Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Jul 2025, 17:32

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:09
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

Molena je napisao:
a sve ste se raspisali vidim ... vi treba da me uputite u desavanja..slabo slabo :D

..e 'vako...ima jedna ogromnaaaaaaa kuća...u njoj živi punoooooooo, nekih poznatih ličnosti....te poznate ličnostiiiii treba da svađaju oko svega...i treba da se neko kresne u seniku...i treba da pevajuuuu i pevaju...i biće tu sigurnooo i neki strašni vujooo i on će možda da pojede crvenkapu....i eto....Žex će ovo iznijansirati i izdetaljisati ....i sa ovim saznanjima bićeš glavna treba na forumu...majke mi... [001_smile.gif]

..ajde klikni link..navuci se...jer ovo nema smisla kad ti nisi tu... [001_smile.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:11
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Nemam pojma Zex..ne da nisam upoznata sa ucesnicima..nego nemam pojma ni ko su..sto ne znaci da necu upratiti po naslovima kad bas krene farma, kad podju neke pikanterije i ljudsko dno....jos mi je rano jer nista ne znam ;)

ali Pink uzima svakako...to se jos uvijek prodaje, dobro smo tlo za toga.

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:12
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Žex je napisao:
Da, reci nam sada... Super da si je to pitala.
Baš me interesuje

Ja mislim da keš uzima Miki
Tačnije uzima Pink, a on je tu samo zbog honorara.
Radi u istoj kući

..e bas bi me obradovalo da lovu uzme miki...samo da se zna ja sam njegov fan po cenu da molena sad saspe drvlje i kamenje na moj izbor... [namigusa.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:15
Korisnikov avatar
*VIP*

Minnie je napisao:
Molena je napisao:
a sve ste se raspisali vidim ... vi treba da me uputite u desavanja..slabo slabo :D

..e 'vako...ima jedna ogromnaaaaaaa kuća...u njoj živi punoooooooo, nekih poznatih ličnosti....te poznate ličnostiiiii treba da svađaju oko svega...i treba da se neko kresne u seniku...i treba da pevajuuuu i pevaju...i biće tu sigurnooo i neki strašni vujooo i on će možda da pojede crvenkapu....i eto....Žex će ovo iznijansirati i izdetaljisati ....i sa ovim saznanjima bićeš glavna treba na forumu...majke mi... [001_smile.gif]

..ajde klikni link..navuci se...jer ovo nema smisla kad ti nisi tu... [001_smile.gif]

Znas, uvijek sam se pitala zasto vuk crvenkapicu nije 'opalio' jos u sumici..sto je cekao do kuce :D
..sve mi se cini da ju je ipak postivao na neki nacin .. haha:**

Uzivajte..navratit cu vam opet ponekad :D

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:16
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Molena je napisao:
Nemam pojma Zex..ne da nisam upoznata sa ucesnicima..nego nemam pojma ni ko su..sto ne znaci da necu upratiti po naslovima kad bas krene farma, kad podju neke pikanterije i ljudsko dno....jos mi je rano jer nista ne znam ;)

..Moli...znaš micu trofrtaljku iz lepih sela što lepo gore...hbt..ne smeš propustiti ovu farmu nipošto...
ušla je i romana i pokazuje neke lezbo sklonosti što je mene baš iznenadilo...a ovaj lepi mića kog pominjasmo..e on neki čudak...mislim da će smuvati jednog nabildovanog crnogorca kog čak ni ja ne znam... [namigusa.gif]

p.s. ovo mi zadnji pokušaj da te navučem

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:21
Korisnikov avatar
*VIP*

Minnie je napisao:
Molena je napisao:

..Moli...znaš micu trofrtaljku iz lepih sela što lepo gore...hbt..ne smeš propustiti ovu farmu nipošto...
ušla je i romana i pokazuje neke lezbo sklonosti što je mene baš iznenadilo...a ovaj lepi mića kog pominjasmo..e on neki čudak...mislim da će smuvati jednog nabildovanog crnogorca kog čak ni ja ne znam... [namigusa.gif]

p.s. ovo mi zadnji pokušaj da te navučem

..i moram ti priznati da si me zainteresirala haha...znam Micu , ko ne zna Micu, znam i za romanu..mislim da sam cak i upoznala tog tvog nabildovanog kojeg ne znas sramoto jedna :D

Cim procitam nesto zanimljivo da vrijedi pogledati hocu i komentirat cu, ali ne mogu pratiti..neam vremena,eto tako.

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:26
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

p.s. za one koji slušajno nalete...ovo gore za romanu niđe veze..nisam je ni vidla u kadru, al' moradoh slagati ne bi li najrecitija forumašica dovukla svoje dražesno dupence na prenos, bar petnaestak minuta dnevno...a ni za miću niđe veze...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 02 Sep 2013, 23:55
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

[zenskismeh.gif] ...ooooojjjj...koje muke sa Micom...dobili su pismo od zadruge i ona kao gazdarica mora da ga pročita farmerima i da održi sastanak...međutim ona legla da spava i ova cura joj nikako i ništa ne može objasniti...ona pročitala pismo i neće da ustane... [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Sep 2013, 20:09
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Pocelo hrkanje, Divna i Vajs hrcu
pocele male zamerke:)

Rediteljka bi izbacila Divnu?
strasno, a zena izgleda normalna za sada....

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Sep 2013, 20:12
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Jutros bila na poslu,pa malo na forumu,pa kućne obaveze,tako da ništa nisam gledala.
Odoh sada pogledati pregled dana.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu