Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: a sve ste se raspisali vidim ... vi treba da me uputite u desavanja..slabo slabo  ..e 'vako...ima jedna ogromnaaaaaaa kuća...u njoj živi punoooooooo, nekih poznatih ličnosti....te poznate ličnostiiiii treba da svađaju oko svega...i treba da se neko kresne u seniku...i treba da pevajuuuu i pevaju...i biće tu sigurnooo i neki strašni vujooo i on će možda da pojede crvenkapu....i eto....Žex će ovo iznijansirati i izdetaljisati ....i sa ovim saznanjima bićeš glavna treba na forumu...majke mi... ..ajde klikni link..navuci se...jer ovo nema smisla kad ti nisi tu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nemam pojma Zex..ne da nisam upoznata sa ucesnicima..nego nemam pojma ni ko su..sto ne znaci da necu upratiti po naslovima kad bas krene farma, kad podju neke pikanterije i ljudsko dno....jos mi je rano jer nista ne znam  ali Pink uzima svakako...to se jos uvijek prodaje, dobro smo tlo za toga.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Žex je napisao: Da, reci nam sada... Super da si je to pitala. Baš me interesuje
Ja mislim da keš uzima Miki Tačnije uzima Pink, a on je tu samo zbog honorara. Radi u istoj kući ..e bas bi me obradovalo da lovu uzme miki...samo da se zna ja sam njegov fan po cenu da molena sad saspe drvlje i kamenje na moj izbor... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: Molena je napisao: a sve ste se raspisali vidim ... vi treba da me uputite u desavanja..slabo slabo  ..e 'vako...ima jedna ogromnaaaaaaa kuća...u njoj živi punoooooooo, nekih poznatih ličnosti....te poznate ličnostiiiii treba da svađaju oko svega...i treba da se neko kresne u seniku...i treba da pevajuuuu i pevaju...i biće tu sigurnooo i neki strašni vujooo i on će možda da pojede crvenkapu....i eto....Žex će ovo iznijansirati i izdetaljisati ....i sa ovim saznanjima bićeš glavna treba na forumu...majke mi... ..ajde klikni link..navuci se...jer ovo nema smisla kad ti nisi tu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Znas, uvijek sam se pitala zasto vuk crvenkapicu nije 'opalio' jos u sumici..sto je cekao do kuce  ..sve mi se cini da ju je ipak postivao na neki nacin .. haha:** Uzivajte..navratit cu vam opet ponekad 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Nemam pojma Zex..ne da nisam upoznata sa ucesnicima..nego nemam pojma ni ko su..sto ne znaci da necu upratiti po naslovima kad bas krene farma, kad podju neke pikanterije i ljudsko dno....jos mi je rano jer nista ne znam  ali Pink uzima svakako...to se jos uvijek prodaje, dobro smo tlo za toga. ..Moli...znaš micu trofrtaljku iz lepih sela što lepo gore...hbt..ne smeš propustiti ovu farmu nipošto... ušla je i romana i pokazuje neke lezbo sklonosti što je mene baš iznenadilo...a ovaj lepi mića kog pominjasmo..e on neki čudak...mislim da će smuvati jednog nabildovanog crnogorca kog čak ni ja ne znam... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) p.s. ovo mi zadnji pokušaj da te navučem
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: Molena je napisao: Nemam pojma Zex..ne da nisam upoznata sa ucesnicima..nego nemam pojma ni ko su..sto ne znaci da necu upratiti po naslovima kad bas krene farma, kad podju neke pikanterije i ljudsko dno....jos mi je rano jer nista ne znam  ali Pink uzima svakako...to se jos uvijek prodaje, dobro smo tlo za toga. ..Moli...znaš micu trofrtaljku iz lepih sela što lepo gore...hbt..ne smeš propustiti ovu farmu nipošto... ušla je i romana i pokazuje neke lezbo sklonosti što je mene baš iznenadilo...a ovaj lepi mića kog pominjasmo..e on neki čudak...mislim da će smuvati jednog nabildovanog crnogorca kog čak ni ja ne znam... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) p.s. ovo mi zadnji pokušaj da te navučem ..i moram ti priznati da si me zainteresirala haha...znam Micu , ko ne zna Micu, znam i za romanu..mislim da sam cak i upoznala tog tvog nabildovanog kojeg ne znas sramoto jedna  Cim procitam nesto zanimljivo da vrijedi pogledati hocu i komentirat cu, ali ne mogu pratiti..neam vremena,eto tako.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
p.s. za one koji slušajno nalete...ovo gore za romanu niđe veze..nisam je ni vidla u kadru, al' moradoh slagati ne bi li najrecitija forumašica dovukla svoje dražesno dupence na prenos, bar petnaestak minuta dnevno...a ni za miću niđe veze...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pocelo hrkanje, Divna i Vajs hrcu pocele male zamerke:)
Rediteljka bi izbacila Divnu? strasno, a zena izgleda normalna za sada....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Jutros bila na poslu,pa malo na forumu,pa kućne obaveze,tako da ništa nisam gledala. Odoh sada pogledati pregled dana.
|
|
|