samo da se zna DZIDZA..ja izabrao.. Jeste okej... Cura je za primer
|
|
|
|
|
|