Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Baš su mi se zgadili...jbt sve neurotično...samo čekam kad će se poubijati... A ona Sara se 'žvali' sa Ivanom,Golubovićka sa Čupom...baš nisu za gledanje...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Meni je gore kada vidim Saru kako gura jezičinu onom Ivanu Tržan Em što je lik ogavan, em što je stariji od nje 14 godina. Shvatili su da će na taj način ubrati poene kod publike... Znaš ono... Glasajmo za ljubav... Strašno na šta su spremni zarad kojeg eura više... bljak
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Meni je gore kada vidim Saru kako gura jezičinu onom Ivanu Tržan Em što je lik ogavan, em što je stariji od nje 14 godina. Shvatili su da će na taj način ubrati poene kod publike... Znaš ono... Glasajmo za ljubav... Strašno na šta su spremni zarad kojeg eura više... bljak
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jbt ona se stvarno smuvala s anjim? OMG
Danas sam malo gledala pregled smesna mi bila Zorka kad je plesala na pijaci sa onim zelenim herbikom A smorili su sa reklamiranjem sponzora
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: jbt ona se stvarno smuvala s anjim? OMG
Jesu. Vole se i maze se. Ivan Tržan i Sara... Ljubav je pobedila ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Zika je napisao: ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ...koji si ti car sa ovim gifovima... E ovaj gif je odraz ove sezone farme... 
|
|
Zika
|
|

rang

|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
a desava se nesto.. moracu se ukljuciti.. Megi sigurno navija za Krmeusu..
|
|
|
|
|
|