Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
I ode Anastasija,mada su joj duplirani glasovi...baš sam iznenađena...
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
па видиш ваљда каква је?
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vidim...ali mislim da je malo čudno što je baš ona ispala...i da je,recimo Divna,imala više glasova od nje...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
ili ona mis Svetlana..recimo
ljub vam
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Tako je Minnietj....ljub i tebi...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ova Anastasija mi u nekom Vb-u bila totalno bzv...sva snobasta i umišljena a na farmi je ne mogadoh prepoznat'..nešto mi se unormalila ili se to samo meni učinilo...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nije ti se pričinilo...baš se dobro unormalila...žao mi je što je baš ona ispala...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Minnie je napisao: ili ona mis Svetlana..recimo
ljub vam Miss Svetlana ima stalno glasačko telo. Nr znaš ti Minnie koliko je ljudi pamti kada je postala Miss. To su hiljade i hiljade glasova. Narod ne zaboravlja tu egzotičnu lepotu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma gdje unormalila, to se samo folira a iskreno i meni je cudno da je ona ispala, jer bila je i u Vb i u takmicenju za pejgrl, jos bila clan grupe Models mozda narod vise voli ove manje poznate....
Sinoc nisam gledalaaaaaaaaaaa je l bilo nesto interesantno?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Osim retrospektive svađa u prethodnoj nedelji ništa se zanimljivo nije desilo.... Ponekad Jelena Golubović nešto odvali, ali to je samo ponekad. Čuo sam da je Čupo loži da nije oženjen, pa se oko toga vodi rovovska borba. Onaj Vajs nastavlja da se blamira svojim glupim izjavama, Miki standardan, Zorica kaže kako joj je ovo najboljih 15 dana u životu, Crni (Mračni) i dalje hejtuje skoro svakog, Simonida je pojela nogar od starog ormara.... Većinom svi se žale kako su gladni i kako nemaju dovoljno obroka. Zaboravljaju orgije hranom kada dođe petak. Umesto da malo sačuvaju klopu, oni se prejedaju u petak, a posle kukaju narednih 6 dana
|
|
|
|
|
|